KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 9 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto’s, Mysterie Cat & een Vervelende Booster…

Hallo lieve Keekers! In deze KeeK 2 mysterieuze zaken… Vreemde afdrukken tussen mijn foto’s en een spooky kat in de kast. Een beetje creepy om te zien, dus niet schrikken! Jeroen heeft weer een lekkere appeltaart gebakken en ik vertel jullie hoe de “booster” mij beviel…

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 11 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

Booster vaccin

Afgelopen dinsdag kreeg ik de boosterprik. Het was niet druk, ik kon direct doorlopen. De prik heb ik niet eens gevoeld, zij was zo snel klaar met het zetten! Toen zij een pleister opplakte en vertelde dat het gedaan was vroeg ik toch nog even voor de zekerheid of ze al geprikt had, haha! Wat snel!

Diezelfde dag nergens last van gehad maar de volgende dag voelde ik mij behoorlijk beroerd. Beetje koortsig, last van mijn maag, hoofdpijn, pijnlijke spieren, best vervelend. Ik ben bijna de hele dag in bed gebleven en ‘s avonds ging het wel weer gelukkig. Ik kijk er niet naar uit om er nog een te halen als ze dat adviseren.

Mysterieuze foto’s…

Zo vreemd, soms zaten tussen mijn foto’s op mijn smartphone heel vage foto’s van een ruimte hier in huis en soms ook helemaal geen afbeelding maar een zwart vlak. Ben ik een beetje onhandig dat ik soms klik terwijl ik eigenlijk nergens specifiek op richt?

Aha!

Toen ik met Piet aan het spelen was kwam ik erachter… Ik riep steeds “goedzo!!!” en ik hoorde daarna een klik… Had ik mijn smartphone zo ingesteld dat hij ook op mijn stem reageert! Mysterie opgelost!

Gegeten

Pannenkoeken

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 13 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

Appeltaart

Jeroen heeft weer een heerlijke appeltaart gebakken, ik vind die nog steeds 100 keer lekkerder dan die uit de supermarkt. Daar zit altijd een specerij/kruid in wat ik niet lekker vind. Deze is weer zalig!

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 15 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

Het ziet er wat rood uit maar dat is de gekaramelliseerde basterdsuiker.

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 17 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

Spooky kat in de kast

Jeroen schrok zich gek toen hij dat koppie achter dat matglas zag… hij dacht even dat er een kat in zat. Het is gewoon het kattenkopje wat ik momenteel aan het needlefelten ben. Maar het ziet er inderdaad best creepy uit, vinden jullie ook niet?

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 19 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

Dichterbij…

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 21 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

Dat was het weer voor deze week! En stay tuned, binnenkort heb ik 2 leuke winacties voor jullie!

KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster... 23 booster KeeK op de WeeK 2- Mysterieuze foto's, Mysterie Cat & een Vervelende Booster...

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Wendy
Wendy
8 maanden geleden

Oh dat is schrikken van due kat in je lade

Rory
8 maanden geleden

Oh, maar dat is even schrikken! Ik vind het ook best creepy eruit zien moet ik je zeggen 🙂

Daphne - verdraaiddmooi
8 maanden geleden

Vervelend dat je zo beroerd kunt worden van de booster hè?! Ik merkte dat zelf inderdaad ook goed. Haha, dat katje ziet er zeker creepy uit 😂

chucky1012
8 maanden geleden

Yummie dat ziet zo heerlijk uit…
Jammer dat er geen geur pc bestaat…..
Hihihi…..
Super schattig achter het raam….

Xoxo

Deb
8 maanden geleden

Haha lijkt net een echte kast haha. Kan me voorstellen dat Jeroen zich kapot is geschrokken haha. Geeft wel aan dat dit needlefelt project geslaagd is. De aanhouder wint want je vertelde een tijd terug dat je het niet goed onder de knie kreeg. Ziet er heel realistisch uit.Vervelend van dat vaccin. Ik ga het volgende week halen. Hopelijk valt het mee, maar hoor meer mensen in mijn omgeving die er niet lekker van zijn.

Deb
8 maanden geleden
Reply to  Deb

Uhmm lijkt net een echte “kat” 😉 zo jammer dat je je eigen comments niet kunt editen haha.

bychristiana
8 maanden geleden

Haha, ik zag die foto van de kat al voorbijkomen. Maar het lijkt ook net een echte kat, spooky;-)

Annette
8 maanden geleden

Het lijkt zo achter dat glas een beetje zo’n naaktkat 🙂 heerlijk die appeltaart. Gelukkig bleef de booster bij mij beperkt tot een pijnlijke arm. Wel veel meer dan de vorige keer kon hem helemaal niet omhoog krijgen ook. Gelukkig zit het erop. Ik vind 3 ook wel meer dan voldoende 😉 Fijne zondag Babs.

Ilona
Ilona
8 maanden geleden

Ziet er inderdaad heel creepy uit zou ook bijna denken dat het een echte kat is. Vervelend dat je zo’n last had van je booster. Je hoort het veel ik heb nu, na bijna 3 weken, nog steeds opgezette lymfeklieren en rare pijnlijke ribben links. Ziet er lekker uit die appeltaart zelfgebakken is altijd veel lekkerder en als je op de ingrediëntenlijst kijkt bij de supermarkt zitten er maar rare toevoegingen in. Wat doet Jeroen erin qua kruiden? Fijne zondag.