Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 9 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, lavera, Merken, Reviews

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

In het pakket van Lavera zat zoveel moois dat ik besloot om er 3 blogposts van te maken. In mijn eerste review liet ik de Basis Sensitiv All Round Cream, de Basis Sensitiv Moisturising cream, de Basis Sensitiv deodorantroller en de SOS Help lipbalm zien. Vandaag bespreek ik in deel 2 de Body Lotion, de Body Wash, de Body Scrub en de Handcrème. Veel leesplezier!

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 11 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Body Lotion 200ml/€13,49

De Body Lotion behoort tot de basis sensitiv lijn. In mijn vorige review kan je nog nalezen hoe deze ontstaan is en wat het betekent.

De Lavera Basis Moisturiser geeft de huid een optimale verzorging en is geparfumeerd met essentiële oliën en bloemextracten. De heerlijke textuur van deze bodylotion smelt op de huid en maakt deze heerlijk zacht en soepel.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 13 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Wat vind ik ervan?

Het is een bijna waterige bodylotion die na enig wrijven goed in de huid trekt. Hij ruikt zoals alle andere producten zacht-zoetig wat ik een heerlijke geur vind voor en crème.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 15 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Soft Purity Body Wash 200ml/ €6,49

De Soft Purity Body Wash van Lavera bevrijdt je huid van schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder fijnstof en verfrist je met de aangename geurcompositie en het zachte schuim van deze douchegel. De pH-huidneutrale formule zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Bevat het Green Purity Complex, een milde receptuur die door Lavera is ontwikkeld met een exclusieve compositie van werkzame stoffen op basis van biologische algen en natuurlijke antioxidanten die de huid van fijnstof bevrijdt. De Soft Purity Body Wash bevat o.a. watermunt, algenextract, perzikextract en mango extract. Glutenvrij. Vegan.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 17 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Wat vind ik ervan?

Een prima body wash met een zachte frisse geur, maar je moet wel je best doen om het te ruiken… Zeker als het met water onder de douche vermengd wordt. Verder prima.

Smooth Skin Body Scrub 200ml/ €4,49

De exfoliërende douchegel bevat het GROENE SMOOTHING COMPLEX dat een zachte reiniging en een gladder uiterlijk belooft. De pH-neutrale formule met milde jojoba-korrels verwijdert de dode huidcellen zonder uitdroging te veroorzaken. Het resultaat is een ultra-glad huidgevoel.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 19 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Wat vind ik ervan?

Heerlijke scrub! De korrels zijn wel wat klein maar niet minuscuul klein. Ik hou zelf het meest van een grove korrel maar het voordeel van deze korrels is dat je de scrub makkelijker over je huid kan verdelen. Fijne zachte geur.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 21 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Handcrème  75ml/ €3,37

Luxueuze biologische amandel olie en shea boter dringen diep in je huid en beschermen en hydrateren onder alle omstandigheden. Biologische kamille extracten verzachten en kalmeren de huid.

Review Lavera Huidverzorging- Deel 2 23 lavera Review Lavera Huidverzorging- Deel 2

Wat vind ik ervan?

Deze handcrème komt ook uit de basis sensitiv lijn. Rijke maar niet zo een heel vette handcrème. Trekt goed in de huid en ik ben dol op de geur van amandel. Voor mij dus wel een beetje “gevaar voor verslaving…” 😉

Ook deze producten van Lavera vind ik heel fijn om te gebruiken. De geuren van de crèmes zijn heerlijk en ze voelen heel verzorgend aan. Van mij hadden de doucheproducten wat krachtiger mogen ruiken.

Er zijn veel (web)shops die Lavera verkopen en de prijzen wisselen per webshop. De prijzen die je ziet zijn een indicatie.

-Deze producten heb ik gekregen-

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Lijken me fijne producten. Jammer dat de douchegel niet zoveel geur afgeeft. Ik houd wel van een lekkere geurexplosie onder de douche (wat was dat woord nou weer dat jij er altijd voor gebruikte, nu kan ik er niet meer op komen haha, je snapt wel wat ik bedoel 😊.)

Annette
2 jaren geleden

Scrub en handcreme gebruik ik eigenlijk nooit. De bodylotion klinkt wel fijn.

bychristiana
2 jaren geleden

Leuke producten, en zo lekker betaalbaar! Die scrub lijkt mij ook wel wat, ik hou altijd juist van scrub met een kleine / fijne korrel. De Anti ageing handcrème van Lavera is trouwens ook heel fijn (die zit in een rode tube en bevat hyaluronzuur.

Rory
2 jaren geleden

Oe, volgens mij heb ik de handcrème nog liggen van een tijdje terug. En handcrème gaat er bij mij heel snel doorheen trouwens. Klinkt als een heel mooi pakket!

chucky1012
2 jaren geleden

Fijne review!
Dit klinkt erg goed.
Nu ga ik meteen in de webshop kijken…..
De scrub wil ik zeker kopen ter voorbereiding voor het voorjaar….
Weg met al die dode huidcellen..

Xoxo