nivea-cellulair
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, Merken, Nivea, Reviews

Review- NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls en Dagcrème SPF15

Na het persbericht over de nieuwe anti-aging lijn van Nivea was mijn interesse gewekt, omdat de ingrediënten mij aanspraken. De Cellulair lijn is verrijkt met creatine, een collageen booster en hyaluronzuur. Vooral de Volume Filling Pearls vond ik heel intrigerend, mede door de parel-achtige bolletjes die in het flesje zitten.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls

De  crème zit in een mooie pompdispenser. De parels die je ziet zitten zijn bolletjes crème die omhuld zijn met een doorzichtige hydrogel en zij worden geactiveerd zodra deze door middel van de dispenser openbarsten en met de hydraterende gel worden vermengd.


Het voelt heel gek aan als je de crème over je huid verdeeld. Je voelt inderdaad de opengebarsten bolletjes en tijdens het smeren wordt het vanzelf één geheel. Het voelt niet echt aan als een serum, meer als een crème. Niet vet, wel heel aangenaam.
Ik vind dat mijn huid er daarna heel goed uitziet. Ik zie zo’n glansje alsof mijn goed gehydrateerd is! Mooi, echt heel mooi. Als je in het licht kijkt zie je kleine shimmertjes. (ik heb het op mijn onderarm gesmeerd en met een lamp erop ziet dat er heel mooi uit)

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls

De  crème trekt snel in en je laat geen vet of plakkerig huidgevoel achter.

De geur is heel aangenaam, met een beetje de Nivea touch maar in dit geval is het omdat ik weet dat het Nivea is. Zou je het onder mijn neus houden en ik zou moeten gissen dan kan het zo een of andere high-end crème zijn. You could fool me, really! Ook qua huidgevoel scoren deze pareltjes hoog bij mij.

Zeker een aanrader en als ik niet zoveel moest testen dan zou ik deze nogmaals kopen!30ml/€19,99

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème SPF 15

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème SPF 15

De volume filling dagcrème bevat Collageen Booster die de huideigen productie van collageen stimuleert. de dagcrème is ook verrijkt met hyaluronzuur die het watervasthoudend vermogen bevordert en de celvernieuwing stimuleert.

  • Herstelt het volume van de huid
  • Herdefinieert de gezichtscontouren
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Beschermt tegen vroegtijdige veroudering.
  • Bevat UVA en UVB. (die beschermen sowieso tegen huidveroudering)

De crème is heel lichtroze van kleur deze voelt wel een stuk vetter aan dan het serum met de pareltjes.Waar we spreken over een glansje door waarschijnlijk de shimmers die in het serum zitten, heb ik bij de dagcrème meer het idee dat de glans te zien omdat het een behoorlijk rijke crème is.

Iemand met neiging tot een vette huid zou deze crème links moeten laten liggen, voor mensen met een heel droge huid is deze crème waarschijnlijk beter geschikt.

Hij ruikt ook anders dan de standaard Nivea geur die wij kennen en dat vind ik wel apart.

Mijn voorkeur gaat uit naar de volume filling pearls, ik hou van dispensers en dit serum voelt gewoon geweldig aan. Wil je een rijkere crème met een goede SPF, dan is de dagcrème zeker geschikt.

50ml/€18,99

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Oe dit lijken me zeer fijne producten! Ik ben wel erg benieuwd naar de Volume Filling Pearls 🙂 . De verpakking alleen al ziet er mooi uit en daarnaast ben ik echt benieuwd wat het doet voor mijn huid hihi.

Liefs!

Vanessa
4 jaren geleden

Lijken me fijne producten voor de droge huid.

YuSt
4 jaren geleden

Ik vind dit zo’n mooi product om te zien. En ik hoop snel een keer er een te kopen. Ik gok ff op de DM. Wellicht nog prijsgunstiger.

Deb
4 jaren geleden

Ik ben het meest benieuwd geworden naar de Volume Filling Pearls, een dispenser is inderdaad handig en ik denk gezien mijn normale huidtype dat deze ook goed voor mij zou zijn.

Melike
4 jaren geleden

Oh wat een fijn dat hij dus ook heel geschikt is voor een hele droge huid! Lijkt me ook echt een heerlijk product. Het serum met pareltjes is ook echt weer zo’n product dat ik zou kopen, omdat het er te leuk uit ziet hihi

Lonneke
4 jaren geleden

Vooral de volume Filling Pearls ben ik wel benieuwd naar ik gebruik ook liever anti age producten. ben inmiddels ook de 30 gepasseerd 😉

Annette
4 jaren geleden

Zucht die pareltjes wat prachtig, die moet ik dus ook gewoon hebben, dat hebben ze weer slim gedaan bij Nivea 😉

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Die parels zou ik alleen al proberen voor de verpakking haha! Fijn dat die ook echt wat doet voor je huid 🙂

Natascha
4 jaren geleden

Die pareltjes lijken me super! Ik heb die verpakking nog nooit gezien in de winkels joh, ik vind het wel luxe hoor zo voor Nivea.

Hennie
4 jaren geleden

Ik ben deze ook aan het testen dus heb je bericht snel gescand omdat ik nog niet alles wilde weten. Haha. Maar van wat ik snel las komen onze meningen aardig overeen. Fijn weekend Babsie!