Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen! 9 badkamer accessoires Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen!
Accessoires, Artikelen, Bad & Douche, Lifestyle, Wonen

Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen!

Zoals jullie weten werd in maart onze badkamer helemaal opgeknapt. Alles werd grondig gesloopt en nu is hij weer as good as new. De accessoires die de woningbouw heeft opgehangen zijn meer standaard dan stylish, zoals bijvoorbeeld de wc-rolhouder, het planchet en de spiegel. Zelf moesten wij zorgen voor haakjes om handdoeken/badjassen aan op te hangen. Toen ik deze prachtige mat zwarte badkameraccessoires van Buyon Lifestyle zag wist ik direct dat deze perfect in onze badkamer zouden staan, qua vormgeving en qua kleur. Ik laat ze aan jullie zien!

Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen! 11 badkamer accessoires Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen!

Badkamer accessoires Buyon Lifestyle

Deze badkameraccessoires set van Buyon Lifstyle is de manier om eenvoudig een gehele set aan moderne badkameraccessoires aan te schaffen. De set bestaat uit 5 items die een toevoeging zijn voor elke badkamer door de luxe matte black kleur geven ze een moderne uitstraling en zorgen ze voor een opfrisbeurt in de badkamer.

De set die ik kreeg (en die jij ook kan winnen!) bevat:

  • Buyon Lifestyle douchewisser matte black
  • Buyon Lifestyle toiletrolhouder matte black
  • 2 Buyon Lifestyle handdoekhaakjes matte black
  • Buyon Lifestyle handdoekhouder matte black

Wit/Grijs

Ik had voor onze badkamer gekozen voor een combinatie van grijze en witte tegels. Wij konden ook kiezen voor crème en lichtbruine tegels, maar ik was bang dat het er dan weer minder “fris” zou uitzien.

Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen! 13 badkamer accessoires Mijn Badkamer Accessoires van Buyon Lifestyle & Jij kan ze Winnen!

It’s all in the details!

Ik ben natuurlijk helemaal happy met onze mooie, frisse badkamer, maar mooie details maken het pas echt een geheel. De puntjes op de i. Je kan een moodboard ter inspiratie maken, maar ik had het al helemaal in mijn hoofd hoe ik de badkamer verder zou willen stylen. In ieder geval met zwarte en/of zilverkleurige accenten.

Toiletrolhouder matte black

De Luxe toiletrolhouder uit de nieuwste serie zorgt voor een moderne look in je badkamer. De wc-rolhouder wordt samen met een rvs handdoekhaak geleverd, waarmee deze set een subtiel luxe accent geeft aan je toilet of badkamer. De installatie van de set is ook nog eens zeer eenvoudig door het 3M plakstrip systeem. Dit scheelt je veel werk en geklungel bij het ophangen!

De toiletrolhouder die de woningbouw ophing is eenvoudig, functioneel, maar niet echt praktisch in gebruik. Het is zo een houder die je eerst uit elkaar moet halen wil je er een rol in kunnen hangen en vice versa, een hoop gepruts dus.

Het is veel makkelijker en sneller om een toiletrol over een stang te schuiven, althans, dat vind ik. Zo voorkom je (hier in ieder geval wel) dat wc-rollen plots op de grond of op de wasbak staan. (Omdat iemand op dat moment geen zin of tijd heeft om dat ding te ontmantelen…)

De toiletrolhouder kan je vanwege de gepatenteerde 3M plakstrip ophangen op diverse ondergronden zoals marmer, ceramiek, metalen, hout, glas of tegels. Ideaal als je niet wil of kan boren.

Handdoekhouder matte black

Ook miste ik iets waar ik netjes een handdoek aan op kon hangen zodat deze ook weer makkelijk en snel zou kunnen drogen. Als een handdoekje aan een haakje hangt dan duurt het langer voordat deze droog is en je wilt toch als je je handen wast je daarna kunnen afdrogen aan een droog exemplaar. In een vochtige handdoek ontstaan ook sneller bacteriën en dat wil je natuurlijk liever niet.

Deze handdoekhouder is gemaakt van roestvrij staal en deze moet je wel bevestigen met schroeven. Hij is ietsje te lang voor ons hoekje, maar wij vinden dat geen punt.

Handdoekhaakjes matte black

Deze set van 2 handdoekhaakjes van Buyon Lifestyle is net als de andere producten in deze lijn ontworpen voor een moderne en luxe feel. Door het gebruik van roestvrij staal is deze set erg geschikt voor in de badkamer. De haakjes kunnen wel tot 25 kilo houden. Boren is niet nodig. Door de sterke plakstrip blijven deze haakjes altijd hangen op bijna elk oppervlakte.

Wij hadden van die plakhaakjes gekocht waar je je handdoek aan kan ophangen en het is functioneel, maar echt mooi is anders. Dit staat toch een stuk mooier vinden jullie ook niet?

Douchewisser matte black

Deze Deluxe douchewisser zorgt voor een moderne look in jouw badkamer. Door het stevige en gebruiksvriendelijke ontwerp voelt deze ook nog erg fijn aan bij het gebruik. De douchetrekker wordt geleverd met een handige ophanghaak waarbij er geen zuignappen nodig zijn die nare kringen achter laten. 

Ook zal de douchewisser krassen voorkomen door het gebruik van siliconen materiaal. Dit materiaal is stevig, maar toch flexibel waardoor het water goed verwijderd wordt en je douchecabine krasvrij blijft!

 

Een douchewisser vind ik zeker een must als je een douchecabine hebt, vooral als je last hebt van hard water en veel kalkaanslag. Het zal je een hoop schoonmaakwerk besparen!

Wij hebben (helaas) geen douchecabine, maar hij is ook ideaal om de vloer droog te trekken. Nu loopt het water gelukkig niet meer over de halve vloer, maar ik vind het wel fijn om af en toe de vloer even wat droger te maken. Zeker handig als ik in de weer ben geweest met een scrub; ik wil dan alle scrub korrels en olie zoveel mogelijk wegwerken. Omdat ik geen douchewand of cabine heb, heb ik hem aan dit rekje opgehangen. Wellicht kan ik hem in de toekomst ergens anders aan hangen, maar voorlopig hangt hij daar prima! Zal ik hem ook voor mijn ramen gaan gebruiken? Het is absoluut een fijne, goede trekker!

Alle voordelen op een rijtje:

✔ Strak design
✔ Geen kalkstrepen meer, dus je douchecabine blijft netjes!
✔ Geen krassen door het gebruik van siliconen materiaal
✔ Geen kringen door zuignappen meer
✔ Stevig materiaal

Wij willen t.z.t. ook de douche en de wastafelkraan gaan vervangen. Liefst een thermostaatkraan zodat je direct naar de goede temperatuur gaat. Nu blijft de temperatuur schommelen en is lastig in te stellen. Dan is het water veel te heet en dan weer lauw tot koud. Zo een mooie regendouche of massagedouche lijkt mij ook zalig.

Win! Badkamer accessoires set mat zwart

Jij kan dezelfde accessoires winnen voor jouw badkamer! Hoe leuk is dat!

Wat moet je ervoor doen?

  • Reageer in de comments hieronder dat je meedoet
  • Delen op FB, taggen van vrienden op mijn Instagram post over deze winactie wordt zeker gewaardeerd! (Maar is niet verplicht)
  • Je hebt 2 weken de tijd om mee te doen, daarna krijgt de winnaar van mij via email een felicitatie bericht. 😉

De set heeft een totale aanschafwaarde van € 93,85.

Check nog even de homepage Buyon Lifestyle ! Daar vind je een overzicht van alle producten die zij verkopen, maar ook blogs met leuke en handige tips zoals hoe je je badkamer een luxe uitstraling kan geven, welke planten het goed doen in je badkamer en veel meer inspiratie!

Wat voor accessoires heb jij of vind jij mooi voor een badkamer?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 maanden geleden

De accessoires maken het zeker af! Wat een verbetering de nieuwe toiletrolhouder. De handdoek haakjes en houder vind ik ook erg mooi. Staan ook erg goed samen. Ziet er luxe uit. Wij kochten toevallig van het weekend eindelijk een rekje voor in de douche cabine (zo een die je moet bevestigen aan de muur; en dus moet boren) Alles wat je moet boren in de muren vind ik zonde.. stel je voor dat ik er spijt van krijg. Nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb gedaan haha 😂

Marian B
Marian B
4 maanden geleden

Wat leuk! Wij zijn bezig met ons nieuwe huis en de badkamer is bijna af. Deze items passen er zeker bij, daarom doe ik graag mee.

Monique
Monique
4 maanden geleden

Zou tof zijn! Volgend jaar wordt ons nieuwe huis opgeleverd en dit winnen zou goed utikomen !!

bychristiana
4 maanden geleden

Oh heerlijk he Babs, zo’n zalig nieuwe en schone badkamer. Ik snap wel wat je bedoelt hoor, met creme-kleurige tegels, wit is en blijft toch altijd lekker fris, zeker in een badkamer. In de nieuwe badkamer ga ik voor wittte marmer look tegels en geborsteld messing kranen. (Ik gun deze mooie set dus trouwens graag aan een andere trouwe lezeres van je blog).

Rory
4 maanden geleden

Heel mooi! Waar ik vroeger geen fan van mat was, kan ik het steeds meer waarderen. Wij hebben nog oeroude (maar stikdure) accessoires van Zack (google maar eens). Dus die blijven hangen totdat ze eraf donderen, hahaha. Onlangs heb ik weer een aantal nieuwe onderdelen voor de wc-borstel besteld. Mijn hemel wat een prijzen.

Nanette
4 maanden geleden

Oeeeeee!
Mijn badkamer word hopelijk ook gauw opgeknapt, net als bij jullie.
En dit zou het natuurlijk wel helemaal af maken❤️

chucky1012
4 maanden geleden

Prachtig.
Ik ben zo benieuwd hoe de badkamer nu bij jullie is geworden……
Deze toffe winactie sla ik over en gun het een ander….

Xoxo

Ilona
Ilona
4 maanden geleden

Mooi hoor die accesoires dat maakt het helemaal af! Maar vaak zijn ze erg duur. Onze zeeppomphouder in het toilet was erg vies en lelijk maar omdat er gaten in de tegels zaten wilde ik toch een andere. Schrok van de prijzen echt bizar. Handig ook die douchetrekker moet ik ook nog steeds kopen. Niet voor je ramen gebruiken, zonde bij de Action hebben ze een hele goed (maar lelijke) douchetrekker die is prima voor ramen én voor de autoramen daar kwam er per ongeluk eentje terecht en werkt perfect! Tip: In de webshop van de Lidl hebben ze mooie… Lees verder »

Ilona
Ilona
4 maanden geleden
Reply to  Ilona

Oh ja overigens gun ik de set graag aan iemand anders:-)