Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina) 9 purina ONE Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina)
Artikelen, Huisdieren, Marie en Toulouse

Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina)

Hou jij ook zoveel van je poezenbeesten, zoals ik van Marie en Toulouse? Ik denk vast van wel. Of het nu honden, katten, cavia’s of andere aaibare wezens zijn, zij geven ons zoveel liefde, gezelligheid en soms steun op moeilijke momenten. Maar wat geven wij hen? Aandacht, een fijne plek om te slapen en natuurlijk goede, gezonde voeding. Net zoals wij onze gezondheid belangrijk vinden, geldt dat natuurlijk ook voor onze lieve, trouwe viervoeters. Ken jij de gezonde alg Spirulina? Deze helpt je kat om gezond te blijven. Ik zal jullie daar meer over vertellen!

Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina) 11 purina ONE Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina)

Spirulina is een antioxidant en deze alg zit ook in de kattenbrokjes van Purina ONE DualNature. En zoals jullie weten, antioxidanten zie ik graag terug in mijn huidverzorging en voeding, dus waarom niet in de voeding van je poezenbeest?

Gezondheid op de eerste plaats

Als je kat ziek wordt dan besef je weer goed dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Ook een kat kan, net zoals wij mensen, problemen krijgen aan zijn nieren, zijn darmstelsel, ouderdomsklachten, etc. Of je hebt de pech dat je kat iets giftigs gegeten heeft, zoals ons laatst overkwam met Marie. Dat is pure pech, maar dat kan je niet voorkomen. Zeker niet als je een kat hebt die graag buiten komt.

Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina) 13 purina ONE Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina)

Via gezonde voeding kunnen veel gezondheidsklachten voorkomen worden. Dus qua samenstelling uitgebalanceerde én lekkere voeding (katten zijn immers echte fijnproevers) zijn zaken waar wij kattenbaasjes zeker ook aandacht aan moeten besteden.

Spirulina in Purina ONE DualNature- Geïnspireerd door de natuur.

Wat is Spirulina?

Spirulina is een blauwgroene alg die in tropische en subtropische gebieden groeit. Het behoort tot een familie van microalgen die bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van leven op aarde. Deze algen leven al zo’n drie miljard jaar op onze groene planeet!

Spirulina bevat:

  • eiwitten
  • ijzer
  • vitamines
  • mineralen
  • essentiële vetzuren
  • pigmenten met antioxiderende eigenschappen en nog veel meer belangrijke stoffen

Zoals jullie zien zit het boordevol goede essentiële stoffen en dat gunnen wij onze katten natuurlijk van harte. Spirulina ondersteunt het immuunsysteem van katten, honden, maar ook bij mensen. Voor ons mensen is spirulina als supplement te koop.

Purina ONE DualNature is een perfecte ondersteuning voor het immuunsysteem van jouw kat, terwijl de hoogwaardige eiwitten in Purina ONE DualNature een goede bron van aminozuren vormen, die een gezond spijsverteringskanaal helpen ondersteunen.

Lekker zacht met een knapperige “bite”

De brokjes bestaan uit een combinatie van droge, knapperige brokjes en zachte, meer malse brokjes. Purina ONE DualNature is geïnspireerd op de natuur en is ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het bevat natuurlijk geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Marie en Toulouse doen de smaaktest!

Niet onbelangrijk, hoe smaakt het? Ik had voor de gelegenheid (lees: voor de foto) de etensbakjes van de katten buiten gezet. In huis heb ik nergens een leuk plekje om een foto te maken. Ik had de verpakking net opengemaakt en daar kwamen mijn boefjes al aangesneld. Wat nieuw voor hen is, is natuurlijk super interessant maar zoals de meeste katten zijn ze ook enorm kieskeurig. Ruikt het niet lekker dan zijn ze zo weer vertrokken.

Gelukkig vielen ze gelijk aan en ze vonden het heel smakelijk! Vooral Marie knabbelde er lustig op los. Toulouse is snel verzadigd terwijl hij de brokjes-eter van het stel is. Binnen heb ik een water fonteintje voor ze want als je katten alleen brokjes eten dan hebben ze ook extra water nodig. Een fonteintje is ideaal, katten houden niet van stilstaand water.

Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina) 15 purina ONE Smullen van Purina ONE DualNature (met Spirulina)

Zoals jullie op de foto’s zien, smullen ze er op los, fijn! Marie en Toulouse zijn helemaal in hun nopjes met Purina ONE DualNature!

Nu verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, en Plus. Voor meer informatie: www.purina.nl/kat/purina-one/dualnature

-samenwerking met Purina ONE DualNature #testingpurina

Let jij op de ingrediënten in de voeding van je huisdier?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Wat fijn dat hun nieuwe voer bij Marie en Toulouse in de smaak valt! Die onderste foto is echt heel cute. Voor onze hamster “Lucky” hebben we het voer gekocht dat ze bij haar fokker kreeg en krijgt ze gezonde snacks die puur natuur zijn zoals meelwormpjes (ze zien er wel heel vies uit 😂) en groente en fruit (ze mag niet alles; ik zoek het altijd op) .

bychristiana
2 jaren geleden

Wij hebben Sketch nu voeding gegeven die ze ook al had bij de fokker, dus dat is ze gewend en eet ze gelukkig goed. Die laatste foto is trouwens zo lief;-)

Wendy
Wendy
2 jaren geleden

Zo te zien goedgekeurd door je lieve katten.
Veel smulplezier, nog nooit gehoord van een katten fonteun. Maar heb zelf ook geen katten 🤔😉🐱🐈

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Ahh wat een lieve foto’s van je katjes! Goed getimed ook met dat tongetje. Fijn dat het goedgekeurd voor hen. Heel erg leuk!

Annette
2 jaren geleden

Wij hebben de kattenfontein zo’n beetje bij alle vrienden/collega’s met katten langs gehad haha geen 1 kat die ervan dronk, omdat de fontein een zoemend geluid maakt zijn ze er als de dood voor, die van mij dus ook, als ik al kijk naar de stofzuiger vliegt ze al weg dus helaas geen fontein voor ons maar gewoon een drinkbakje 😉

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Goede en gezonde dierenvoeding is zo belangrijk.
Ze krijgen er een goed gebit van en een mooie huid…..
Ook worden ze sterk.

Xoxo