Ossential® Growth Factor Serum Plus
Artikelen, Dr. Zein Obagi ZO® Medical products, Huidverzorging

JC Imp B.V. lanceert de verbeterde formules

 JC Imp B.V. lanceert de verbeterde formules Ossential® Advanced Radical Night Repair en Ossential® Growth Factor Serum Plus van Dr. Zein Obagi, MD Beverly Hills USA.

Ossential® Advanced Radical Night Repair

Ossential® Advanced Radical Night Repair

Ossential® Advanced Radical Night Repair maakt onderdeel uit van de ZO Skin Health lijn van dr. Zein Obagi en is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

NIEUWE FORMULE: SNEL RESULTAAT MET WEINIG BIJWERKINGEN

Nieuw geformuleerd en verbeterd: Ossential® Advanced Radical Night Repair werkt snel en effectief. In de grote verpakking van 60 ml vind je extra toegevoegde antioxidanten, waardoor je nog beter beschermd bent tegen vrije radicalen die ontstaan door verhoogde celactiviteit. Met behulp van een nieuwe techniek zorgt ingekapselde retinol voor huidverbetering en herstel van de verschillende tekenen van huidveroudering.

  • Zeer krachtige, ingekapselde retinol geeft een drastische verbetering van de huidstructuur. Hierdoor verminderen eveneens verkleuringen en/of pigmentvlekken en vindt er een verstrakking van de huid plaats.
  • Een combinatie van plantaardige stamcellen en de vitamines C, E en A zorgen voor een krachtige bescherming die toekomstige huidveroudering helpt voorkomen.
  • Uniek anti-irritant complex vermindert de roodheid en kalmeert de huid.
  • Hydratanten en lipiden herstellen de huidbarrière en verminderen de tekenen van de droge, doffe teint.

 

Ossential® Growth Factor Serum Plus

Ossential® Growth Factor Serum Plus Ossential® Growth Factor Serum Plus maakt eveneens onderdeel uit van de ZO Skin Health lijn van dr. Zein Obagi en is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

NIEUWE FORMULE: STERKER

Sterker dan voorheen met meer huidverjongende voordelen. Epidermale growth factor en retinol geven een boost aan de collageenproductie en stimuleren de celfuncties. Hiermee wordt huidverbetering bewerkstelligd en wordt de elasticiteit van de huid hersteld. Resultaat: Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels en een jeugdige en gezonde uitstraling.

 

  • Toegevoegd cellulaire groeifactoren stimuleren het collageen en verminderen fijne lijntjes. Zichtbare verbetering en verjonging van de huid.
  • Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen en helpen de toekomstige tekenen van huidveroudering te voorkomen.
  • Verbeterde DNA-reparatie en bescherming
  • Helpt de hydratatie te herstellen, egaliseert de huidtoon en vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie.
  • Anti-irritanten kalmeren de huid, verbeteren de dermale huiddikte en verbeteren de stevigheid van de huid.

MEER INFORMATIE

De nieuwe, verbeterende formules zijn exclusief verkrijgbaar bij de erkende ZO Skin Health –verkooppunten, zie www.zoskinhealth.nl

De adviesprijs voor de Ossential® Advanced Radical Night Repair bedraagt € 162,50 en de adviesprijs van de Ossential® Growth Factor Serum Plus is € 127,95.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments