keek op de week 18 u 2017
Artikelen, Keek op de Week, Marie en Toulouse, Over mij

KeeK op de WeeK 18- Bend Cops, Kastelen en lekker samen Spelen

Hallo lieve KeeKers!

Morgen zijn er 2 jarig hoera hoera! Zij worden 1 jaar, samen 2 dus. (Wat kan ik toch goed rekenen ;). De tijd vliegt voorbij Verder deze week: Een tip voor een Engelse politieserie die zorgt dat je op het puntje van je stoel gaat zitten, naar het ziekenhuis en natuurlijk Marie en Toulouse!

keek op de week 18 2017

Bron: Shutterstock

Ziekenhuis en Doorwerth

Jeroen brengt zijn vader altijd naar het ziekenhuis in Arnhem. Dan moet er bloed geprikt worden, dan weer wat anders. Zijn vader is al 86 jaar en dan krijg je als het ware een abonnement op het ziekenhuis. Nu wordt hij binnenkort weer gedotterd. Opa is net zo berustend/makkelijk als Jeroen. Wat gedaan moet worden, moet worden gedaan. Ik ben juist “bang”van ziekenhuizen. Toen Tom daar geboren was wilde ik ook zo snel mogelijk weer weg. Niks voor mij.

Ouder worden is niet erg maar oud zijn…

Omdat het in de buurt ligt reden wij even langs kasteel Doorwerth. Lang geleden dat wij daar waren. Het was veel te koud om daar rond te lopen, maar wel een paar foto’s gemaakt. Zo te zien was er een bruiloft.

Kasteel Doorwerth

kasteel

KeeK op de WeeK 18- Bend Cops, Kastelen en lekker samen Spelen 9 serie KeeK op de WeeK 18- Bend Cops, Kastelen en lekker samen Spelen

Serie: Line of Duty season 4

Ik heb op het puntje van de bank gezeten bij alle afleveringen. Serie 4 was zo spannend!

AC-12 is een speciale unit bij de politie die corrupte en verdachte zaken onderzoekt, binnen de politie eenheid. Anti-corruptie unit, dus. Zij kijken of er sprake is van “bend” politie agenten, ofwel de foute, rotte appels in het systeem. Er worden in serie 4 meisjes ontvoerd (en sommige vermoord) en er wordt een nogal “dommige” jongen (wel met een verleden qua zedendelicten) gearresteerd. Maar er rijst grote twijfel waarom DCI Roz Huntley hem zo graag achter de tralies wil hebben. Is hij wel de schuldige?  AC-12  gaat het onderzoeken en je komt in een wervelwind van plotten terecht. Super spannend!

Mocht je de serie willen volgen begin dan met serie 1, want ze zijn aan elkaar gelinkt.

Marie en Toulouse

Marie en Toulouse hebben ‘s avonds altijd hun gekken uurtje. Dan rennen ze de tuin in en weer keihard terug. Het lijkt net of ze  tikkertje spelen met een buurtkat. Zo van, wij zitten hier en jij daar, probeer ons maar te pakken!

Apart hoe je eerst denkt over de persoonlijkheid van je katten. En later blijken ze net even anders te zijn. Van Toulouse dachten wij meer dat het een echte buiten-kat zou zijn. Nou, mooi niet. Marie wil de hele dag, ook bij koud weer, bij de schutting zitten en door de kieren loeren.

marie gluurt

Zodra er een hond langsloopt, blijft Marie zitten, maar de grote, stoere Toulouse (hij is echt groot geworden!) rent dan snel weg. Naar binnen. Veilig.

Een tijdje was Marie de grote eter, nu is Toulouse de eter. Maar dan zoetigheid. Die wordt helemaal blij van taart en koekjes.

Toulouse is echt Tom zijn katje, zodra Tom op de bank zit gaat Toulouse altijd bij hem liggen, zo lief!

toulouse en tom
Kijk dat tongetje!

Morgen zijn ze jarig! Ik ga nog een cadeau voor ze kopen, maar wordt het een speel toren waardoor ze moeite moeten doen om een versnapering te scoren of een goede borstel voor hun vacht. Beide schrikbarend duur. Ik ga het jullie in de volgende KeeK vertellen!

Tot de volgende KeeK!

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
4 jaren geleden

Een jaar alweer? ik herinner me je post nog over hun namen.

Deb
4 jaren geleden

Alvast gefeliciteerd met Marie & Toulouse! Time flies inderdaad, ze worden vast goed in de watten gelegd morgen.. mazzelaars! Enne, die serie lijkt me steengoed!

Charèl
4 jaren geleden

Alvast gefeliciteerd! Dat kasteel is prachtig!

Annette
4 jaren geleden

Gefeliciteerd alvast met de poezenbeesten 🙂

Sandra
4 jaren geleden

Yay, gefeliciteerd alvast! Grappig dat je dat van die persoonlijkheden van je katten zo opvalt, dat je eerst dacht dat ze anders zouden zijn/andere dingen zouden doen. Ben benieuwd waarmee je ze morgen gaat verwennen! Ga volgende week kijken uiteraard, haha. 🙂 Fijne zondag!

Sonja
4 jaren geleden

Al weer een jaar oud? Tjee jullie hebben al veel met ze meegemaakt! Maar fijn om te horen dat ze helemaal bij het gezin horen!
Kijk eens op de website van Lidl of ze iets leuks hebben, ik heb al veel leuks gescoord voor weinig!

Jolanda - Zazazoo.nl
4 jaren geleden

Alvast gefeliciteerd met de twee mopjes!

Natascha
4 jaren geleden

Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je lieve schatjes 😁 Wat zijn ze toch leuk he! En beterschap voor de vader van Jeroen, hoop dat het dotteren meevalt.

Hennie
4 jaren geleden

Ik zit je blog hier hardop voor te lezen aan de man. Het stukje over de serie. Deze aanrader baan we proberen! Veel plezier morgen! 🙂

Natasja
4 jaren geleden

Alvast gefeliciteerd met je lieverds!