van gifbelt naar tempel 1
Lifestyle, Artikelen, Boekentips

Totaal vernieuwde detox-bijbel vanaf maandag in de winkel

Van gifbelt naar tempel- Jacqueline van Lieshout

 

Met de zomer in zicht, gaan veel mensen weer extra aandacht aan hun lijf besteden. In navolging van een grote groep celebrities kiezen steeds meer mensen voor een detox. Dat is goed nieuws, want detoxen is een hele gezonde manier om je energieker, fitter en blijer te voelen. En dat kan gewoon met heel erg lekker eten. Dat laat Jacqueline van Lieshout, dé detoxcoach van Nederland, zien in haar totaal vernieuwde boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel.

detox van gifbelt naar tempel


Jacqueline van Lieshout heeft met haar methode al meer dan 30.000 mensen op weg geholpen naar een gezond en energiek leven, waaronder Doutzen en Rens Kroes, Danielle Oerlemans en Xander en Sofie de Buisonjé. Het geheim van deze toegankelijke methode is dat je het niet hoeft te doen op alleen maar sappen, gierst en boekweit, maar juist met geweldig lekker en echt eten. Omdat je bent wat je eet.

Plezier

In Van 28 dagen van gifbelt naar tempel gaat het om het opruimen van je voedingspatroon, kritisch kijken naar wat erin gaat en wat dit je nu oplevert. Jacqueline van Lieshout leert je in slechts 28 dagen op een andere manier naar je eetpatroon kijken. Sluit een aantal producten uit, eet zo puur mogelijk en leer waanzinnig lekker en makkelijk koken en eten. Je zult ervaren dat alles wat je binnenkrijgt effect heeft op jezelf en hoe je dit na de vier weken ook zult blijven toepassen. Met plezier.

 

Gezondheid

Deze totaal vernieuwde versie van Jacqueline’s bestseller In 28 dagen van gifbelt naar tempel staat vol nieuwe fantastische en maakbare recepten en veel extra informatie. Dit boek is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt en zich graag blijvend fit, blij en gezond wil voelen.
Jacqueline van Lieshout (1974) is detox coach. Na een carrièreswitch uit de zakelijke wereld startte zij een school voor massagetherapie. Ze raakte geïnspireerd door de vragen en twijfels van haar cursisten over voeding.

Ondanks alle beschikbare boeken en kennis bleken er steeds meer onduidelijkheden te zijn. Na een intensieve studie schreef Jacqueline in 2010 een boek over haar kijk op ons eetpatroon: In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Het werd al snel een bestseller. Hierna volgden nog vier boeken, een cursus voor detoxcoaches en detoxretreats. Jacqueline wordt geprezen om haar nuchtere aanpak en positieve resultaten.

“Hartelijk dank voor de prachtige boeken met geweldige gezonde tips!” – Doutzen Kroes
“Een nieuw begin voor je lichaam” – Happinez

In 28 dagen van gifbelt naar tempel | Jacqueline van Lieshout | ISBN 9789082500707 | € 22,99 | verkrijgbaar vanaf 25 april 2016. Verkrijgbaar bij o.a BOL.COM

Bron : Jacqueline van Lieshout

Dit spreekt mij zeker aan, van gifbelt naar tempel, zeker omdat ik veel medicijnen gebruik. Kom maar op met die tempel!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Ik heb nog nooit getoxed, maar ik ben er wel heel nieuwsgierig naar. Het lijkt me best moeilijk om vol te houden. Wel eet ik heel bewust en ben ik eigenlijk altijd bezig met gezonde opties zoeken. Ik ben hier wel nieuwsgierig naar!

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Lijkt me een goed boek met handige tips etc..