keek op de week 232024
Artikelen, Keek op de Week, Knoepie en Mr. Noodles, Piet, Sushi

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Hallo lieve KeeKers! Een korte KeeK want ik heb niet zoveel nieuws te vertellen. Deze afgelopen 2 weken barstte ik van de “kiespijn” maar gelukkig waren andere dingen wel weer leuk.

keek op de week 232024

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik bij de schoonheidsspecialiste geweest. Ik kreeg een heerlijke seizoensbehandeling (aardbei-basilicum) van Sothys. Heerlijk hoe je huid daarvan opknapt!

masker

Tandarts

Onderweg naar de tandarts kwam ik deze zwanenfamilie tegen, zo mooi! Ik heb heel snel wat foto’s gemaakt want ik zag moeder (of vader) zwaan mij al scherp in het oog houden. Die houden hun kroost graag veilig en goed in de gaten!

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 8 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Er moesten 2 kiezen getrokken worden, de linker kies ging er redelijk gemakkelijk uit, de rechter was een ander verhaal. Zij heeft wel 4-5 bij moeten verdoven, het deed hels veel pijn. Echt afschuwelijk! Ik ben nu 2 weken verder en de wond aan de rechterkant is nog steeds niet helemaal geheeld. En constant veel pijn gehad, alsof ik kiespijn had precies daar waar ik helemaal geen tanden of kiezen heb…

Morgen moet ik happen voor een plaatje en daarna moeten er weer 2 tanden getrokken worden…pfoe… ik kijk er niet naar uit en zeker niet naar de rekeningen die nog gaan komen.

Gegeten

Deze week aten wij veel pasta gerechten. Tom wilde zelf de pasta maken en samen hebben we de pasta “gedraaid” in de pastamachine. Die machine moet je vastzetten aan een tafel en op het aanrecht is dat lastig, dus een moest de machine vasthouden en de ander draaide het deeg erdoorheen.

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 10 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Daarna werd het voorgekookt (parboilen) en dan kan het, als het afgekoeld is, echt gekookt worden. Ik had mijn mobiel in de keuken gelegd en Italiaanse muziek op YouTube gezocht, dus leek het bij ons een beetje op een Italiaans huishouden. Zo gezellig!

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 12 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Tom heeft lasagne, tagliatelle en spaghetti gemaakt. Eén keer de tagliatelle met tonijn en de andere keer met pesto en zalm. Zalig!

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 14 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Jeroen maakte een heuse kapsalon…

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 16 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

en

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 18 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Gekocht

Dit mini badje voor katten met 3 visjes/beestjes zag ik bij de Action liggen. Het is de bedoeling dat de katten die visjes eruit gaan scheppen, maar eerlijk gezegd wisten ze niet wat ze ermee  aan moest haha! Ik kan beter de tuinslang zachtjes aanzetten en dan kleine stokjes in de “rivier” gooien, dat vinden ze helemaal geweldig als er een stokje voorbijkomt.

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 20 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Bijna iedere nacht slaapt Knoepie bij mij. Ga ik naar bed, dan komt Knoepie een kwartier later bij mij liggen. Ik moet dan wel in de juiste houding liggen zodat ik ook kan slapen. Zij ligt altijd tegen mijn buik aan. Mr. Noodles wil er later ook graag bij en dan is er geen “plek”. En Noodles slaapt het liefst onder de dekens. Het was even schikken maar dan krijg je zoiets…

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 22 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 24 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Later lag Noodles lekker tegen Knoepie aan. Je kan merken dat de nachten vrij fris zijn, ik denk dat ze lekker warm willen blijven…?

Nog een fotootje van Piet en Sushi, dat zijn echte maatjes.

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 26 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

Dat was het weer voor deze week, tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten! 28 kiespijn KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!

 

10 thoughts on “KeeK op de WeeK 23- Kiespijn, Tandarts, Pasta, Kapsalon en een Badje voor de Katten!”

 1. Wat lijkt me dat vreselijk pijnlijk Babs 😭vreselijk wanneer er tanden/kiezen getrokken moeten worden. Heel veel sterkte, ook met de tanden die nog getrokken moeten worden 🤗. Zo lief hoe de poezen bij je in bed kruipen. Lijkt me heel gezellig. Ik krijg helemaal trek in Italiaans eten als ik die foto’s zie (en me er een Italiaans muziekje bij voorstel) . Vooral die lasagne ziet er hemels uit. Complimenten aan je twee chefs 🧑🏻‍🍳👨🏻‍🍳

  1. Ik zal de complimenten doorgeven, vinden ze altijd leuk! Ja, die tanden, het is verwarrend welke er nog uit moeten. Eerlijk gezegd begrijp ik het niet, een tand vind ik nog heel vast zitten… Gisteren ze maar een mail gestuurd wat de kosten zouden zijn, dat was allemaal vrij vaag. Nu gelukkig meer inzicht.
   Het is zeker knus met de katjes in bed, momenteel ligt Piet bij mij en die wil eerst een half uur gekriebeld worden, de lieverd.
   Vannacht maar liefst 5 uur achter elkaar geslapen! Dat is bijzonder lang voor mijn doen. Maar ik weet nu waarom, meestal komen ze om de haverklap langs en vannacht sliepen ze allemaal ergens anders. Maar ondanks dat, het is zeker knus met ze!

 2. Gatver wat vervelend lieve Babs. En bedoel je met een ‘plaatje’ dan een kroon? Die moet ik ook gaan regelen. Ik wacht al een aantal jaren totdat het kan qua kosten. Brrrr. Wat lief hoe de poesjes in je bed slapen. En mijn complimenten over de pasta’s. Die zien er echt heerlijk uit!!!

  1. Ik moet het ook goed zeggen, het is een partiële prothese. Eigenlijk een stukje kunstgebit. Met 2 nep kiezen en 2 nep voortanden en dat zet je vast met metalen haakjes…brrr… ik heb nu al het gevoel dat ik dat ding binnenshuis weinig zal dragen en ik zie er dan vast echt heel bizar uit.
   Lief, hè, ik ben zo dol op ze en dan gun ik ze alles.
   Ik zal het doorgeven aan chef Tom ;)!

 3. Eten ziet er allemaal erg lekker uit! Je zegt pijn na het trekken, heb je geen alveolitis aan de wondkas? Ik heb ook met het kattenbadje van de Action in handen gestaan, maar toch terug gelegd, bang dat ze er niks mee doen.

  1. Ik moest alveolitis even googelen en inderdaad, ik denk dat dat helemaal klopt. Die kloppende pijn, echt vreselijk. Gelukkig is het nu minder. Goed dat je dat badje niet gekocht hebt, ze doen er niks mee. Misschien moet ik er een keer pingpongballetjes ofzo in gooien of van die visjes van plastic die gaan zwemmen zodra ze het water raken. Ik zag nu voor honden een matje met allemaal gaatjes erin waar je de tuinslang op kan zetten en dan krijg je allemaal fonteintjes. Ik denk dat ze die wel leuk vinden, dat ze gaan proberen om het water te “pakken”. En anders misschien verkoelend voor mijn voetjes als het nog zomer wordt….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.