Vakbeurs uiterlijke verzorging Gorinchem 9 Vakbeurs uiterlijke verzorging Vakbeurs uiterlijke verzorging Gorinchem
Artikelen

Vakbeurs uiterlijke verzorging Gorinchem

Vakbeurs uiterlijke verzorging 2014

Eind januari was er weer de vakbeurs voor uiterlijke verzorging in Gorinchem. Een leuke beurs waar van alles te doen is, van nagelverzorging, make-up tot aan complete saloninrichtingen. vakbeurs lang haar Ik zag dat er exposanten bij waren, waar ik regelmatig persberichten over krijg, zoals Smooth and Co (met die heerlijke huidvriendelijke, geurende ontharings wax, zie hier een artikel over hun nieuwste producten) en Flip-in Hair van Lookxx.

Een goede reden om die te bezoeken, want hoe voelt dat nu echt aan op je hoofd en hoe zie ik er dan uit, zei de ijdeltuit… Ik vond het een van de gezelligste stands, wel druk… die meiden werkten zich het pestpokken. Heel  veel mensen wilden weleens zien of lang haar iest voor hen was. (en de verkoop liep goed, tja, aantrekkelijke beursaanbiedingen)

Aan flip-In Hair zit een verstelbaar draadje aan (met vernieuwde sluiting) die je rondom hoofd plaatst en met een puntkam trek je heel gemakkelijk je eigen haar eroverheen. Mooi systeem, toch?

Bekijk hier mijn artikel over de vernieuwde en verbeterde versie van Flip-in Hair.

Bij ieder die dat wilde uitproberen werd er gezocht naar de perfecte kleur, liefst een tintje donkerder dan je eigen haarkleur, daarna werd hij op maat gemaakt, zodat hij comfortabel rondom je koppie zat en Tadaa!!!

Lange sluike lokken, meer volume, een slag of krullen. Alles aangepast op wat je wenst en wat het beste bij je past. En er hingen behoorlijk veel Flip-Ins in alle kleuren en lengtes, met, zonder highlights, krullende versies, noem maar op.

Toen was ik aan de beurt, Yesss!  Zullen we halflang of heel lang haar doen? Uhm… Eerst halflang? Voor mij stond een mevrouw mee te kijken en echt, haar mond viel helemaal open. Ik zat serieus te wachten wanneer die weer dicht ging! (als een vis op het droge, imagine that) Ik vond mijn lange haar op zijn Brabants gezegd echt keigaaf staan.

Het zat in no-time om mijn hoofd en je zag nauwelijks tot geen verschil waar mijn eigen haar stopte en overging in het Flip-In gedeelte. Het haar woog ook niets, ik heb thuis een klem met een nep-paardenstaart en die is behoorlijk zwaar. Wat een verschil, zeg! We waren het erover eens dat de heel lange versie niet echt bij mijn uiterlijk paste en ik informeerde, naar aanleiding van een vraag van een lezeres, of het ook mogelijk was voor mensen met dun haar. Was er een mevrouw die net klaar was, en met een prachtige volle bos haar net de stand verliet… Zo jammer dat ik niet had kunnen zien hoe het er eerst uitzag, maar het zag er geweldig uit!

Het mooie aan dit concept is dat je het er ook zo weer uittrekt, je pakt het bij de punten, ‘gooit’ je hoofd naar achteren en dan trek je het er zo weer uit. Geen beschadiging aan je eigen haar. Nice! En volgens de informatie kan je er rustig mee door weer en wind. Kijk anders even op de pagina van Hairworxx, het is echt leuk om te zien wat een metamorfose je kan ondergaan met een heel ‘simpel’ maar uitgekiend systeem.

Ook  Idea Toscana stond er weer, mooie producten uit Italie met als basis handgeperste olijfolie. Het was erg leuk om deze mensen weer te ontmoeten. Ik was ze al tegengekomen op de beurs in Veghel en nu  weer hun workshop gemist. Volgende keer ga ik er echt naartoe!

Birgitta van het Beauty Wellness Magazine was er ook, inclusief de fotograaf van Foto-concept, en van haar heb ik wat mooie magazines meegekregen om uit te delen aan mijn vrienden. Erg lief van haar. Er zit ook een prachtig magazine bij voor nagelstylisten, dus als je van nagel-fashion houdt…

Ik zag bij een andere stand een soort  ‘Delfts Blauwe’ nagelstickers en zag zoveel andere kleurtjes en prints, dat ik direct 10 pakjes heb meegenomen. Ze waren €1 per setje en had deze nooit in een winkel gezien, dus direct een paar ingeslagen voor de ‘heb’.

Ook superhandige displays voor mijn nagellak kon ik ook niet laten liggen voor maar €5,95. (foto’s volgen) Bij de kassa vroeg een vrouw die een nagelsalon had, of een of andere topcoat werkte… ik had werkelijk geen idee. Ja, vertelde zij mij: “ik koop heel vaak bij de Big Bazaar nagelversieringen en die gooi ik gewoon in de doosjes, niemand die het merkt.” Sorry voor de branche, maar ik weet zeker, dat ze echt niet de enige is die dat doet. Kan haar geen ongelijk geven, zeker in deze tijd… maar oeps… niet netjes.

Er waren weinig bezoekende mannen, het merendeel waren vrouwspersonen en een paar heren liepen met frisse tegenzin achter de vrouw aan… altijd grappig om te zien op dit soort beurzen 🙂 Wat deze beurs ook zo leuk maakt, was, dat eten en drinken gewoon gratis is. Meisjes lopen ook nog eens rond met hapjes, er staan stands met o.a heerlijke koffiemachines, (espresso capuccino, warme choco!) en verse jus d’ orange. Beter dan een beurs waar je de hoofdprijs betaald voor een ametierig broodje ‘gezond’…

Al met al een leuke dag, heb nog even Marja van Beek gesproken (waar Fabian zijn hannah Meet&Treat behandeling heeft gekregen) en Daniel en Jessica van Huidinstituut Goodcare in Voorthuizen (van de Mesotherapie).

Als laatste werd ik bijna de stand ingetrokken van ISO, waar een horde aan meisjes met krullend haar bezig waren om iedereen van een bos krullen te voorzien. Ik had een mooie ronde krultang al ‘ontdekt’ op het Beauty Event in Tiel, maar ditmaal pakte ze een platte stijltang, die wat mij betreft echt veel te heet was. De rook kwam er gewoon vanaf! Zoals de lang haar kapster het zo leuk omschrijft: Je haar wordt gewoon gefrituurd!

Uw krullen blijven 3 dagen zitten… ja, dat klopt wel, maar niet niet in de vorm zoals ze waren. Nee, die heel ronde tang in Tiel vond ik mooi en mijn haar voelde daarna nog heerlijk zacht aan, maar stilletjes kreeg ik visioenen van een ontploft kapsel. (ik kon zo weer terug naar de eighties en in mijn hoofd zag ik een niet betere (disco)versie van mijzelf, een donkerharige Farah Fawcett… Iewww..!)

DSC_0730

Meer over wat ik o.a daar gekocht hebt, volgt nog! Doen jullie me aan de winactie? Een heerlijk zonnetje in een spuitbus! Glow on the Go, de actie loopt nog 2 dagen en dan maak ik de winnaar bekend! Zie mijn blogpost en mijn Facebookpagina! Liefs, Babs  

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceetje
8 jaren geleden

Wauw Babs! Dat haar staat je echt fantastisch! Je lijkt er inderdaad veel jonger door echt Keigaaf!!! 😉

Delanghaarkapster
8 jaren geleden

KEIGAAF is inderdaad HET woord! Ik moest even twee keer kijken, het lijkt op een verjongde versie van jou (scheelt weer fillers hihi)

Xxx

Delanghaarkapster
8 jaren geleden

Oh en thx voor mijn quote hihi

Joli
8 jaren geleden

Mooi zeg dat haar en super makkelijk in gebruik.