KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 9 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...
Artikelen, Budget, DIY, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon…

Hallo KeeKers! In deze KeeK laat ik jullie mijn nieuwste schilderij zien met een “floating bruidje”, mijn project met droogbloemen waar ik het al eerder over had en mijn inloopkat, niet te verwarren met inloopkast…

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 11 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Inloopkat

Sinds wij hier wonen en een kattenluik hebben komen iedere dag 2 katten op bezoek, een rode en “de grijze” zoals wij hem eerst noemden. De grijze, Tom heeft hem nu de naam Max gegeven, lijkt altijd uitgehongerd en eet en likt alle bakjes voer leeg. Wij hebben hem al tig keer weggejaagd maar het is zinloos, hij blijft langskomen voor zijn dagelijkse portie smulplezier. En anders loopt hij ‘s nachts wel rond. Hij durft nog niet in de huiskamer te komen, wel in de slaapkamer. Maar ach, het zij zo…

Zwanger?

Hij is nogal een jojo qua gewicht, toen hij hier pas kwam was hij hartstikke dik, dan is ie weer slank en dan weer plussize. And so on…

Toen “Max” weer wat dikker was, vooral bij zijn flanken, viel zijn buikje enorm op. “Hij lijkt wel zwanger” zei Jeroen waarna ik aan zijn buik ging voelen…. Huh?

Ehhhh…. Jeroen, het is een mannetje, toch? Hilariteit alom, wat moesten wij lachen! Dat Jeroen dat überhaupt dacht en ondergetekende die vervolgens ook nog eens aan zijn buik ging voelen of er kittens in aantocht waren!

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 13 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Het is verder een lief beestje maar voelt zich wel steeds meer hier thuis. Ik aaide hem laatst even en hij ging zo lief op zijn rug liggen zodat ik zijn buik(je) mocht aaien.

Het enige irritante is dat hij heel hard gaat miauwen als je hem aandacht geeft, dan wil hij eten, eten, en eten…

Schilderij- Floating Island

Mijn nieuwste schilderij! Het zwevende eiland heb ik via een tutorial gemaakt maar wat je op (en hangend aan) het eiland ziet heb ik zelf verzonnen. Ik denk dat één lezeres zich (weer) herkent, haha! Door haar foto’s krijg ik gewoon heel veel inspiratie en ik hou enorm van symboliek in een schilderij. In het begin, toen ik de lucht schilderde zag ik er een gezicht in en Tom zei dat hij nu al mooi vond. Niks meer aan doen! Maar ik wilde meer erbij schilderen en zo is het gekomen.

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 15 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Check die schattige Pomeriaan, ik denk dat hij een terugkerend iets zal worden. Of Marie en Toulouse, ook leuk natuurlijk!

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 17 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Wat voelen/ denken jullie als je dit schilderij ziet? Krijg je een vrolijk gevoel of een beetje een eng gevoel erbij? Ik ben benieuwd wat jullie gedachten daarover zijn!

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 19 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Surprise

Deze week kreeg ik nog een leuke verrassing. Ik had op Instagram Stories aan jullie gevraagd wat een goede primer was en zo “ontdekte” ik weer een nieuwe webshop. Je kon daar een sample voor 1 euro bestellen maar ik kreeg er 2 plus nog 2 beauty producten erbij om te testen. Helemaal leuk natuurlijk!

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 21 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Tijd voor… Taart!

Tom had deze bijzondere taart gemaakt, het recept volgt nog!

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 23 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 25 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Droogbloemen in hout DIY

Weten jullie nog dat ik het over mijn nieuwe project had? Welnu, ik zag een advertentie van Bloomon voorbij komen en bedacht dat ik zelf ook wel zoiets kon maken.

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 27 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Ik kocht een houten plantentafel bij Action. (ik kon niks anders van hout vinden wat geschikt was). En boorde er wat gaten in.

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 29 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Hup, droogbloemen erin en klaar. Het staat heel leuk hier in huis en zo kan je ook af en toe wisselen met bloemen.

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 31 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Ik heb wel bij Bloomon een bestelling gedaan (voor mijn schoonzus), zo voelde het idee minder “gestolen” en ik wilde al tijden een aardigheidje aan haar geven.

Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 33 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Dit jaar hebben ze wel heel vreemde champignons bij de groenteboer!

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 35 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

Dat was het weer voor deze KeeK! Fijne zondag!

Ik zoek ook nog een toffe titel voor het schilderij.. Wie weet een sprekende titel?

KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon... 37 bruid KeeK op de WeeK 42- Floating Bruidje, Project Droogbloem en een Rare Champignon...

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
1 jaar geleden

Mooi Babs! Het heeft wel iets ‘duisters’ vind ik eerlijk gezegd. Daarmee bedoel ik niet dat ik het niet mooi vind. Maar ik heb wel het gevoel dat er een diepere betekenis achterzit. Iets van twijfel ofzo. Ik kan er niet echt de vinger op leggen. Heel mooi.
De katjes blijven komen denk ik. Jullie zijn volgens mij ook heel lief voor ze.

Petra
1 jaar geleden

Wat een prachtig schilderij alweer. En ook de droogbloemen vind ik heel leuk! Verder kijk ik al uit naar het recept van de taart!

Annette
1 jaar geleden

Wat een mooi schilderij Babs, heel tof, ik zou niet zo snel een naam weten, Hide & Seek misschien 😉

Julia...
1 jaar geleden

wauw wat een mooi schilderij.

Deb
1 jaar geleden

Prachtig schilderij! Het woord dat bij me opkomt is ‘verloren’ want Sketch en Christiana zitten vast op een eiland en wachten op André om gered te worden. Ik vind het een mysterieus schilderij. Niet per se vrolijk of eng, maar echt mysterieus. Hoe kwam je zelf op dit idee? Ik vind het trouwens ook erg mooi geworden. Knap hoor! Gaaf hoe je die droogbloemen hebt gedaan. En die taart ziet er heerlijk uit!

bychristiana
1 jaar geleden

Haha, ik denk als je die kat blijft voeren, dat hij blijft terugkomen;-) Ik vind je schilderij echt super mooi, die lucht ook, het heeft iets mysterieus…En die “Sketch’ erop is natuurlijk geweldig. (en ja, ik weet natuurlijk dat niet alle pomeriaantjes Sketch heten;-)) Ik ga nadenken over de titel, Andre is vaak goed in dat soort dingen. Als we iets bedenken , hoor je het !

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Wat ben je weer creatief geweest! Mooi hoor dat plankje met die droogbloemen en leuk bedacht! Bij dat schilderij krijg ik een beetje creapy gevoel maar dat ligt aan mij en is volledig te wijten aan Covd-19 en het gigantisch oplopen van de besmettingen zoiets van: één van de weinigen die “ontsnapt” zijn aan het virus en op een andere plek/planeet een nieuw leven kunnen opbouwen. Is overigens prachtig geschilderd! De titel die ik in gedachten heb zal ik je dus maar besparen. Die laatste foto kan zo in de Felix reclame 🙂 Overigens doet je houten creatie mij denken… Lees verder »