KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 9 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...
Artikelen, Films en series, Keek op de Week, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden…

Hallo KeeKers! Deze week heb ik koekjes gebakken naar een recept van Heel Holland Bakt, keken wij naar een bloeddorstige nieuwe serie en lig ik tegenwoordig op een warmere plek…

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 11 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

Heel Babs Bakt

Ik zag laatst bij de technische opdracht bij Heel Holland Bakt hoe je Hollandse koekjes moest maken en dat was goed te doen qua moeilijkheidsgraad. (zeiden ze…)

Ik maakte er weer een puinhoop van in de keuken, maar ze waren wel (gedeeltelijk) gelukt! Ik heb geen spuitzak dus heb maar kloddertjes deeg op het bakpapier gekwakt. Echte kattentongen maken lukte dus niet.

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 13 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

Qua chocolade heb ik zo een speciale kookchocoladereep geprobeerd maar de volgende keer koop ik weer een “normale” chocoladereep, volgens mij gaat dat net zo goed. Het loste wel snel op met de au bain marie methode, dat was wel een voordeel.

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 15 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

De koekjes waren wel lekker (al heb ik er maar eentje geproefd, de rest heeft Jeroen opgepeuzeld) en ik had nog heel veel botercrème over. Dat is zo lekker! Ik heb simpele theebiscuitjes gekocht waarover ik de botercrème smeer, biscuitje erop en zo heb je weer een ander koekje!

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 17 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

Gekocht

Ik zag bij Action een elektrische deken en direct maar meegenomen. Lekker warm voor mijn spieren! Toulouse had meer belangstelling voor de doos… 😉

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 19 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

Toetje

Tom maakte een lekker toetje voor ons klaar.

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 21 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

Serie NetFlix:  Dracula

Er zijn zoveel remakes van Dracula gemaakt (boring) maar deze vond ik heel verrassend en zeker bijzonder. Hij is gemaakt door de mensen die ook Sherlock hebben bedacht en mocht je die serie kennen met Benedict Cumberbatch, die was ook top.

De sfeer is mooi en je maakt echt een reis door de tijd. De rol van de non vond ik echt super grappig, haar vragen en slimme opmerkingen waren heel sterk. Reken wel op bloederige en soms ook best gore scènes, maar horror is natuurlijk horror.

Marie en Toulouse

Op de vensterbank, tegenwoordig een heel favoriete plek. (Lekker warm)

Toen ik Marie zo zag liggen dacht ik direct aan die bedden reclames. Over hoofdkussens eigenlijk. Dat je hoofd in het verlengde van je lichaam moet liggen anders krijg je nekklachten. Nou, ik denk dat katten daar geen last van hebben!

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 27 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

Dat was het weer, tot de volgende KeeK! Fijne zondag!

KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden... 29 netflix KeeK op de WeeK 4- Hollandse Koekjes, Hitte & Hoektanden...

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Oh ik was heel benieuwd naar Dracula, maar op IMDB krijgt hij ‘maar’ een 6,8 van 10. Momenteel zijn we begonnen in seizoen 5 van Blacklist (en erna in seizoen 6). Wij hebben net Messiah afgekeken. Die vond ik ook heel goed, maar nu weer zin in ‘ongecompliceerde’ series (zoals Blacklist 😉 Ik heb ooit een serie over een vampier gekeken waarbij de vampier een ongelofelijk lekker ding was. Dat keek eerlijk gezegd lekker weg. Maar die serie keek ik ook alleen, wanneer H. er eens niet was. Deze dracula is niet zo’n heel lekkere vent zag ik al… Kuch,… Lees verder »

Natascha - Beautyopinie
2 jaren geleden

Yum, lekker die koekjes! Ik zie trouwens dat je baat hebt bij een elektrische deken voor je spieren, dat vind ik ook heerlijk! Weet je wat ik alleen recent heb ontdekt? De Senzy kruik (enne #nospon haha). Die heb ik voor de baby gekocht maar gebruik ik nu al weken voor mezelf. Een paar minuutjes in het stopcontact en super fijn in je rug. Misschien ook iets voor jou?

Rachel Kromdijk
2 jaren geleden

haha die katten, daar staan ze ook echt om bekend! En een elektrische deken is zo lekker, ik krijg soms mijn voeten niet warm en dan is dit echt ideaal! Je hebt lekkere koeken gemaakt.

Annette
2 jaren geleden

Ik gebruik ook altijd gewone chocolade hoor als ik ga bakken. Ook nog de goedkoopste die ik kan vinden van de Lidl bijvoorbeeld voor een paar cent 🙂 gaat prima, meestal doe ik wel een combi van pure en melk chocolade (iets meer puur dan melk)

Petra
2 jaren geleden

Oh, wat zien je koekjes er heerlijk uit!

R&R
2 jaren geleden

Leuk overzichtje, die koekjes zien er goed uit!

Irene
2 jaren geleden

Ik douche in de winter altijd heel warm. Ik merk dat warmte vaak een heel goed effect op mijn spieren heeft(fibromyalgie). Medisana, is dat niet een Duits merk waar je ook bloeddrukmetersven glucose meters van kunt kopen?

Die koekjes zien er heerlijk uit al zou ik er niet speciale chocolade voor kopen. Kookchocola hoe verzin je het? Echt een marketing trucje😂

Mariska
2 jaren geleden

Katten en dozen het is en blijft een aparte combi. Mijn kat wil altijd in de meest kleinste doosjes ook dat ik denk.. eh je ziet toch zelf wel dat het niet past? haha

Deb
2 jaren geleden

Leuk overzicht weer Babs! Over Dracula heb ik inderdaad goede verhalen gehoord, die gaat op de watchlist. Maar eerst kijken wij The Handmaid’s Tale af, wat een dijk van een serie! Die koekjes zien er verdraaid goed uit! Toevallig heb ik vorig weekend ook weer eens sinds lange tijd iets zoets gebakken; cinnamon rolls; ze waren heerlijk en zo makkelijk. Een kind kan de was doen en dat bewees Alexia ook.. want zij heeft ze (grotendeels) gemaakt 😂. Prachtige creatie van Tom trouwens. Ziet er heel mooi en lekker uit!

Tessa
2 jaren geleden

Ik krijg gelijk trek als ik die koekjes zie! Hahaha