swisscode
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging, Nieuws, Skincare Solutions

Swisscode Pure serums bestormen de markt met revolutionaire anti-aging techniek

Swisscode Pure serums bestormen de markt met revolutionaire anti-aging techniek

swisscode

Met de introductie van de Pure Genistein ,de Pure MPC en de Pure Vitamin F Forte maakt de Benelux voor het eerst kennis met de pure concentraten ontwikkeld door het Zwitserse Swisscode, die dankzij de Nederlandse importeur SkinCare Solutions nu ook hier verkrijgbaar zijn. Beide hydrogels zijn op uiterst hoogwaardige wijze samengesteld en bevatten derhalve (o.a.) geen parabenen, minerale oliën, alcohol en conserveringsmiddelen. Het is voor het eerst dat serums in deze pure vorm worden aangeboden.
Pure Genistein – anti-aging voor de rijpere huid

Swisscode Genistein

De Pure Genistein is specifiek samengesteld uit genistein concentraat gewonnen uit soja isoflavonen. Door de aanwezigheid van deze fyto-oestrogenen wordt de rijpere huid, die door hormoonverandering veelal te maken heeft met een gebrek aan oestrogeen, weer volledig in balans gebracht. Het herstel van de hormoonbalans zorgt voor actieve huidversteviging, vermindert rimpels, zorgt voor een betere huidstructuur en verbetering van collageenaanmaak.

Gebruik: neem een druppeltje Pure Genistein zo groot als een erwt in de hand en breng het met de handen op de gereinigde huid aan. Begin bij de wangen, ga door naar de kin, neus en voorhoofd. Breng daarover de dag- of nachtverzorging aan. Kan gedurende een lange periode dagelijks worden gebruikt, of in de vorm van een tijdelijke kuur. Indien gewenst probleemloos te combineren met Swisscode Pure MPC of Pure Hyaluron voor extra hydratatie van de extreem droge huid en met Pure Vit F als vervanging voor crème.

Pure MPC – intensief herstel van het huidweefsel

Swisscode MPC

De Swisscode Pure MPC is een intensief serum dat het huidweefsel op revolutionaire wijze verstevigt. Dankzij de ontwikkeling van speciale technieken, is het Zwitserse Skin Concept erin geslaagd om de cytokine uit melkeiwit te activeren en derhalve om te zetten in een krachtig concentraat dat de synthese van bindweefsel bevordert. Deze techniek heeft geleid tot een puur serum dat de normale tot vettige huid op een dieper niveau aanzienlijk verstevigt en de aanmaak van collageen stimuleert. De huidstructuur verbetert, voelt zachter en gladder aan en bouwt een actief zelfbeschermingsmechanisme op.

Gebruik: neem een druppeltje Pure MPC zo groot als een erwt in de hand en breng het met de handen op de gereinigde huid aan. Begin bij de wangen, ga door naar de kin, neus en voorhoofd. Breng daarover de dag- of nachtverzorging aan. Kan gedurende een lange periode dagelijks worden gebruikt, of in de vorm van een tijdelijke kuur. Indien gewenst probleemloos te combineren met Swisscode Pure Genistein of Pure Hyaluron voor extra hydratatie van de extreem droge huid en met Pure Vit F als vervanging voor crème.

Pure Vitamin F Forte – voedt de extreem droge huid

Swisscode MPC

De Pure Vitamin F Forte is een zeer intensief voedend serum dat de extreem droge en beschadigde huid herstelt. Het serum legt in feite een extra beschermend laagje over de huid heen en vermindert op die manier overtollig vochtverlies. Door de aanwezigheid van 90% linolzuur uit Omega 6 vetzuren wordt de natuurlijke beschermende werking van de huid opnieuw aangewakkerd. De huid ziet er zichtbaar stralender uit.

Gebruik: neem een druppeltje Pure Vitamin F Forte zo groot als een erwt in de hand en breng het met de handen op de gereinigde huid aan. Begin bij de wangen, ga door naar de kin, neus en voorhoofd. Breng daarover de dag- of nachtverzorging aan. Kan gedurende een lange periode dagelijks worden gebruikt, of in de vorm van een tijdelijke kuur onder de nachtcrème. Indien gewenst probleemloos te combineren met Swisscode Pure MPC of Pure Hyaluron voor extra hydratatie.

Over Skin Concept en Swisscode Pure

De verzorgingsproducten van SWISSCODE Pure bestaan uit zeven pure concentraten van ´s werelds meest toonaangevende werkstoffen in huidverzorgingsproducten. SWISSCODE Pure is de perfecte aanvulling op uw dagelijkse huidverzorging. Door de combinatie met uw gebruikelijke verzorgingsproducten bereikt u een ware power boost  aan hydratatie en regenererende verzorging. Elke druppel van het serum maximaliseert het effect en leidt tot een zichtbaar stralende huid.

In tegenstelling tot andere premium merken is SWISSCODE Pure geheel vrij van conserveermiddelen, alcohol, parabenen, kleurstoffen, derivaten van aardolie, PEG, PPG, oppervlakte-actieve stoffen, emulgatoren.

 Over SkinCare Solutions

SkinCare Solutions is de exclusieve importeur in de Benelux van onder andere het Zwitserse Vetia Floris, Swisscode Pure, Vinoderm en Skin Balance. Naast het leveren van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, is het Limburgse bedrijf tevens verantwoordelijk voor het vermarkten van de originele zuurstofbehandeling van Nora Bode met het gepanteerde OXYjet zuurstofdrukinjectiesysteem.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments