masker
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Revive by JO, Schoonheidssalons en behandelingen, Sothys, Tiel en omstreken

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Hoe heerlijk was het om weer eens in de watten gelegd te worden! Ik was uitgenodigd door Sothys en PR bureau Pure Beauty om de lente-zomer seizoensbehandeling van Sothys te ervaren en daar zeg ik natuurlijk geen “nee” tegen! Een salon behandeling die mijn winterse doffe huid weer opfrist en nieuwe energie geeft? Ja, graag! Vrijdag 31 mei werd ik door eigenaresse Jacqueline Oudshoorn hartelijk ontvangen in haar mooie salon. In beauty instituut Revive by JO rook het die middag heerlijk naar aardbeien en basilicum. Hoe dat precies zit, vertel ik jullie natuurlijk!

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 6 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Beauty instituut Revive by JO

Beauty instituut Revive by JO vind je in Meteren. Meteren ligt op een kwartiertje rijden van Tiel, in de buurt van Geldermalsen. Het is een niet grote, maar zeker mooie en sfeervolle salon die vol staat met allemaal prachtige producten van Sothys. Het was alweer een tijdje geleden dat ik een gezichtsbehandeling had gehad, dus ik keek er enorm naar uit!

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 8 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!
Jacqueline

Het meest opvallende in de salon was de brede behandelstoel. Heel slim van Jacqueline, deze behandelstoel is breder dan de standaard stoelen zodat de wat vollere dames zich ook heerlijk kunnen ontspannen. Last but not least, de stoel heeft een ingebouwde verwarming en dat is zalig!  Zoals jullie weten heb ik chronische rugpijn, maar ik had nergens last van toen ik daar lag, echt een weldaad voor mij rug!

Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO

SOTHYS SEIZOENSVERZORGING LENTE-ZOMER BASILICUM-AARDBEI

Na de winter is de huid dof en vermoeid en heeft ze nieuwe energie nodig om weer te gaan stralen. De heerlijke, fruitige noten van basilicum en aardbei in de nieuwe editie van de Sothys lente-zomer seizoensverzorging geven een bad van zuurstof en vitaminen om de huid te revitaliseren als de zomer nadert. Een uniek concept dat chronobiologie – waarbij producten zijn afgestemd op de natuurlijke ritmes van de huid om optimale resultaten te behalen – en genot combineert om de huid elk seizoen te laten stralen.

Basilicum is een antioxidant die de huid verstevigt, revitaliseert en beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Aardbei verfrist, verstevigt en revitaliseert de huid. Een nieuwe 100% op maat gemaakte gezichts- en lichaamsbehandeling en drie nieuwe producten met formules die volledig in Frankrijk zijn ontwikkeld. Ontdek deze limited edition in een Sothys Instituut of Spa en verleng het resultaat van de behandeling met de seizoensverzorging thuis met drie limited edition producten.

Toevallig had ik een haarband met daarop van die vrolijke aardbeien en die paste perfect bij de behandeling!

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 11 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Intake

Onder het genot van een cappuccino vroeg Jacqueline mij wat bijzonderheden over mijn huid, denk aan allergieën, specifieke huidproblemen en punten waar ik graag meer aandacht aan wilde besteden. Ik vind zelf dat mijn huid in sneltempo lijkt te verouderen. Ik merk nu goed dat ik de 60 gepasseerd ben. Vooral de verslapping van mijn kaaklijn vind ik wel een ding(etje). Als die kaaklijn wat strakker zou zijn dan snoep ik er vast en zeker zo een jaartje of 10 vanaf.

Reinigen

Eerst werd mijn huid gereinigd met micellair water en daarna volgde een milde peeling. De Gelée Gommante Visage is een zachte peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren. Het maakt je huid helder en fluweelzacht.

Vervolgens keek Jacqueline naar de conditie van mijn huid en kreeg ik een zalige massage. Ook de hals, schouders en decolleté werden meegenomen. De massage vind ik het fijnst bij een salonbehandeling, zo een professionele massage kan je zelf niet thuis doen.

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 13 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Masker

Daarna volgde een masker en dat was een heel bijzonder masker! Dit masker wordt in laagjes opgebouwd en wordt dan zo stevig als rubber (wel lichtgewicht, dus niet zwaar). Als het opgedroogd is dan kan het masker in één keer van je gezicht afgehaald worden.

Hier zie je het net opgebrachte masker…

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 15 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

En zo ziet het eruit als het opgedroogd/uitgehard is. Zie je hoe schattig die kleine pitjes van de aardbeien eruitzien?

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 17 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Het is echt een super masker, je huid ziet er daarna fris en vooral “geplumpt” uit.

Elixer Nourrissant Corps Basilic Fraise € 39 | 100 ml

Tijdens het masker heeft Jacqueline mijn armen ingesmeerd met de Elixer Nourrissant Corps en wauw, die was ook heel fijn. Deze lichaamsolie met lichte textuur en verkwikkende basilicum-aardbeiengeur maakt de huid zacht en soepel. Het omhult de huid in een voedende, beschermende film. Belangrijkste actieve ingrediënten: fytosqualaan, macadamia-olie, maïsolie.

Deze dry oil was in no-time helemaal ingetrokken, dat kon mijn droge huidje dus wel gebruiken!

Na de behandeling mocht ik kiezen uit één van de drie producten: de Elixer Nourrissant Corps (zie hierboven) of onderstaande producten, de Mousse Nettoyante Éçlat of de Embellisseur de Teint Éclat. Welke ik gekozen heb, laat ik in een apart artikel zien, dan vertel ik er ook meer over!

MOUSSE NETTOYANTE ÉCLAT € 29 | 150 ml

Dit luchtige reinigingsschuim met aardbei-extract dat AHA’s bevat, helpt de huidtextuur dag na dag te verfijnen voor een zachte, stralende huid. Breng na het verwijderen van oogmake-up 1-2 pompjes aan op een vochtig gezicht en hals. Masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna grondig af. Belangrijkste actieve ingrediënten: waterig aardbei-extract, waterig basilicumextract, D-panthenol, gluconolacton. 

EMBELLISSEUR DE TEINT ÉCLAT € 29 | 30 ml

Een emulsie met luchtige textuur om de teint te verbeteren, verhelderen en licht te egaliseren met een natuurlijke finish. De abrikooskleurige tint is geschikt voor alle huidtinten. Breng na je schoonheidsritueel aan als make-upbasis. Belangrijkste actieve ingrediënten: aardbei-extract, basilicumextract, macadamia-olie, haverextract. 

De gebruikte producten tijdens de behandeling

Hier zie je welke producten Jacqueline gebruikt heeft.

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 19 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 21 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Advies

Ik kreeg ook een lijst mee met aanbevelingen voor mijn huidverzorging.

Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO! 23 sothys Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!

Heerlijk, ik heb genoten!

Ik heb tijdens de behandeling tussendoor steeds even aan mijn gezicht gevoeld en die voelde zo goed aan. Fris maar ook steviger! Wat ik het meest bijzonder vond, was dat ik ook die fris en uitgeruste huid terugzag in de spiegel. Mijn rimpels zagen er veel gladder uit en niet zo diep. Dus er is ook een zichtbaar verschil. Geweldig!

Professionele behandeling

De 45 minuten durende gezichtsbehandeling (adviesprijs € 76,25) omvat de volgende stappen: make-up verwijderen, een 2-in-1 scrub/masker met een waterig extract van aardbeien, een massagecrème met een waterig extract van basilicum, een crèmemasker, een oxy-vitaminekuur met een waterig extract van basilicum en tot slot een peel-off masker met extract en korrels van aardbeien.

Over Sothys

Sothys is een familiebedrijf dat exclusief voor instituten en spa’s is opgericht in 1946. Sinds 1966 heeft de passie van de familie Mas, van vader op zoon, de ziel van het merk Sothys tot leven gebracht. Sothys staat voor Franse uitmuntendheid in salon- en spa behandelingen die een onberispelijke techniek combineren met een echte zintuiglijke ervaring. Sothys blijft trouw aan zichzelf en biedt tegelijkertijd nieuwe oplossingen in de veranderende wereld van schoonheid. In elke innovatie streeft Sothys naar verantwoorde schoonheid, met respect voor huid en milieu. 

Beauty Instituut Revive by JO , Rijksstraatweg 45 in Meteren.

Bedankt Sothys, Maureen en Jacqueline voor deze heerlijke behandeling!

 

4 thoughts on “Ik kreeg de heerlijke Sothys Lente- Zomer Gezichtsbehandeling bij Revive by JO!”

  1. Wat een heerlijke ervaring! Basilicum en aardbei vind ik ook een hemelse combinatie. Niet alleen in skincare maar ook als gerecht. Vooral basilicum ruikt zo heerlijk.. denk gelijk aan pasta pesto haha. Ok. ik dwaal af. Ik ben heel benieuwd naar het product dat je hebt uitgekozen. Sowieso heb ik nog geen ervaring met Sothys dus ik ben benieuwd!

    1. Toevallig in de KeeK heb ik het over pasta pesto! Wij zijn nu aan het proberen om meer basilicumplantjes te kweken met 1 zo een plantje. Ze ruiken ook zo heerlijk!

  2. Oh wat heerlijk Babs, wat een fijne verwennerij. Die Elixer Nourrissant Corps (dry oil) klinkt heel fijn. Net als de rest trouwens. Het is een eeuw geleden dat ik mij zo heb laten verwennen. Fijn weekend al bijna!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.