Fail! Haarverf pakt niet zo best uit... 9 Haarverf Fail! Haarverf pakt niet zo best uit...
Over mij, Artikelen, Babs blundert, Haarverzorging

Fail! Haarverf pakt niet zo best uit…

Mijn zoveelste haarverf debacle…

Ik kleur meestal thuis mijn haar en dat gaat eigenlijk best prima. Maar als ik eens totaal wat anders wil, zoals een kek rood kleurtje of highlights, dan ren ik 10 van de 10 keer weer snel naar de winkel om mijn eigen kleur weer te herstellen. Back to normal please!

Ik blijf het proberen. Verleid door de mooie foto’s op de verpakking. Deze keer zag k deze Préférence Glam highlights van L’Oreal Paris staan. Ik wilde het liefst Bronde ( niet bruin, niet blond) proberen maar kleurnummer 5 was niet te krijgen. Deze was namelijk geschikt voor donkerbruin haar. Jammer is dat altijd, dat er dan maar 1 versie in de winkel ligt.

glam highlights haarverf l'oreal

Als ik zo een doos zie dan denk ik: “Wauw, wat mooi”…. Eenmaal op mijn haar denk ik: “Help, wat zie je er ridicuul uit!” Ik weet het, je moet je niet laten leiden door de mooie plaatjes, maar tja… I am only human, zeg ik dan maar tegen mijzelf.

haarverf l'oreal

Zoals jullie op de foto’s zien werkt het als een malle, maar ik denk dat je echt iemand nodig hebt die het voor je aanbrengt. Als je het niet netjes verdeeld, dan krijg je zo een chaos. *slik*

haarverf

Het is goed spul, no doubt about it. Maar ik krijg het gewoon niet mooi verdeeld, ook omdat ik zoveel lagen (diepte) in mijn haar heb.

Het borsteltje wat erbij zit bewaar ik. Ik kan deze altijd nog gebruiken als ik met een meer passende kleur wat variatie in mijn haar wil aanbrengen. bijvoorbeeld 1 tintje donkerder of lichter. Dan wel met gewone verf, geen blekende highlighter’s meer.

Deze borstel glijd moeiteloos door mijn haar als de verf erin zit. Goed ontwerp!

haarverf borstel l'oreal

,

Mijn haar heeft nu een flinke opdonder gehad. Een dag later heb ik weer een normale kleur eroverheen gegooid namelijk Poly Palette Perfect Gloss Color nummer 200. Donker Espresso… wat een opluchting…!

poly palette espresso

Ik ben benieuwd als ik stop met kleuren, hoe ik eruit zal zien als ik echt grijs ben. Zoiets?

babs grijsachtig

of…

babs grijs haar

 

The rescue:

Ik ontving die dag toevallig de hele collectie haarproducten van Oriflame. Alsof ze het wisten dat ik spreekwoordelijk met mijn handen in mijn haar had gezeten!

Wij gaan kijken of er nog wat te redden valt met de hulp van Oriflame, so stay tuned!

Kleuren jullie je haar zelf of laat je het liever door de kapper doen ?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Jeetje wat vervelend voor je.
Ik hoop dat de andere producten het probleem zullen oplossen.

Succes Xoxo

Margo
7 jaren geleden

Hahaha, zo herkenbaar dit! Ik verf het soms zelf, maar ik krijg ook vaak vlekken. Maar de kapper is vaak duur en lang wachten, dus ja, als er dan 1+1 gratis op Garnier bij het Kruidvat is.. wat doe je dan? Juist 😉

Veertig Plus
7 jaren geleden

Oepsie… De panterlook! Ik heb dit ooit gehad bij mijn man die blond wilde zijn. En die had ook donkere en lichte vlekken.
Op sommige plekken lijkt het wel echt geblondeerd te zijn, wat eigenlijk niet zou mogen. Vind het wel heel raar… Heb je al een klacht gestuurd?
Goed ik verf zelf en maak ook het een en ander wel eens mee dat het zo fout gaat dat je midden in de zomer met wintermuts bij de drogist staat en je worteltjes kleur haar aan de medewerkster laat zien, help!

Gonny
Gonny
7 jaren geleden

Jeetje… Wat ontzettend balen is dat.
Je bent er toch een hele tijd mee bezig!
Hoop dat Oriflame beter bevalt.
Ik verf altijd zelf… door een whiplash kan ik niet bij de kapper in de spoelbak hangen.
nog een reden om zelf te verven. Geld.
Want door die whiplash… in de WAO… dus geen budget.
Ik verfde… en highlight zelf.
Highlighten doe ik in stappen… niet mijn hele coupe tegelijk.
Dus iedere paar weken een paar laagjes bijwerken…

Gonny
Gonny
7 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

En als je iedere paar weken een beetje doet… loop je bijna iedere week rond alsof je net naar de kapper bent geweest. / Het is niet overal ineens ver uitgegroeid! 😉

Of… je laat het een vriendin doen. Gezellig… en kost het je minder energie. Zelf kun je niet overal evengoed bij.

Succes met je volgende pogingen.