Zinzi Collage
Artikelen, Accessoires, Horloges, Lifestyle, Reviews

Mijn nieuwe (retro) horloge en oorbellen van Zinzi!

“Of je nu 15 jaar of 65 jaar bent, voor iedere vrouw is wel een geschikt sieraad te vinden bij Zinzi.” Ik ben het daar volledig mee eens. Kijk maar eens rond in de webshop van Zinzi. Met donkere kraaloogjes zat ik aan de laptop gekluisterd. In de ban van alle leuke accessoires en shiny sieraden. Vandaag laat ik 3 prachtige sieraden zien waarvan ik zeker weet dat jullie er ook van zullen smullen!

 

zinzi doosjes

 

Zinzi komt uit Nederland en ontwierp 12 jaar geleden haar eerste sieraad…

Ik denk dat iedereen wel van Zinzi gehoord heeft. Je ziet in de glossy’s (Glamour en Linda) vaak prachtige paginagrote advertenties met Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo. En langs de snelweg kan je de vrolijke billboards bijna niet missen.

zinzi magazine

Zinzi houdt van fun, fashion, vrouwelijk, combineren en slim shoppen. Oftewel, betaalbare luxe.

Klopt, als ik die 2 dames zie, dan zie ik de fun er van af spatten. Wie ze ooit op televisie hebben gezien, begrijpen wel wat ik bedoel. Ik vind deze dames echt de perfecte ambassadrices voor Zinzi.

 

Zinzi is een passende naam als je iedere dag wakker wordt met “zin in zilver”.

Goud past niet bij mij, ik koop nooit goudkleurige sieraden. Dus Zinzi was bij mij op het juiste adres toen zij mij benaderden. Zij hebben wel roségouden vergulde en geelgoude vergulde sieraden, dat wel. En die zijn ook aargh… zo mooi!

 

Als je de webshop van Zinzi binnen treed, dan zie je klasse, schoonheid, en voel je je inner ekster naar buiten komen. “In mijn sieradenkast horen jullie thuis!” is  wat door je hoofd spookt. Wat een waanzinnig mooie en leuke sieraden! Schoonheid hoeft niet duur te zijn want je hebt al heel mooie zilveren items voor maar €19,95. (oorstekers zelfs voor 14,95). Ik dacht eerlijk gezegd dat het altijd sieraden waren voor de the happy few.  Dat had ik dus helemaal fout.

with love zinzi

Horloges, oorbellen, kettingen, eau de parfum, nagellak en ik zag ook zo een gave reiskoffer! Ik zou er totaal niet mee zitten om die mee te nemen op reis. Die koffer ziet er zo spetterend uit en ik denk dat je die ook snel spot op de bagageband op het vliegveld.

 

Het pakket

Wat een mooi pakket kwam er binnen. De doos was ook netjes getapet (ik heb dat wel eens anders gezien) en beeldig, die doosjes die erin zaten! Er zat een ook een magazine bij, een linnen tas en een opblaasbare strandbal. Fun!

zinzi zilver

Nieuwe retro collectie

Het nieuwe Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de ‘seventies’, maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilvergekleurde kast (38mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een blauwe ‘sunray’ wijzerplaat en leren blauwe band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. 

Bij de horloges was ik direct verliefd op de Zinzi retro horloges. Ik heb voor donkerblauw gekozen, hoewel ik in eerste instantie de roze het mooist vond. Maar past dat wel bij Babs? Ik denk dat blauw net iets stoerder staat en toch zou ik nog steeds die roze erbij willen hebben. Een voor de zomer en een voor de winter.

zinzi retro horloge

Bij dit horloge vind ik de details zo mooi. De roze wijzer en de datumaanduiding. Hoe vaak gebeurd het niet dat je aan een ander moet vragen wat de datum is? Vaak. Je moet een formulier invullen of je hebt een afspraak en soms heb je geen idee wat voor dag het is.. Bij het invullen van een quitclaim lopen veel figuranten aan elkaar de datum te vragen. So you can ask me now , I know the date, yes, I can! 😉

zinzi horloge 1

 

Ik was bij bovenstaande foto vergeten de beschermfolie eraf te halen… daarom oogt ie wat ‘matter’..Excuses!

 

zinzi horloge en magazine

 

Ook het polsbandje is heel subtiel. Blauw met een Zinzi roze touch. ♥ it!

binnenkant bandje horloge

En momenteel krijg je bij een armbandje cadeau bij de retro collectie!

zinzi armbandje

 

business time

 

Alle Zinzi sieraden worden gemaakt van sterling zilver (925) en zijn voorzien van een extra rodiumlaag. (voor een extra langdurige glans)

 

ZINZI zilveren ronde oorknopjes bezet met witte zirconia’s.

De oorknopjes zijn 4mm groot. De oorsieraden zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een extra rodiumlaag voor een langdurige glans.

De oorbellen van Zinzi zijn van zilver en eindelijk, ik kan ze  dragen zonder rooie oortjes. (Ik kocht af en toe van die goedkope oorbellen… geheid kreeg ik last van een opgezwollen oorlellen, pijnlijk gevoel en geen gezicht)

 

zinzi oorstekers in doosje

 

Zinzi heeft in samenwerking met het bekende TV programma “All You Need is Love” een collectie zilveren sieraden uitgebracht. Want als je verliefd bent, geef je Zinzi!

 

zinzi oorsteker

zinzi oorbellen 1

Zinzi steunt jaarlijks Stichting Pink Ribbon met een donatie. Mooi zijn is belangrijk, maar sommige dingen zijn nóg belangrijker.

 

 

Creolen

ZINZI zilveren creolen bezet met witte zirconia’s en voorzien van luxe scharniersluiting. De creolen zijn 15mm x 3mm groot. Ideaal te combineren met Zinzi creoolhangers. De creolen zijn vervaardigd van eerste gehalte zilver (925) en voorzien van een rodiumlaag voor een extra langdurige glans.

Deze zijn echt heel classy, love them!

zinzi oorbellen

Wat een beauty’s, hé!

zinzi oorbel

 

 

ZINZI creolen

 

zinzi strandbal 1

Als het nog zomer wordt, dan gaat deze strandbal mooi mee naar het strand!

 

Zinzi is een meisjesnaam uit Zuid-Afrika en betekent “Je ziet er mooi uit”. Wie wil dat nou niet?

 

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje in de webshop en check ook de reiskoffer. die is onwijs gaaf! Ook de collectie van Mart Visser ziet er geweldig uit…

Zinzi gaf mij zilver en het voelt een beetje aan alsof ik een olympische medaille heb verdiend… Jullie zagen véél foto’s in deze blogpost, maar Zinzi is gewoon heel fotogeniek en het zeker waard om extra aandacht aan te besteden!

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Will
Will
6 jaren geleden

Wow, wat een mooi blauw horloge.
Deze staat het mooist om mijn pols.
Hoop dat er snel een winactie komt van de Zinzi.

Debbie
6 jaren geleden

Wat een mooie kleur voor dat horloge! Ik houd van donkerblauw en die roze twist past helemaal in mijn straatje 🙂
Ik heb zelf ook twee paar oorbellen van Zinzi. Fijne kwaliteit, blijft mooi en verkleurt niet. Veel plezier ermee!

Marushi
6 jaren geleden

Hele mooie sieraden zijn het! Ik heb eigenlijk nog nooit iets bij zinzi gekocht. -x-

Esmeralda
6 jaren geleden

Wauw die oorbellen zijn super mooi!

hillybillybeauty
6 jaren geleden

Ik heb oorringetjes van Zinzi, super mooi! Ik wil er nog steeds eens pareltjes oid bijkopen om aan te hangen. Zinzi is 1 van mijn favoriete merken. Ook mijn beide dochters hebben ringetjes ervan in hun oren. Afgelopen kerst van manlief gekregen. ( hij heeft smaak!). Jij hebt ook mooie items! Staan je super!

Lieke
6 jaren geleden

Mooi horloge en de oorbellen zijn ook erg leuk. Ik heb mijn moeder voor haar verjaardag een ring met verschillende steentjes gegeven, ook van Zinzi. Ze is er helemaal weg van.

Tamara TS
6 jaren geleden

Heel mooi allemaal!!! Vooral het horloge is heel tof en lekker groot!

Jolanda
6 jaren geleden

Wat ontzettend mooi!!! Vooral het horloge is prachtig!!!!

Sabrina
Sabrina
6 jaren geleden

Mooi zeg! De creolen heb ik zelf ook in het roze, en draag ik al 2 jaar nonstop!

Natasja
6 jaren geleden

Prachtig zeg, mijn ogen gaan ook glinsteren bij het zien van al dat moois. Je hebt hele mooie items uitgekozen!