KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 9 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....
Artikelen, Films en series, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie, Marie en Toulouse, Piet, Wonen

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van….

Hallo lieve KeeKers! Het was een vreemde, bewogen week maar was ook weer snel voorbij. Wij herdachten onze lieve Toulouse, check onze kleine waterrat, ik dacht een manier te hebben gevonden om mijn bloemen langer heel te houden en gaan we even naar Mexico.

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 11 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

1 Jaar geleden…

Deze week was de dag dat ik een jaar geleden Toulouse bij ons achter in de poort in de struiken vond. Dat moment vergeet ik nooit meer, het afschuwelijk hartverscheurende, verdrietige gevoel erbij ook niet. Die dag wil je het liefst vergeten maar ik had het in mijn agenda genoteerd… Ik wilde een kaars op batterij kopen om op zijn grafje te zetten maar Tom kwam met een beter idee om Toulouse te herdenken. Geef Marie en Piet iets extra lekkers, dat kan zijn goedkeuring vast wegdragen. Die kaars ga ik toch wel een keer kopen, het komt ook niet op een één dag. Ik kreeg zulke lieve reacties op Instagram (dank) en ik was het met een specifieke reactie zo eens: ” de pijn blijft omdat het zo’n bruut onnodig einde was”. Dat is exact verwoord hoe het voelt en daarom nog steeds zo moeilijk te verteren….

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 13 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Ik moet echt een paar keer slikken als ik weer naar dat lieve koppie kijk.. #tranen #verlies #gemis

Bloemen met citroen?

Weer mooie bloemen gekocht, wat zijn die herfstkleuren toch mooi in de winkel. Prachtige bladeren, takken en meer. Zoals jullie zien heb ik rondom schijfjes citroen opgehangen, katten schijnen die geur vies te vinden. Het werd ook aangeraden om in de kerstboom te doen maar….

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 15 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Helaas, ik kan ze niet in de kamer zetten en moet ze ergens hoog plaatsen. Piet vindt ze  ondanks de citroengeur nog veel te interessant…

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 17 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Net zoals deze pauwenveren…

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 19 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Badkamer verbouwen

In december komt de aannemer langs om te kijken naar onze badkamer. Daarna wordt er een afspraak gemaakt met een “styliste” over de kleuren etc. Dan wat weken later is pas de verbouwing. Als ik het goed uitreken zitten wij dan in de zomer zo een beetje… Ik kijk er ook best tegenop, het verbouwen duurt zo een 6-14 dagen! Hoe moet ik dan douchen of naar het toilet? En de werkmannen zullen waarschijnlijk ook de voordeur het liefst open laten dus dat wordt lastig met de katten. Het liefst duik ik dan onder in een of ander Center Parcs huisje! Samen met de katten natuurlijk, lijkt mij heerlijk.

Vrijdag pizza dag

Ditmaal waren ze echt super lekker! Jeroen had bij de tonijn ook ansjovis en kappertjes gedaan.

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 21 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Picante, lekker pittig!

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 23 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Moeder van Marie en Toulouse

Laatst was Jeroen op visite bij onze oude buurman (lees ex-buurman) en daar zat de moeder van Marie en Toulouse. Zij is inmiddels 15 jaar en wat lijkt zij op Marie hè?

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 25 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

Narcos Mexico season 3

Wij hebben deel 3 van Narcos Mexico net helemaal afgekeken. Blijft een super goede serie. Hoeveel burgers, journalisten en politici zijn er toen wel niet omgekomen? Veel. En hoeveel corruptie was er wel niet? Ook heel veel, tot in de hoogste kringen. Ik denk dat er weinig veranderd is en dat het onmogelijk is om deze handel echt stop te zetten. Na drugsbaron Amando Carillo Fuentes komt de meer bekende El Chapo (Joaquín Guzmán Loera) aan de macht en daarna zullen er vast meer zijn gekomen.

Waterrat Piet

Piet heeft het water ontdekt, hij vindt het geweldig om in de gootsteen te staan en de druppels aan te vallen.. of op te drinken. Totaal niet bang voor water.

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 27 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 29 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

O, en goed nieuws, mijn buurmeisje Nanette komt woensdag al weer thuis! Ik dacht dat ze 2 maanden weg zou zijn, maar de operaties in Barcelona zijn goed verlopen. Super fijn voor haar!

Tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van.... 31 narcos KeeK op de WeeK 45- 1 Jaar Geleden, Citroen Bloemen ,Waterratje & de Moeder van....

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
11 dagen geleden

Ik kan mij het verdriet zó goed voorstellen lieve Babs. Goed dat jullie het op deze manier hebben gedaan ❤️

theNextG1rl
12 dagen geleden

Bloemen en planten zijn met katten in huis echt een drama ja. Vooral degene met piekerige, springende bladeren!

Petra
14 dagen geleden

Lijkt me inderdaad een groot gemis!! Maar fijn met al deze mooie herinneringen!

Deb
16 dagen geleden

Wat vliegt de tijd, is het alweer een jaar geleden. De manier hoe het is gegaan, maakt het ook enorm lastig om te verwerken. Ik heb al moeite met de hamster, die op natuurlijke manier is gegaan en een heel lang (en ik denk en hoop een heel goed) leven heeft gehad. Kan er nu nog een brok van in mijn keel krijgen/tranen in mijn ogen (dus maar snel een ander onderwerp ;-)) maar kan me jouw verdriet heel erg goed voorstellen. Heerlijk die pizza’s! Zit ik hier met mijn evergreen haha. Narcos is geweldig. Heb alle seizoenen gezien. Kijken… Lees verder »

bychristiana
16 dagen geleden

Oh die arme lieverd. Dat het alweer een jaar geleden is…ik kan me zo goed voorstellen dat je er nog elke dag aan denkt. Wat een groot verdriet en een nog groter gemis. Ah, wat fijn dat die nieuwe badkamer er eindelijk komt. Ik weet dat je dat al heel erg lang wilt. Ach, het is inderdaad even ‘afzien’ tijdens de verbouwing, maar daarna kun je er dan echt elke dag opnieuw enorm van genieten.

bychristiana
15 dagen geleden
Reply to  BeautyByBabs

Klopt inderdaad! Net zoals met zwarte kranen. Ik vind beiden hier in de badkamer nog steeds heel mooi, maar om eerlijk te zijn; ik zou niet zo gauw opnieuw voor zwarte tegels op een badkamervloer gaan.

Annette
17 dagen geleden

Ik kan me goed voorstellen dat je nog steeds verdriet hebt om Toulouse het was zo onnodig ook haar overlijden, vreselijk! Een andere badkamer staat bij mij ook op het verlanglijstje. Ik heb enorm veel spijt dat ik 10 jaar terug een bad heb laten plaatsen, weg met dat ding! Ik hoop ergens volgend jaar iemand te laten komen die een plan mag maken, maar wat jij zegt 2 a 3 weken zijn ze maar zo bezig, dat weet ik nog wel van mijn vorige woning. Ik heb gelukkig wel een aparte toilet boven en ook nog een toilet beneden… Lees verder »

chucky1012
17 dagen geleden

Ahhhhhh ik moet wat tranen laten lopen……
Een jaar geleden.
Supersnel gaat het.
Fijn om de badkamer te laten verbouwen.
Ben heel benieuwd……

Xoxo

Ilona
Ilona
17 dagen geleden

Ach die lieve Toulouse, ik zie ook wel iets van Toulouse in Piet. Dit is een mooi liedje uit Sesamstraar van Tommie:

Leuk de moeder van Toulouse en Marie ze heeft ook zo’n blik in haar ogen zo van: mij maak je niks wijs ik heb alles al gezien ik denk dat Piet ook wel respect voor haar zou hebben:-)
Wat een heerlijke pizza’s weer.
Misschien helpt een ring van aluminiumfolie rond je vaas met bloemen dat schijnen katten ook eng te vinden. Wat fijn dat het zo goed is gegaan met Nanette, Fijne week Babs!

Ilona
Ilona
15 dagen geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ja sorry had ik niet moeten doen dat liedje met Tommy heb er zondag en gisteren mee rondgelopen maar ik kon het niet meer verwijderen…