Interview Content Magazine FRYEO Medical
Artikelen, Babs in de media, Huidverzorging, Interviews

O wat mooi! Huidverzorging op maat. Ik sta in Content Magazine!

Ik werd benaderd door FYEO Medical of ik het leuk zou vinden om geïnterviewd te worden en dat interview zou dan in een Brabants magazine komen te staan. Niet omdat ik in Brabant woon, maar FYEO Medical bevind zich in Eersel. Jullie begrijpen wel hoe trots ik mij voel en het artikel is zo mooi geworden, DE kers op de taart voor deze beautyblogger!

beautybybabs in content magazine (10

Weten jullie nog dat ik een op maat gemaakt serum heb getest? Ik schreef in het artikel “Mijn op maat gemaakte serum van Universkin” dat deze manier van huidverzorging dè toekomst is. Iedere huid heeft verschillende individuele behoeftes, dus als jouw gepersonaliseerde skincare exact inspeelt waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft, dan is dat veel effectiever.

Ik was naar FYEO Medical in Eersel geweest om daar mijn gepersonaliseerde serum te laten samenstellen. Deze producten vallen onder de noemer cosmeceuticals. Cosmeceuticals zit tussen cosmetica en farmaceutica in en is door (huid)artsen ontwikkeld.

universkin ingredienten

 FYEO Medical

Bij FYEO Mediacal kan je terecht voor een gratis huidanalyse, maar je kan er ook terecht voor brilvervangende behandelingen, ooglidcorrecties en injectables.

FYEO Medical introduceert als eerste kliniek in Nederland Universkin™; unieke huidverzorging die volledig op maat wordt gemaakt. De producten van Universkin worden precies afgestemd op uw leefstijl, leeftijd, huidconditie, seizoens- en omgevingsinvloeden. Na enkele weken biedt het zichtbaar resultaat voor de moeilijkste huidproblemen zoals pigmentatie en rosacea, maar ook de huid zonder problemen krijgt bij regelmatig gebruik een frissere, gezondere en stralendere teint.

 

Content Magazine

beautybybabs in content magazine (5)

beautybybabs in content magazine

Content Magazine presenteert het culturele, commerciële en recreatieve aanbod van de Brabantse Kempen. 43000 exemplaren worden verspreid in de gemeentes Oirschot, Hilvarenbeek, Reusel-De Mierden, Bladel, Eersel en Bergeijk.

Ik kreeg de magazines opgestuurd en natuurlijk heb ik het apetrots aan iedereen laten zien. Wil je het artikel uitgebreid lezen, dat kan. Content magazine kan je ook online lezen.

Interview Content Magazine FRYEO Medical

Bedankt Manon en FYEO Medical!

handtekening Babs

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
3 jaren geleden

Hey Babs,

Dit is echt zoooo tof he! Ik ben benieuwd naar het artikel. Ik hoop dat de editie snel online is zodat ik hem kan lezen hihi. Hier mag je echt super trots op zijn!

Liefs!

Fabienne, Enjoyyourownbeauty

Wat tof dat je in het magazine staat Babs en leuk artikel!

Liefs
x

Sarah
3 jaren geleden

Wauw, wat gaaf!! Gefeliciteerd! En inderdaad een super concept om een persoonlijke serum samen te laten stellen.

Deb
Deb
3 jaren geleden

Te gek Babs!! Dat is echt de kers op de taart.Leuke foto ook van jou erbij. Kan me voorstellen dat je super trots bent. Ik heb geprobeerd het interview te lezen, maar dat lukt helaas niet.. ook niet na het lokaal opslaan en dan openen, de tekst wordt dan onleesbaar (te klein). Online staat het nieuwste blad er nog niet (leuk blad trouwens, heb even door het laatste heen gebladerd), maar ik houd het in de gaten.

Deb
Deb
3 jaren geleden
Reply to  Deb

Graag, vind ik leuk!

Rory
3 jaren geleden

Wow! Babs, wat een te gekke foto en wat zie je er waanzinnig uit! Heel erg leuk. Eentje om in te lijsten (wel de foto in een origineel bestand opvragen hoor!)

Fleur
3 jaren geleden

Wat gaaf! Gefeliciteerd!

Sonja
Sonja
3 jaren geleden

Leuk dat je ervoor bent benaderd.

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
3 jaren geleden

Wat leuk dat je in het magazine staat.
Trouwens een super mooie foto op de stoel, je ziet er heel fris en jeugdig uit.

Elke
3 jaren geleden

Ooh, zo leuk dat je in dat blad staat! Geweldig gewoon! Mag je echt trots op zijn!

Annette
3 jaren geleden

Superleuk Babs! Mag je zeker trots op zijn.