keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Nieuws

KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes…

Conas atá tú?

Dat leerde mijn Ierse moeder mij toen ik nog klein was. Het betekent: “Hoe gaat het” (Gaelic). De kerst is nu wel heel dichtbij en dan ga ik weer een beetje mijmeren over vroeger. De gezelligheid, de hele familie bij elkaar, kijken naar het kerstcircus, wandelen, te veel eten… Ach, wat was dat een leuke tijd! Maar we blijven nog even in het heden… In deze Keek: Tom in zijn zonder broek in de kou en leuke foto’s van Marie en Toulouse!

keek op de week

Wat heb ik deze week allemaal uitgespookt?

Herrie in de poort, een markt voor het goede doel, de kerstboom verder opgetuigd, foto’s gemaakt, even snel de stad in geweest en natuurlijk veel achter de laptop gezeten..

“Kerstpakket”

Van Claudia (Beautytag.nl) kreeg ik op het Hema kerst event zo een leuk kerstpakket, zoals zij dat zo grappig omschreef!

pakje claudia

Ik ben vergeten om de micellair water van Pierre Ricaud te fotograferen… nog niet gebruikt, maar heel benieuwd hiernaar!

Super lief, Claudia!

Kerst nagellak?

Het ziet er redelijk kersterig uit, rood met glitters, dat wel. Maar ik weet nog niet of ik zoiets ga doen tijdens de kerst. De lakjes van Meeki en Catrice zijn ook heel mooi! (luxeprobleem..pfff)

 

nagellak-kerst

nagels-kerst

 

Marie en Toulouse

Het was even schrikken deze week. Tom hoorde een hoop gekrijs in de poort en Toulouse was buiten. Ook hoorde hij geluiden alsof Toulouse tegen de schutting probeerde te klimmen… hij rende naar buiten, om het huis heen naar de poort. In zijn onderbroek, whahahaha! En dat rond 7.00 uur ‘s morgens !

Ik erachteraan, ik wist niet wat er gebeurde, dacht even dat Tom een beetje gek geworden was… (lachje van Maxima erbij denken ;)). Dus ik in mijn tijgerprint-badjas ook de straat op gerend …(Een vrouw die haar hondje uitliet keek behoorlijk raar, wat natuurlijk niet zo heel vreemd was. *proest*)

Maar Toulouse was allang weer binnen en lag onder het bed. De arme schat is die dag niet meer naar buiten gegaan en de dagen erna niet meer over de schutting. Dat was dus een heftig gevecht! Wij hebben later enorm moeten lachen om dit kolderieke voorval…

Toulouse is nog steeds dol op de kerstboom!

Hoe kijk je er een kat uit bed? Nu mag ik er even in hoor! (en dan kan ik de foto dat Toulouse erin ligt niet meer vinden)

Deze diashow vereist JavaScript.

Lekker luieren op de leuning…

 

KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes... 17 kerst KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes...

Deze bank is helemaal aan gort… het was een bank die nog in dit huis stond. Een gedrocht, maar je kan er nog goed op zitten. “En ook liggen!” Roepen Marie en Toulouse nu in koor 🙂

KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes... 24 kerst KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes...

Toen ik de foto’s maakte van mijn nieuwe kleding van Light in The Box liepen Marie en Toulouse over de tafel. Een uitgelezen moment om ze mooi op de foto te zetten!

marie en toulouse op tafel marie eet snoepje

snoepje toulouse

Gewonnen!

Ik was vorige week zaterdag even naar de kerstmarkt voor het goede doel. Het vond plaats in een school en was georganiseerd door het dierenasiel Tiel. Ik heb wat spulletjes gekocht en er stond ook een pot met pepernoten. Raad het aantal pepernoten! Ik gokte op 888 pepernoten, het waren er 849 en ik zat er het dichtst bij. Dus won ik dit mooie thee servies en houten serveerbord/ plank.

KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes... 29 kerst KeeK op de Week 51- In je onderbroek in de Kou, Kerst-nagels en Katten- Kiekjes...

Marie vind het ook erg lekker liggen! Kat opgediend!

marie op dienblad

Volgende week…

Mijn volgende KeeK zal op Eerste Kerstdag zijn, wat een raar idee… Geen hond die het leest denk ik dan, maar dat is natuurlijk onzin. Er zijn bosjes mensen die niks bijzonders doen met de kerst. Zij hebben geen zin in die kerstdrukte, sommige mensen hebben niemand om het mee te vieren of erger.. die zien kerst als de meest eenzame tijd van het jaar.

Dus eerste kerstdag gewoon weer een nieuwe KeeK!

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Wat lief van Claudia dat je een pakketje kreeg, ze is zo attent! En wat moet je gelachen hebben om Tom!!

Armande
5 jaren geleden

Wat een heerlijke foto’s van de poezenbeesten! Dat bovenste bed zal wel het meest populair zijn denk ik ja.
LOL @ echtgenoot in onderbroek de buurt door. Zoiets hebben wij ook wel eens gehad. Gelukkig heb ik een beschaafde badjas.

Charel
5 jaren geleden

Super leuk dat kerstpakketje! En die katjes awhhh zo lief!

Deb
5 jaren geleden

Wat een leuke foto’s! Wat worden Marie en Toulouse groot! Hihi leuk die katte-decoratie in je Kerstboom 😉 staat goed. Gefeliciteerd met je mooie prijs en wat zien je nagels er mooi uit! Ik weet ook niet of ik voor rood ga deze kerst. Ik heb momenteel een champagne gouden lak op en misschien laat ik die er wel lekker op zitten.

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Haha ik zie het al ook jij hebt net zo een gekke kattenpoezels als ik hier in huis heb! Stiekem wel blij om te horen dat niet alleen die van ons zo gek zijn haha! Maar wat schrikken zeg! Zo stond ik hier een paar maanden terug ook op zondagochtend 8 uur op het dak omdat ze naar buiten waren geglipt en op het afdak stonden… Gelukkig schoten de buren toen snel te hulp! Nu kan ik erom lachen maar toen kan ik wel janken…

Jouvence
5 jaren geleden

Wat een hoop leuke foto’s van Marie en Toulouse. xx

YuSt
5 jaren geleden

Iers? Daar blijk ik van af te stammen. Wat leuk!
Geweldige actie van jullie, ik zie het helemaal voor mij…
Ik denk dat ik Claudia ook eens lief aankijk… zet zwoele blik op… 🎅🏻 Leuk joh zulke verrassingen!

Elke
5 jaren geleden

Proficiat met jouw leuke prijs! En jouw katten zijn gewoon té leuk! <3

Irene
5 jaren geleden

Wat leuk om te lezen. Je hebt trouwens wel hele bijzondere versiering in je boom! Gefeliciteerd nog met je prijs!

Annette
5 jaren geleden

Het micellair water van Ricaud ga je vast heerlijk vinden. Hier in huis dikke favoriet. Wat een leuke theeset heb je gewonnen en ja die rare kattenbeesten blijven heerlijk om te zien. Eerste kerstdag krijg ik eters dus waarschijnlijk geen blogjes lezen maar 2e kerstdag ben ik lekker alleen dus dan kan ik het op mijn gemak allemaal gaan lezen.