keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Marie en Toulouse, Over mij, Utsukusy

KeeK op de Week 33- Zen, Zeevruchten en zielige Marie

Deze week ben ik naar Ilona en Ellen geweest. Does that ring a bell?  La Caldera? Utsukusy? Yep, ik ben naar  Scheveningen geweest. Wel jammer dat het weer niet meewerkte, ik had nog graag naar het strand willen gaan. Maar ik heb zo een geweldige massage gehad… De zee was ik totaal vergeten! De Zee werd Zennnn…

utsukusy la caldera

Het was naadje voor deze afspraak… Ik werd deze week flink ziek, hoge koorts, maar gelukkig was ik die donderdag weer opgeknapt. Ik had mijn bezoek aan Utsukusy niet willen missen. Ik ga er nog uitgebreid over vertellen, maar alvast een sneak peak!

makeup utsukusy

utsukusy

 

 

La Caldera

 

Bij La Caldera vind je magie, welzijn en innerlijke & uiterlijke schoonheid. La Caldera helpt je bij het (her)vinden van balans en het volgen van je hart. Onze producten en diensten zijn daarop afgestemd: Utsukusy producten, edelstenen, wierook en kruiden die inwerken op je energiebalans, schoonheidsbehandelingen en massages, workshops voor particulieren en professionals, inspirerende boeken, mooie zilveren sieraden, de sieraden van Mala Spirit en symbolische voorwerpen. 

mooie stenen en hangers

Prachtig!

la caldera

Meer mooie stenen laat ik de volgende keer zien 🙂

Simonis

Daarna zijn wij nog een vissoepje gaan eten bij Simonis bij de haven! Een kommetje zeevruchten, heerlijk!

 

Marie weer ziekjes

 

Marie is echt ons zorgenkindje. Nu ging ze overal plassen. In hoekjes, op bed, op en in een kartonnen dozen en op de bak… Maar er kwam steeds maar 1 druppeltje uit. Ze miauwde niet, was gewoon speels en at goed. Steeds als ze plaste keken wij of er iets bijzonders te zien was… Niets bijzonders, maar veel te weinig. Toen deed ze een grote plas op tafel. Niet de ideale plek, maar in ieder geval wat. Het leek weer oké te zijn.

Totdat ze donderdag avond plots bloed in haar urine had.. Met de spuit van de dwangvoeding hebben wij het “opgeslurpt” en in een glaasje gedaan.

Vrijdagochtend heb ik een afspraak gemaakt bij de dierenarts en wij konden om 12.15 uur terecht. Slim dat we al urine verzameld hadden, anders zou hij ons eind van de dag inplannen i.v.m het opvangen van haar urine voor het onderzoek.

Marie blijkt last te hebben van fikse blaasontsteking en wij kregen antibiotica en een spierverslapper mee voor haar blaas.

pootje op marie

 

Wij hadden eerder 2 vrouwelijke dierenartsen bezocht bij de entingen en deze andere arts (een man)  dacht serieus ook dat Marie een meisje was. Hij moest 2 keer kijken, in de computer en bij Marie zelf.  Hij was echt heel verbaasd. Net zoals wij. Een mannetje?

Wij hopen dat de kleine Marie weer snel opknapt!

 

Foto’s van Marie en Toulouse

Geen KeeK zonder nieuwe foto’s van mijn kitt’s!

 

toulouse

 

 

malle marie

 

gekke marie

marie en toulouse

 

Welterusten, tot de volgende KeeK!

welterusten

handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Ik ben terug van vakantie;) Nog een beetje moe en meteen grieperig haha. Ik zag het al even voorbij komen op Instagram dat je een behandeling bij Utsukusy ging doen. Wat lijkt me dat heerlijk! Ziet er ook prachtig uit de salon. Ik merk dat ik het echt gemist heb even wat blogs te lezen;) Zo zielig van Marie, ik hoop dat ze zich snel weer beter gaat voelen.

Tamara TS
6 jaren geleden

Arme Marie en arme jij!!! Ik hoop dat jullie snel weer wat beter zijn!

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Wat heerlijk dat je dat naar Scheveningen bent geweest, ik ben benieuwd naar je uitgebreide artikel over Utsukusy, ziet er goed uit!
Wel vervelend dat je ziek was…en awwww arme Marie, zo’n blaasontsteking is echt naar. Link heeft het ook wel eens gehad, echt zo sneu!
Maar wat een super schattige foto’s weer 🙂 !!

Liefs!

Armande
6 jaren geleden

Aaaaah kijk de scheetjes!
Wat een prachtige barnstenen! De turquoise is ook schitterend.

DisneyChicks.nl
6 jaren geleden

Ah, arme Marie! Hopelijk is ze snel van haar blaasontsteking af.

Gonny
Gonny
6 jaren geleden

Beterschap voor Marie!

Gelukkig was zelf weer opgeknapt… en heb je lekker kunnen genieten in Scheveningen.

Hennie
6 jaren geleden

Wat een zaligheid! Ik denk dat ik toch maar eens een dagje Scheveningen in moet plannen. Ik ben van plan over niet al te lange tijd een soort van mini-sabbatical in te lassen, en dan hoort een massage er wel bij! Wat sneu dat Marietje blaasontsteking heeft. Maar wat fijn dat je er als de kippen bij was. Die kitties boffen maar met jullie.

Fijne week Babs!

Natascha
6 jaren geleden

Wat vervelend dat je niet helemaal fit was, gelukkig kon je een beetje bijkomen met een massage. Heerlijk! En dan ook Marie nog eens ziek, ik hoop dat ze snel opknapt!

Jonna@Burgertrutjes
6 jaren geleden

Ik ben echt fan van jouw foto’s <3
Wat een schatjes zijn de katten zeg, zo lief!

Wij zijn vorige week ook bij Simonis geweest om een visje te eten, blijft de lekkerste visboer.

chucky1012
6 jaren geleden

Leuke verslag!
Wat fijn om te zien dat je naar Scheveningen geweest was 😉
O heerlijk om daar vis te eten.
Erg vervelend voor je dat je ziek was.
De poezen groeien goed en zijn schattig.
Hoop dat Marie snel beter is.

Xoxo