Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win! 9 jarig Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win!
Artikelen, Feestdagen, Over mij, Win!

Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win!

Vandaag ben ik jarig en wie jarig is moet trakteren! Ik had al uitgebreid over verjaardagen geschreven en ook hoe ik dat vroeger ervaarde. Een bijzondere dag, een feestelijke hoed die de juf gemaakt had en de hele klas ging voor je zingen. Weer een jaar erbij houdt ook in dat je nog strammer wordt en licht kreunend je bed uit rolt, maar laten wij niet vergeten dat hoe ouder je bent hoe meer je je zegeningen mag tellen. Count your blessings! Wij maken er een mini feestdag van, en met deze winactie vieren jullie het ook een beetje mee. Ik ga weer een beauty pakket verloten!

Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win! 11 jarig Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win!

Weggooien is zonde…

Even voor degene die geen tweedehands spul wil of bang is voor mijn enge bacteriën (corona heb ik niet, en niet gehad)… niet verder lezen. Want veel spullen die in het pakket zitten heb ik al een keertje gebruikt. Soms heb ik voor een review maar weinig nodig, neem nou een eyeshadow palette. Vaak swatch ik alleen de kleuren en zo een palette krijg ik in dit leven never nooit op. Dus vind ik het zonde dat het hier doelloos ligt te verstoffen in een la. Weggooien voelt ook aan als verspilling, en er zijn vast legio mensen die gewoon willen kijken en voelen of dat merk bij hen past, of het niet te poederig is, of de dekking goed is, dat soort dingen.

Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win! 13 jarig Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win!

Win, win winnner-de-win! Wat moet je ervoor doen?

1- Vertel in de comments dat je meedoet. Alleen mensen die op deze blogpost reageren dingen mee.

2- Heb je je nog niet geabonneerd op mijn blog, onder deze post in het bijbehorende vakje moet je simpelweg je email adres invullen en je krijgt een berichtje als er een nieuwe post online staat.

3- En ik zou het leuk vinden als je mij ook volgt op Instagram. (niet verplicht)

Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win! 15 jarig Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win!

Simpel toch?

Wat zit er zoal in?

Over 2 weken neem ik contact op met de winnaar, succes allemaal!

P.S Er loopt nog een mooie winactie en je kan ook nog daaraan meedoen!

Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win! 17 jarig Ik ben vandaag Jarig en ik Trakteer! Win Win Win!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
7 maanden geleden

Gefeliciteerd! Een beetje te laat maar goed bedoeld. Ik hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad. En wat een goed idee van zo’n beautypakket. Ik geef al vrij veel weg aan mijn schoonmoeder en aan mijn bestie (en zij weer aan vriendinnen, haar nichtje en diens vriendinnen) maar dit is ook een hele leuke en mooie manier. Succes aan alle deelnemers! En liefs! (een beetje laat maar beter laat dan nooit. Ik kon deze reactie eerst niet plaatsen 🙂

Jolijn
Jolijn
7 maanden geleden

Gefeliciteerd! Ik doe mee aan deze leuke actie (:

kempenaers
kempenaers
7 maanden geleden

nog gefeliciteerd met uw verjaardag, doe zeer graag mee voor dit mooie pakketje

Wendy
Wendy
7 maanden geleden

Hartelijk gefeliciteerd 🎉🎉🎈🎂🍰🌺💕
Wat een leuke winactie, als ik hem ga ik hem zeker delen met mijn dochters. Alleen eerst zelf uitzoeken anders ben ik bang dat er weinig voor mij over blijft 😉🙈
En natuurlijk volg ik jouw al haren op instagram.
Ik wens je nog een fijne avond en hoop dat je geniet van je verjaardag

Deb
7 maanden geleden

Van h💗rte gefeliciteerd Babs!! 🥳 Wens je een mooie en gezellige dag toe (een wat latere reactie omdat ik vandaag weinig achter een beeldscherm heb gezeten 🤪).

Van Semmertier Sandra
Van Semmertier Sandra
7 maanden geleden

Dikke proficiat met jouw verjaardag 🤗
Ben een trouwe volger uit België.
Maak ik ook kans om dit pakket te winnen?

Marian B
Marian B
7 maanden geleden

Van harte gefeliciteerd en een feestelijke dag gewenst! Lief dat je een pakket gaat weggeven. Ik doe graag mee, want ik vind het altijd leuk om (nieuwe) producten te ontdekken. En het zou natuurlijk een hele leuke verrassing zijn.

chucky1012
7 maanden geleden

Hartelijk gefeliciteerd en een hele mooie en fijne dag!
Leuk en ik doe heel graag mee…..
Mooie make-up producten….

Xoxo

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
7 maanden geleden

Babs, van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
Ik wens je een fijne en gezellige dag.
Graag loot ik mee naar die mooie pakket.

Cisca Eijnthoven
Cisca Eijnthoven
7 maanden geleden

Van harte gefeliciteerd Babs en de allerbeste wensen voor het komende jaar ! Ik doe graag mee met de winactie waarvoor hartelijk dank ! Feestelijke groet , Cisca…. 🥳🎉🎁😘