win nagellakdroger een tea infuser
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Nagels, Win!

Win een Funky Monkey nagellakdroger of een Aap in je thee!

Win een aapje of… een aapje!

 

Jullie hebben zoveel leuke gadgets voorbij zien komen op BeautyByBabs, dus ik vond het tijd voor een winactie.  Ik heb 2 items uit de leukste kadoshop van Nedrland gekozen, iets voor beauty- addicts en iets voor de theeleuten. En ik weet dat er genoeg zijn! Doen jullie weer mee?

win nagellakdroger en tea infuser beautybybabs

 

Box 51 Tea infuser – Aap- D’r hangt een aap in je thee

Als eerste zag ik deze super grappige tea infuser! Dit aapje is niet alleen schattig om te zien maar ook deksels handig!

box_51_chimpan-tea_infuser_hoofd

 

Tea infuser in de vorm van een aap

De Chimpan-Tea infuser van Box 51 is het bewijs dat functionele producten ook een heel leuk uiterlijk kunnen hebben en dat grappige producten ook heel functioneel zijn. Deze chimpansee zorgt ervoor dat je kan genieten van een lekker kopje thee.

Chimpansee thee infuser

De Chimpan-Tea infuser vul je met losse thee. Daarna hang je het aapje in je theeglas met heet water. Als de thee voldoende heeft getrokken, til je het siliconen blaadje op waar de aap aan hangt. Deze draait zich om, zodat de druppels water en thee in het blaadje vallen en niet op je tafel.

Gaaf, hé!

De tweede prijs…

Fizz Nagellakdroger -Droog binnen een paar minuten

 web-fizz_nagellakdroger_sfeer_2

De nagellakdroger is verkrijgbaar als aapje (Funky Monkey), pandabeertje (Panda) of mopshondje (Doug the Pug). Met dit schattige aapje, pandaatje of hondje hoef je niet meer te wapperen of je nagels zelf droog te glazen. Dit doet de nagellakdroger voor je. Je legt je vingers op het plaatje met de bananen of het bot, drukt de knop naar beneden en het diertje blaast je nagellak droog. De droger werkt op 2 AAA-batterijen.

Ik vond hem zo koddig! Kijk hem eens blazen!

Voor meer foto’s en de prijzen, klik op de linkjes hierboven.

Bijna jammer dat ik geen hardcore thee drinker ben, anders had ik die chimp wel willen hebben. Ik zag wel een leuk cadeau op ditverzinjeniet voor mijn zoon, een mok in de vorm van een Playstation controller. Die onthoud ik, want in mei is hij jarig.

Een van de mensen die gereageerd heeft op mijn blogpost over de Big Ben en de High Tech pizzasnijder valt sowieso in de prijzen… mits diegene ook hier een reactie achterlaat…

Waarom denken jullie?

Omdat ze zo lief waren om te reageren op deze 1 April grap. En zo maak ik het weer goed! Tricky, hé.

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat weten welk product je graag wilt winnen.
  • Like de Facebookpagina van Ditverzinjeniet (niet verplicht, maar wel leuk)
  • Abonneer je op de nieuwsbrief van beautybybabs (zie rechts)
  • of…Save dit artikel op Bloglovin!

Succes! Over 2 weken maak ik de 2 winnaars bekend!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

34 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sam
1 maand geleden

Super leuk thee-aapje! 6 jaar te laat voor deze actie!

Feinette
Feinette
6 jaren geleden

Wat een leuke winactie. Nog niet eerder gezien..
Tea infuser, gaat mijn voorkeur naar uit, ik drink graag thee.

Monique Dekker
6 jaren geleden

Hoi hoi! Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik volg ‘dit verzin je niet’ op fb en ik heb dit artikel gesaved op ‘bloglovin’

Liefs,Monique

Eva Narcisz
Eva Narcisz
6 jaren geleden

Ik maak dolgraag kans op de Funky Monkey nagellakdroger 🙂 Echt schattig !! Alle stappen uitgevoerd . Ik begin alvast met duimen 🙂

Silke P
6 jaren geleden

Supercute! Ik ga voor het snoezige aapje 🙂

El
El
6 jaren geleden

De nagellakdroger vind ik helemaal TE gek. Echt super leuk. Ik zou er blij mee zijn.

anja
6 jaren geleden

Tea infuser – Aap- D’r hangt een aap in je thee

Will
Will
6 jaren geleden

Wat een leuke winactie.
En wat een grappige aapjes.
Had dit nog nooit gezien.
Mijn favoriet is de funky monkey nagellakdroger, zó leuk en handig.

Sabrina
Sabrina
6 jaren geleden

Ik wil heel graag de Fizz nagellak droger winnen. Kijk dan hoe schattig hij is.

Anneliese de Waal
Anneliese de Waal
6 jaren geleden

Ik drink iedere dag veel thee, en de Chimpansee thee infuser vind ik zo leuk, daar wordt je iedere dag vrolijk van !!.
Ik doe graag mee !! 🙂

Groetjes Anneliese de Waal