remescar10
Artikelen, Afvallen/ Dieet, Anti- aging, Lifestyle, Reviews

Remescar tegen wallen en donkere kringen & Elimin Turn & Go- Review

Hebben jullie de commercials van Remescar tegen wallen en donkere kringen ook regelmatig gezien op televisie? Dit is typisch zo’n product die mij direct doet opveren uit mijn stoel en dan ga ik ook direct zoeken of het iets voor mij is. Lukt het niet voor de lange termijn om wallen te verdoezelen zoals door het plaatsen van fillers, dan mag van mij iets optisch en tijdelijk ook de boel wel liften of straktrekken, net zoals bij corrigerend ondergoed voor een avondje uit. Van online apotheek Viata kreeg ik ook nog een afslankthee toegestuurd om te testen, later meer daarover.

Remescar Dark Circles Elimin Turn & Go

Remescar Dark Circles

Claim:

Remescar wallen en donkere kringen is een crème die wallen en donkere kringen onder de ogen onmiddellijk helpt te verminderen. (tot 75%)

De revolutionaire EYESYL technologie werkt onmiddellijk in op de wallen en donkere kringen.  De unieke combinatie van klei-mineralen en een bipeptide-complex verstrakt de huid, vermindert de vochtophoping onder de ogen en zorgt voor een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen en het verschijnen van donkere kringen tegen te gaan.

Remescar Dark Circles

Wallen heb ik, donkere kringen niet echt. En al kan ik met make-up redelijk veel verdoezelen, dit soort producten hebben altijd direct mijn aandacht.

Remescar Dark Circles

Waar heb ik naar gekeken?

Natuurlijk in hoeverre mijn wallen minder zichtbaar werden, maar ook of je de crème daarna ziet zitten. Want je wil natuurlijk niet zonder wallen lopen en dan met een vreemde witte waas onder je ogen als ontsnapte panda rondhuppelen.

De crème is huidkleurig bruin, neigend naar oranje, dus dat is zeker slim gedaan. Het doseren gaat goed vanwege het smalle tuutje waar de crème uit komt. Mits je niet te hard duwt op de tube natuurlijk. (Wat mij de eerste keer dus overkwam)

Remescar tegen wallen en donkere kringen

Ik heb het op het gebied van mijn wal deppend opgebracht en ik voelde mijn huid na ongeveer een halve minuut flink strak trekken. Bijzonder! Ik moet wel zeggen dat je héél goed moet doseren. Ik had teveel uit de tube geduwd en daarna zag je op een deel van mijn huid een oranje vlek ontstaan. Waar ik het te dun had opgebracht, een beetje aan de zijkant van mijn oog zag ik een craquelé effect ontstaan. Met witte “waas”.

Maar als je het goed doseert zie je er nauwelijks iets van. Al moet ik zeggen dat als het licht er weer anders op valt dat je toch een beetje een oranje-achtige kleur ziet.

Ik heb de volgende foto absoluut niet geretoucheerd/bewerkt, dus dit is wat het resultaat is voor en na de Remescar. Het lijkt net of ik onder mijn linkeroog, op de foto rechts een soort “blurring” tool heb gebruikt, omdat mijn poriën ook minder zichtbaar zijn. Maar dat heb ik niet gedaan, ik heb slechts de foto bijgesneden. Je ziet op de rechter foto ter hoogte van mijn neusvleugel dat ik een flink gebied ermee heb “ingesmeerd”.

collage voor en na remescar

Natuurlijk is het bij een andere hoek en lichtinval net iets anders, maar ik vond dat deze foto het resultaat het best weergaf.

Hier zie je het effect als ik foundation heb gebruikt

Ik had het niet precies en netjes opgebracht, je ziet het ook op mijn neus zitten, haha!

Conclusie:

Ik vind Remescar zeker werken, al blijft het natuurlijk een tijdelijke oplossing en doseren en verdelen moet gewoon perfect gedaan worden om te voorkomen dat je het toch ziet zitten. Ik heb ook een aantal keren flink met mijn ogen geknepen om te kijken of het niet “brak” maar dat gebeurde niet. Dus al met al ben ik zeker positief. Ook omdat het geen witte maar een huidkleurige crème is.

Remescar tegen wallen en donkere kringen 16ml/ €23,36

Elimin Turn& Go Universele Dopjes

Universele dopjes die droogextract bevatten van groene thee, met de smaak Mojito.  De dopjes worden op een fles plat water geschroefd (van 50cl, 75cl, 1 liter, of 1,5 liter, naargelang je voorkeur). Het dopje moet je een beetje aandraaien, vervolgens de fles schudden, en de fles leegdrinken in de loop van de dag.

Elimin Turn & Go

Deze vetverbrander bevat groene thee, berk, munt en grote klis.

Wat vind ik ervan?

Zoals jullie vast wel weten wil ik graag, en als dat kan, nog dit jaar zo een 10 kilo aan bagage kwijt. Ik ben nu suiker in de ban aan het doen en ik ben nu 2 kilootjes kwijt. En de volgende dag weer niet. Mijn weegschaal lijkt ook niet bepaald mee te werken… Dus alles wat een beetje helpt is natuurlijk mooi meegenomen.

Elimin Turn & Go

Maar hoe ik ook probeer, ik krijg de dopjes niet op het flesje geschroefd. Het Turn & Go effect mis ik dus. De waterflesjes die ik heb, deuken ook helemaal in, wat op zich niet erg is, maar het lipje wat dan zou moeten breken zodat het poeder vrijkomt wil maar niet open klikken. Geen idee of ik nu wat verkeerd doe. Ook aan de man gevraagd of hij zijn sterkere handen in de strijd kon gooien maar zonder resultaat. Dus met een schaar maar open gewrikt.

Remescar tegen wallen en donkere kringen & Elimin Turn & Go- Review 17 remescar Remescar tegen wallen en donkere kringen & Elimin Turn & Go- Review

Het smaakt inderdaad naar groene thee, de twist van de Moijito die erin zit is voor mij moeilijk te ontdekken. Dat er groene thee is zit klopt helemaal. Want zoals ik altijd met thee heb, ik voel mijn maag een beetje demonstreren.

Ik kan na 6 dopjes ook niet hard maken dat ik gewicht verloren ben, misschien zal het langer gebruikt moeten worden. Maar ik merk gelukkig niet dat ik de halve dag naar het toilet moet, iets wat sommige vetverbranders wel vaak veroorzaken. Ik zag dat Elimin meer soorten poeders heeft om af te vallen, en ik denk dat het handiger is om gewoon een sachet leeg te gieten in een flesje, van deze dopjes word ik niet vrolijk.

7 cups/ €9,66

Deze producten zijn te koop bij Viata

-Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ine
ine
3 jaren geleden

Over Remescar:
Ik heb het ook gekocht en vond dat het helemaal NIETS deed. Dom genoeg had ik twee verpakkingen gekocht: 1 om cadeau te geven. Dat had ik gelukkig nog niet gedaan want buiten dat het niets deed kreeg ik exceem en droogde mijn huid helemaal uit. Dus contact met leverancier vanwege geld/terug garantie. Dat ws niet te geloven: geopende verpakkingen worden niet vergoed (!!!! hoe probeer je dan???) en restitutie alleen mogelijk als je et aangetekend !!!) verstuurt naar België. Dat heb ik gedaan (14 euro!!!0 en nooit meer iets gehoord. Erger kan niet toch? Dus NIET KOPEN!!!

Kool Family
4 jaren geleden

Mooie review.
Het beste middel tegen wallen en donkere kringen, blijft natuurlijk gewoon slapen! Fijn dat deze wel degelijk effect heeft.

karin
4 jaren geleden

ik heb wel donkere kringen, dus misschien toch eens proberen 🙂

Jolanda
4 jaren geleden

Heel fijn dat remescar een huidskleur tint heeft. Soms laat zoiets inderdaad een witte waas achter en dat wil je natuurlijk niet! Fijne review!

Annette
4 jaren geleden

Mooi resultaat met de Remescar, ik lees er verschillende meningen over maar ik vind dat je bij jou goed verschil ziet.

VWillemse
VWillemse
4 jaren geleden

Haha was ‘t maar z’on feest dat je van één of ander magisch drankje kilo’s aan overtollig lichaams gewicht kon verliezen he?!
Helaas is meer bewegen en minder/ gezonder eten de de enige oplossing.
Het klinkt altijd zo aanlokkelijk, een poedertje voor extra spieren en een pilletje voor wat extra vet eraf.
En als het al zou werken zou dit niet echt gezond zijn, terwijl dat juist je doel is, gezond gewicht.
Het blijft lastig, en terwijl ik dit typ gaat de laatste roze koek in m’n mik …. een heel pak in 1 X oeps….

chucky1012
4 jaren geleden

Jammer dat het open draaien van de deksel
lastig is.
Ik zou het niet kopen, bang dat ik mezelf perongeluk zeer zal doen…..