KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 9 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

Weer een week voorbij. Ik werd een beetje onrustig na het krijgen van een opdracht waar ik niets van snap, en we zijn naar Hotel van der Valk geweest. Nee, geen overnachting helaas…

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 11 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

Open dag bij van der Valk

Afgelopen vrijdag was er een open dag bij van der Valk in Tiel. Zij hebben de boel flink verbouwd en ik moet zeggen, het is heel mooi geworden. Het is tegenwoordig een zorghotel. Je kan dus daar verblijven als je “te goed” bent om in het ziekenhuis te blijven, maar er nog niet aan toe bent om naar huis te gaan. Denk aan een operatie aan je been of iets van dien aard.

Het eerste wat mij opviel waren de prachtige, mega grote lampen aan het plafond, overal gezellige plekjes en hoekjes om te zitten.

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 13 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

Van der Valk heeft nu een ronde toren van 16 verdiepingen hoog en bovenin heb je dan ook een “mooi” uitzicht. Nou ja, mooi, als je een bedrijven terrein en de snelweg als mooi ervaart. Op de bovenste verdieping zit ook een cocktail bar. Lijkt mij ‘s avonds wel een bijzonder gezicht, al die lampjes.

uitzicht van der Valk

Er was een looproute gemaakt langs de bar waar een bierproeverij was, de restaurantjes (sushi!) je mocht in de hotelkamers kijken (nice, met een ligbad!) en op het eind van de route mocht je aan een rad van fortuin draaien. Wij hadden een waardebon voor een gratis cocktail gewonnen. (maar dan moet je er wel eentje kopen).

 

 

De vrouw achter mij draaide de hoofdprijs (zuur!) namelijk een overnachting. (zij draaide het wiel niet rond maar gaf een klein duwtje (niet eerlijk!)

van der Valk hotelkamer

Deze geinige ballon kreeg ik van een clown. Ik schrok mij een hoedje, wij dachten eerst dat het een beeld was!

Ik had mijn lichaamsbeweging wel weer achter de rug. Ik ging eigenlijk voor meer info over het zwembad. Je kan dus aquarobics doen en aqua total body   Ik heb een proefles aangevraagd, ik ben benieuwd… zou het zoiets worden, hahaha!

Haha, zie je mij al gaan? Handjes in de lucht!

Eindelijk een leuke prijs bij de postcodeloterij…

Een heerlijke kaars van Rituals

rituals kaars

Opdrachten voor mijn blog…

Sommige bedrijven denken volgens mij dat ik echt een doorgewinterde blogger ben, want ik krijg soms mailtjes waar ik echt niets van snap. Wat bedoelen zij het precies? Ik heb bijvoorbeeld geen flauw idee hoe je kan berekenen wat je voor een banner, advertorial ofzo moet vragen gezien het aantal unieke bezoekers op je blog.

Een ander wil weten hoeveel paginaweergaven er in een maand zijn geweest op een bepaald artikel met product x… Waarom is hier niets op het www. te vinden? Ja, ik weet de berekening van Lisanne Leeft, maar dan kom ik best hoog uit wat bedrijven dat al snel teveel vinden. Als jij meer hierover weet mail je mij dan? Ik vind dat gewoon heel lastig…

 

Dat was het voor deze week, maar niet zonder 2 kiekjes van mijn schattepetatten!

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 18 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

 

KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij 20 week KeeK op de WeeK 9- Valk, Vraag en Verwennerij van de Postcodeloterij

 

handtekening Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
YuStSoMe
5 jaren geleden

Wat leuk dat je bij Van der Valk mocht komen kijken! Ik ben blij dat ik voor mijzelf bepaald heb nooit en prof blogger te worden. Dit heeft ook met mijn PTSD te maken, ik durf het gewoon niet aan. Maar ik denk dat je niet naar anderen moet kijken, maar wat Jolanda ook zegt, wat goed voelt. En soms moet je niet te veel delen over wat je vraagt, net als je salaris dat geef je ook niet prijs, heeft niemand wat mee te maken. Dus voordat je iemand in vertrouwen neemt, denk goed na. Ik heb een hele… Lees verder »

Natascha
5 jaren geleden

Wat een heerlijke prijs zeg, geen hoofdprijs maar toch een lekkere kaars 😉 Als je trouwens hulp nodig hebt als het om samenwerkingen gaat, geef maar een gil hoor. Ik help je graag! Verder zou ik doen waar jij tevreden mee bent/achter staat, dat is voor mij altijd waar het om gaat.

Lieke van Veen
5 jaren geleden

Wat grappig! Onze katten slapen sindskort ook in een poppenbedje dat we eigenlijk op de zolder hadden gezet.

Deb
5 jaren geleden

Het hotel ziet er mooi uit. Wat goed zorghotels bestaan, ik was daar nog niet van op de hoogte. Doen ze goed daar bij Van der Valk. Zal misschien wel een flinke prijskaart aan zitten, maar ben wel blij met dit soort initiatieven zeker nu de zorg zo uitgekleed wordt. Wat betreft al die vragen die je soms krijgt.. je kunt Google analytics hiervoor gebruiken. Misschien heb je daar al een account van? Ik ben ook geen wizz kid wat betreft die SEO stuff, maar denk dat ik je wel een handje kan helpen die gegevens te vinden. Maar je… Lees verder »

Annette
5 jaren geleden

Wat jammer (en oneerlijk) van die prijs maar wel een leuk kijkje 🙂 Ik heb totaal geen verstand van prijzen voor banners, ik draai ze niet dus kan je niet helpen. Fijne week!

chucky1012
5 jaren geleden

Wat leuk dat je aan zo een leuke sport in het water doet 😉
Het doet me denken aan een progamma op een bekende televisie zender waarbij een dame die flink was afgevallen heel goed kan dansen en er lessen in geeft.
Maar niet in het water.
Fijn dat je een prachtige candle gewonnen had.
Goed verzorgde hotelkamer.

Ik wens je een fijne dag Xoxo

Hennie
5 jaren geleden

Wat ziet dat hotel er goed uit. Jammer dat je de hoofdprijs niet won. Was je zo gegund! Qua zakelijk wil ik je wel helpen hoor. Ik ben ook wat aan het freewheelen en heb het licht ook niet uitgevonden maar het zou best verstandig en handig zijn om eens een mini denktankje op te richten met gelijkgestemden. Tot de volgende keek! Blijft altijd leuk om te lezen.

Susan
5 jaren geleden

Oh ik vind het ook heel lastig hoor Babs. De prijzen en regels en wanneer vraag je bedrag X en wanneer bedrag Y.. Er moet een cursus komen haha!

Jolanda
5 jaren geleden

Mooi hotel zeg! En wat een fijne prijs!! Ik vind het soms ook wel moeilijk wat je zegt over samenwerkingen. Ik heb voor mezelf gewoon bedragen beslist, niet echt obv een bepaalde formule maar gewoon wat ik prima vind en waar ik achter sta. Verder heb ik onlangs een mediakit gemaakt die ik bedrijven kan sturen als ze vragen hebben. Daar staat al heel veel in.