Kruidvat- The Master Perfumer. Red Oak N°27
Artikelen, Heren, Kruidvat huismerk, Merken, Parfum, Reviews

Kruidvat- The Master Perfumer. Red Oak N°27/ Review

Kerst en parfums horen bij elkaar. Ik denk dat met de kerst en Moederdag heel veel parfums over de toonbank gaan. De een gaat direct naar de parfumerie, de ander naar de drogist. Kruidvat heeft een heel betaalbare lijn in hun assortiment namelijk die van The Master Perfumer. Red Oak N°27  is de nieuwste herengeur en ik ga jullie vertellen wat ik ervan vind.

 The Master Perfumer. Red Oak N°27

Red Oak N°27 is een geur met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het parfum is mannelijk, sensueel en zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

De hoofdingrediënten zijn bergamot, lavendel en vetiverolie. Een uitdagende combinatie die betovert, omarmt en een zwoele sensatie achterlaat. Wereldberoemde parfumeurs hebben de hoogste kwaliteit ingrediënten samengebracht om de Master Perfumer Red Oak No27 te ontwikkelen. 

Lavendel prikkelt de zintuigen, gevolgd door de zoete, grondige geur van de vetiverolie (afkomstig van de tropische grassoort Vetiveria Zizanioides) dat een houtige geur afgeeft. De vetiverolie laat zich uitstekend combineren met de friszoete tonen van bergamot. Deze mix geeft het parfum een warme toon en neemt je mee in een sensuele ervaring. Aldus het persbericht.

Ik hou van herengeuren, ik heb het daar al eerder over gehad. Ik was jarenlang verslingerd aan Paco Rabanne, een heerlijke mannelijke en frisse geur. Dus vond ik het leuk om eens een herengeur te reviewen.

Natuurlijk heb ik ook naar de mening van de man gevraagd. Jeroen vond hem bijvoorbeeld in het begin heel lekker ruiken en daarna minder. Gek genoeg was het bij mij net andersom. In het begin had ik even iets van “Iew… vreemde geur” en daarna vind ik hem wel weer lekker ruiken. Het is een lekkere houtachtige geur, maar er is iets wat mij in het begin tegenstaat. Ik denk dat dat de alcohol is. Het slaat in het begin nogal op je longen. Jammer is dat de geur ook weer snel vervliegt.

Het is een mooie, grote, robuuste fles, die ook lekker in de hand ligt. Zeker “meerrrr voor mannen”!

 The Master Perfumer. Red Oak N°27

Ik vind The Master Perfumer Red Oak N°27  zeker leuk om cadeau te doen, ook gezien de prijs die je ervoor betaald en de flinke inhoud van de fles. Maar mijn absolute favoriet blijft Absolute Iris  N°39, ook wel bekend als de dupe van La Vie Est Belle van Lancôme!

100ml/ €7,99 Te koop bij Kruidvat

Psssst… Tom zijn mening weet ik nog niet, het pakje ligt nu onder de kerstboom…

-Dit product heb ik ontvangen-

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Ben benieuwd geworden naar deze geur en sowieso naar de geuren van The Master Perfumer. Maar de man des huizes is nogal kieskeurig en draagt eigenlijk alleen Boss bottled, een geur die ik ook heerlijk vind trouwens. Dus weet niet of ik hem er een plezier mee zal doen 😉 ps. Leuk én origineel dat je een mannengeur reviewt, dat zie je niet zo vaak.

bychristiana
3 jaren geleden

Ik hoor dat steeds meer, dat vrouwen mannen geuren lekker vinden en ook zelfs dragen! Zelf ben ik altijd echt van de bloemige geuren, dus je zou mij niet snel aan mannengeuren zien snuffelen (voor mezelf dan;-)) Leuke verrassing voor Tom! Hopelijk leest ‘ie dit artikel niet van te voren;-)

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat een mooie fles, de dames geuren van kruidvat ben ik zeer trevreden over. Dus ben benieuwd naar deze geur. Ik denk dat ik nog even naar kruidvat ga voor er nog een te halen. Bedankt voor je tip.

VWillemse
VWillemse
3 jaren geleden

Ruikt een beetje als Dior Sauvage vind ik….blijft ook echt lang hangen.

chucky1012
3 jaren geleden

Jammer dat deze geur snel vervlieg!
Het origineel van het laatst genoemde merk is een herle fijne geur….

Xoxo