Gigi laboratories Cosmetic Hyaluronic Acid Eye Power Cream
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Merken, Mineral Skin Cosmetics, Reviews

Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream

Zo’n 10 jaar geleden gebruikte ik af en toe een oogcrème, maar nu probeer ik toch iedere dag wel meer tijd aan mijn oogverzorging te besteden. De huid rond je ogen is namelijk heel kwetsbaar en dun (0,05 mm), dus fijne lijntjes en rimpels zie je daar het eerst opkomen. Kraaienpootjes door het lachen, dat vind ik geen punt, meer de statische rimpels, een verslapte huid en wallen. Over lachrimpels gesproken, ik las laatst dat er een vrouw bestaat die bewust nooit lacht omdat ze geen rimpels wil hebben! Serieus? Dan heb je wel een heel triest leven, want lachen is juist hartstikke gezond! Ik mocht de Hyaluronic Acid Eye Power Cream testen van Gigi Laboratories en die heeft een heel bijzondere manier van opbrengen!

Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream 6 hyaluronic acid Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream

Hyaluronic Acid Eye Power Cream van Gigi Laboratories

Deze oogcrème bevat 3 verschillende types hyaluronzuur (qua molecuulgrootte) die rimpels opvullen, de huid hydrateren en het niveau van het natuurlijke hyaluronzuur verhogen. Dit zit allemaal in een gepatendeerde tube die zorgt voor een vervijfvoudigde opname en effectiviteit.

Actieve ingrediënten worden toegediend in een speciale capsule waardoor deze pas actief worden in aanraking met de huid.

Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream 8 hyaluronic acid Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream

Een mix van botanische extracten beschermt de huid tegen make-up en vervuiling die tekenen van veroudering kunnen veroorzaken. Door de speciale formule treedt er direct na het aanbrengen van de crème verbetering op waardoor de huid er fris en gehydrateerd uit ziet.

Actieve ingrediënten 3D HYALU FILL Power Eye Cream:

 • DOLCEVIA® een natuurlijk extract van de Steviaplant
 • BEAUTIFEYE® extract van de plant Albizia Rosea met het actieve ingrediënt Darutoside
 • RESVERATROL een natuurlijk extract gewonnen uit blauwe druiven toegediend in een microcapsule waarbij het actieve ingrediënt pas actief wordt in contact met de huid.
 • ADIPOLESS™ Bio-Quinoa extract
 • ADIPOSLIM™ een combinatie van laurierzuur en proline
 • RONALFAIR® Flawless een verlichtend gezichtspoeder

Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream 10 hyaluronic acid Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream

Effecten van de 3D HYALU FILL Power Eye Cream:

 • Bevordert het vernieuwingsproces en geeft de fijne huid een steviger en flexibeler uiterlijk.
 • De vibratiemethode masseert de huid, bevordert de doorbloeding van de bloedvaten en bevordert de opname van de crème. • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindert pigmentatie en donkere kringen
 • Vermindert zwelling rond de ogen
 • Verhoogt het hydraterende vermogen van de huid
 • Voorkomt schade door oxidatie (anti-oxidant)
 • De verkoelende keramische kop verfrist de huid
 • Verbetert het uiterlijk van de huid, zelfs na de eerste toepassing.

Gebruiksaanwijzing: Breng elke ochtend en avond aan op het gehele gebied rondom de ogen als de laatste stap van uw huidverzorgingsroutine.

Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream 12 hyaluronic acid Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream

Wat vind ik ervan?

Deze crème moet donkere kringen, een dunner wordende huid, blauwe ondertonen en wallen aanpakken. Donkere kringen en blauwe ondertonen, daar heb ik gelukkig geen last van. Wel van wallen en een dunner wordende huid.

De crème zit in een heel bijzondere flacon. Als je op de pijltjes drukt (zie foto) gaat de dispenser zachtjes trillen, wat heel aangenaam aanvoelt. Zo masseer je de huid  en wordt eventueel het teveel aan vocht, waar mijn wallen door ontstaan zijn, ook afgevoerd. (Je hebt vet- en vochtwallen, ik ben van team “vocht” ;))

Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream 14 hyaluronic acid Review: Hyaluronic Acid Eye Power Cream

Verkoelend

Wat mij direct opviel was dat de crème gewoon gekoeld uit de tube kwam. Ik denk niet dat dat door dispenser komt, volgens mij is deze van plastic maar het geheel voelt heel koel, metalig koud aan tijdens het opbrengen. Ook als ik de crème direct op mijn vingers spuit voelt het koud aan, bijzonder!

In een vorige review vertelde ik dat ik dit soort dispensers eigenlijk nooit gebruik (ik haal het uit de tube en verdeel het meestal met mijn vingers) maar door de trillingen van de massage vind ik het zeker de moeite waard om er nu wel gebruik van te maken. Het voegt zeker wat toe en de massage voelt lekker ontspannen aan. Gewoon tijdens het kijken van een serie, een ideaal moment voor mij!

De crème heeft een beige tint, voelt super zacht aan en je voelt direct hoe heerlijk fris en hydraterend deze is. En zoals het ook hoort bij een oogcrème, geen irritatie van mijn huid of bij mijn ogen. Het zachte glansje zorgt ervoor dat je oogcontour direct verhelderd wordt!

Ik vind deze Hyaluronic Acid Eye Power Cream echt een toppertje, ook door de massage die je kan toepassen.

Verkrijgbaar bij Mineral Skin Cosmetics  Prijs: 20ml/ €119

Gebruik jij ook dagelijks een oogcrème? En waar vind jij dat een goede oogcrème aan moet voldoen?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
2 jaren geleden

zooooo die prijs is me nogal niet wat zeg, nee helaas dat zou ik niet neertellen voor een oogcreme. Ik doe eigenlijk net als jij nooit die ‘tuitjes’ gebruiken maar in dit geval met het trillen zou ik het ook wel doen. Het klink wel heel goed maar voor zoveel geld zou ik bijna een garantie willen dat ik daadwerkelijk een goed verschil zou zien 😉

Rory
2 jaren geleden

119 euro? Wow, dat is best een flinke prijs voor een oogcrème. Het klinkt dan ook wel supergoed. Product of Israel zag ik, dat zie ik zelf ook niet heel vaak. Maakt mij erg nieuwsgierig. Ik ben wel benieuwd naar de tint. Is dat dan een universele tint die bij iedereen past of zich aan de huid aanpast? Ik kan mij voorstellen dat het bij mij weer heel anders uitpakt dan bij jou of bijvoorbeeld bij iemand met een heel lichte huid. Just nieuwsgierig!

Deb
2 jaren geleden

Wat een bijzonder luxe oogcreme met zo’n massagestand! Apart ook dat de creme er gekoeld uit komt. Ik zou deze zeker willen proberen want de wallen trekken helaas steeds slechter en langzamer weg. Ik heb toch het idee dat een oogcreme daarbij wel helpt en dat het ook helpt wanneer je deze al kloppend of masserend aanbrengt. Als dat automatisch gebeurt zoals bij deze creme is dat natuurlijk helemaal ideaal! Nu moet ik het alleen niet meer vergeten om de oogcreme aan te brengen want dat gebeurt helaas nog regelmatig.

bychristiana
2 jaren geleden

Wat een bijzonder product, het is trouwens ook pas voor de tweede keer dat ik Resveratrol tegenkom op de INCI-lijst. Ik gebruik zeker dagelijks een oogcreme! Eigenlijk wel alleen in de avond, want als ik het overdag gebruik gaat mijn mascara er van vlekken, helaas.

Tessa
2 jaren geleden

ik gebruikte ook nooit oogcream, maar sinds mijn bezoek aan Liverpool ben ik dat wel gaan doen. toen heb ik bij boots fijne oogcream gevonden

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Wauw je zou maar nooit lachen. Laat mij maar lachrimpels hebben en genieten van het leven. Die vibratiestand lijkt mij trouwens wel interessant!