Review: Oriflame eleo haarverzorging 9 Oriflame Review: Oriflame eleo haarverzorging
Artikelen, Haarverzorging, Merken, Oriflame, Reviews

Review: Oriflame eleo haarverzorging

Oriflame eleo to the rescue!

Mijn haar was na mijn debacle met de Glam highlights van L’Oreal er wel aan toe. Goede producten die mijn uitgedroogde, beschadigde haar weer konden oppeppen.

Ik kreeg de hele collectie van Oriflame eleo opgestuurd: de shampoo, conditioner, haarmasker, protector en smoothening oils. Was er nog wat te redden aan mijn pluizige bos?

oriflame eleo haarmasker

Shampoo

oriflame shampoo

Oriflame eleo Shampoo is een rijk verzorgende, luxueuze shampoo op basis van natuurlijke argan- en rozenoliën, welke geschikt is voor alle haartypes. De milde formule reinigt het haar in alle zachtheid, voedt het intensief en laat het onweerstaanbaar ruiken.

  • De shampoo zit in een handige tube met klikdop.
  • Hij schuimt niet overdadig, wat ik persoonlijk een goed teken vind. De shampoo ruikt heerlijk en voelt verzorgend aan. Spoelt makkelijk uit. Mijn haar voelt schoon en niet stug aan.

Conditioner

oriflame conditioner

Oriflame eleo Conditioner op basis van argan-en rozenoliën ontwart en ontklit het haar na het wassen, voedt het en maakt het fluweelzacht. Deze rijke conditioner zorgt voor een prachtige glans en een betere handelbaarheid van het haar na het wassen.

  • Ook een tube met klikdop. Doseert prima.
  • Ruikt hemels lekker. Het is dat ik het moet uitspoelen, anders zou ik ermee blijven lopen. Wat ik wel eens meemaak bij andere conditioners is dat mijn haar op dat moment úitvalt. Bij deze conditioner gebeurd dat niet. Apart.

Ik weet niet hoe arganolie ruikt, maar mijn neusvleugels pakken een ‘oosterse’ geur op. Love it!

Oils

oriflame oils

 

Oriflame eleo Protecting Oil

oriflame oil

 

Deze lichtgewicht, niet-vette, voedende haarolie op basis van argan- en rozenoliën, kliskruid en vitamine F zorgt ervoor dat gekleurd haar intensief wordt gevoed van binnenuit en dat het haar mooi glanzend en gezond wordt.

  • Deze mooie geel/goudkleurige olie zit in een flacon met een pompje, waardoor doseren perfect gaat. Aan 1-2 pompjes heb ik meer dan genoeg.

Toen ik de olie op mijn hand voelde dacht ik dat deze veel te vettig voor mijn haar zou zijn.  Maar eenmaal aangebracht slurpte mijn haar het zo op.

  • Geen verzwaard haar, geen vettige glans. Ik weet zekerdat mijn doffe haarbos er heel blij mee is.

Oriflame eleo Smoothening Oil

oriflame eleo oli

 

Deze is speciaal ontwikkeld voor pluizig haar en temt zelfs de meest eigenwijze lokken! Wrijf een paar druppels van deze intensief herstellende haaroliën tussen je handpalmen, breng deze aan in het vochtige of droge haar (zowel in de lengtes als in de punten) en breng het haar aansluitend in model.

Dit is voor mijn haar een echt must have!

  • De smoothening oil zit ook in een pompflacon en mijn haar wordt na het aanbrengen mooi glad. Zonder dat er vette pieken ontstaan. Daar ben ik altijd bang voor. Ik heb het vaak genoeg meegemaakt, dat ik daarna mijn haar maar weer ging wassen. Ik zou mij ook nooit wagen aan de no poo trend, ik hou van pasgewassen haar.
  • Ruikt ook heerlijk, ik weet niet wat ik anders kan zeggen. Hier word ik en ik happy van.

De protecting oil is iets dikker van structuur van de smoothening oil. Deze laatste is dunner, maar niet zo dun dat ie direct van je hand af glijdt.

 

Hair Mask

Voor een extra rijke voeding en diepgaand herstel biedt Oriflame met het eleo Hair Mask een intensief haarmasker dat het haar van binnenuit herstelt. Dit masker maakt het haar opvallend gladder, glanzender, sterker en laat het heerlijk ruiken.

Ik heb al heel lang geen haarmasker gebruikt. Het is voor mijn droge haar eigenlijk een must, maar ik vond altijd dat maskers mijn haar slap maakten. En 10 minuten ermee rondlopen om het daarna wéér uit te spoelen? Daar ben ik te ongeduldig voor.

  • Dit haarmasker hoeft maar  5 minuten in te trekken. Ideaal, ondertussen kan ik alle andere dingen doen onder de douche terwijl het masker zijn werk doet.
  • Ik merkte dat mijn haar hier eigenlijk nog het meest van opknapte. De eerst zo stugge, stro- aanvoelende haarpunten voelen nu weer zacht en handelbaar aan. Ik ben onder de indruk.

Conclusie

Ik had mijn zinnen gezet op Maroccan oil als deze ergens in de aanbieding zou zijn, maar ik ben hartstikke tevreden met Oriflame eleo! Wat een geweldige verzorgende lijn!

Ik kan ook helemaal geen minpuntje benoemen, alles klopt aan deze producten. De handige verpakking, de geur, en het belangrijkste: Het resultaat.

Ook bleef mij een kappersbeurt bespaard en nu ga ik echt proberen om mijn haar nog langer te laten groeien. Dat moet toch gaan lukken met deze topproducten!

approved by BeautyByBabs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Oriflame
7 jaren geleden

Wat ontzettend leuk om te zien dat je zo blij bent met onze producten, Babs! En wat een prachtig effect hebben onze producten op je haar! We hebben je review gedeeld op onze Facebookpagina.

Nicolien | NicebyBeauty Oriflame

Wat heb je weer een mooie review geschreven over dit nieuwe product van Oriflame. Zelf hadden we hem al gezien tijdens de jaarlijkse kick off van Oriflame waar de nieuwste producten worden getoond, alleen hebben we hem nog niet kunnen uitproberen. Dat gaan we zeker doen!

Jouw haar ziet er na de behandeling met de Eleo producten echt veel beter uit. Glans en geen (dooie) pieken. Top!

Debbie
7 jaren geleden

Boh, je haar is al lang zeg! Die producten lijken me ook wel fijn. Ik hou van arganolie in haarproducten.

chucky1012
chucky1012
7 jaren geleden

Wat een verschil en ik dacht inderdaad dat je naar de kapper geweest was.
De haarpunten zien er goed uit.

Gonny
Gonny
7 jaren geleden

Fijn dat je haar gered is!!!

Sonja
7 jaren geleden

Ik zie ook echt verschil! Wauw, die Oriflame is zo gek nog niet!