Kim Kardashian look
Artikelen, Kleding, Reviews

Wat vind ik van de Celebrity inspired looks ? Mounira’s Mansion

Jurkjes, broeken, schoenen, accessoires… en dan gewoon je mening geven! Hoe leuk is dat?

Het is fun om bij Mounira als panellid haar Celebrity inspired looks te mogen beoordelen. Ik ben sowieso dol op metamorfoses!

Wat mij het meest opvalt is dat iedereen weer andere dingen ‘ontdekt’ (ik zie nog weleens een armband over het hoofd) en dat elk panellid echt zijn eigen mening heeft. Wat de één mooi vindt, kan de ander weer niks vinden. Het voelt een beetje zoals die columns, waar ontwerpers hun verdict geven over Hollywoodactrices op de rode loper. Een soort modepolitie…

Miley Cyrus look

Zo zie je maar weer, over smaak valt niet te twisten. Gelukkig maar, anders zouden we een stel eenheidsworsten worden, die allemaal in hetzelfde lopen 😉

Ook haar video’s zijn het bekijken waard. zo vond ik een geweldige tutorial hoe je het beste krullen in je haar maakt. Direct de producten gekocht en het werkt fantastisch!

Elke week komt er in de categorie MY LOOKS bij Mounira’s Mansion een nieuwe Get-The-Celeb-Look uit. Talentvolle stylisten, visagisten en fotografen zetten een look op, geinspireerd op een Celeb. Het Glampanel geeft commentaar.

Ik pak er 2 looks eruit, die ik heb beoordeeld:

CELEBRITY INSPIRED KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian look

 

Als je alle reacties wilt lezen, klik dan op onderstaande link 🙂

CELEBRITY INSPIRED KIM KARDASHIAN – Mounira’s Mansion.

Mounira en de styliste laten hier goed zien dat het ook voor ons mogelijk is om er als een ‘Celebrity’ uit te zien. Eigenlijk niets op aan te merken. De witte broek en witte tanktop zorgen ervoor dat het silhouette langer lijkt, wat ik erg mooi vind. De ketting van H&M vind ik qua kleur perfect bij Mounira’s haarkleur passen. De lengte van de jas van Mounira vind ik pittiger staan dan degene van Kim Kardashian, ben dol op dit soort jassen met een grote kraag en epauletten op de schouders! Absoluut goed gelukt, deze look!

Pink and Polished Look Stacy Keibler

pink en polished mounira

 

 

 

Mijn mening:

De kleur vind ik fantastisch! Fris, vrolijk, alsof de zon je tegemoet straalt! Het colbert van Stacey Keibler is wat langer dan die van Mounira, ik vind het kortere jasje net iets pittiger. En het kraagje wat omhoog staat ook, lekker stoer. Maar wat Stacey misschien verhult is de pasvorm van de broek. Omdat deze wel slim over haar heupen valt.  

Eerlijk gezegd vind ik de bovenkant van de broek bij Mounira niet zo mooi zitten. Ik zou geneigd zijnom constant mijn broek ‘op te hijsen’. Maar de tas, schoenen, maar vooral de krullen van Mounira zijn waanzinnig mooi!

Ik vind het een gewaagde combi: bij Stacey is het meer semi-zakelijk-braaf met een sexy detail; bij Mounira voelt het meer als”wie doet mij wat”….meer een powervrouw die laat zien dat ze gewoon alles aankan.

Wil je alle reacties op deze look teruglezen? Klik dan hier!

Liefs, Babs

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments