winactie 10
Artikelen, Win!

Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars)

Hi allemaal! Ik had jullie nog beloofd dat er weer een leuke winactie aan kwam. Bij deze dus. Ik heb mijn kasten opgeruimd en nu heb ik 2 dozen vol met allerlei leuke beauty goodies (zwaar!), dus ga ik 2 mensen blij maken. Doe je mee?

Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars) 6 win Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars)

Ik kom om in de spullen die ik niet gebruik, zo zonde, ik maak er liever iemand blij mee dan dat ze hier een beetje liggen te verstoffen. Sommige zijn gebruikt om te testen, sommige producten zijn helemaal nieuw.

Ik had ook een video gemaakt waarin ik alles liet zien, maar die skip ik toch maar. Het bewerken kost veel tijd en ik vind het nog steeds lastig om mijzelf op film terug te zien. Nonsens eigenlijk, want als jullie mij spreken ben ik ook gewoon mijzelf… Maar toch.

Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars) 8 win Win een Mega Groot Beauty pakket! (2 winnaars)

Wat kan je winnen?

Op de video had ik 2 pakketten uitgestald en die pakketten liggen inmiddels klaar in de dozen. Op de foto’s zie je van alles door elkaar heen, dus het wordt een verrassing voor jullie wat ik op ga sturen.

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat een reactie achter dat je meedoet. Onder dit artikel, dus niet (alleen) op Facebook of Instagram. Want dan raak ik de kluts kwijt.
  • Delen, taggen op Facebook en Instagram, dat mag natuurlijk altijd. Mijn vaste volgers doen dat altijd zo trouw en dat waardeer ik enorm!
  • Een RT op Twitter wordt ook gewaardeerd.

winactie beautybybabs (2)

Omdat het een groot pakket is loopt de actie wat langer dan jullie gewend zijn. In de laatste week van september maak ik de 2 gelukkige prijswinnaars bekend!

Succes!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

101 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Najla
Najla
3 jaren geleden

Oh dit is net wat ik nodig heb. Ik ben nog een beginneling in het gebruiken van make-up ookal ben ik bijna 21. Ik weet dat is echt erg. Maar ik weet simpelweg niet waar ik moet beginnen. Dit pakket zal me dus heel erg helpen, omdat de keuze dan al is gemaakt.

Eva Cramer
Eva Cramer
3 jaren geleden

Super gaaf om zo mensen blij te maken. Ik ben echt dol op makeup en het maken van elke keer een andere look dus deze beauty producten zouden bij mij heel goed van pas komen 😍😍 ik heb alleen een insta account en zal daarin u delen en taggen (@xodutchiexo) I have my fingers crossed 🤞🤞🤞😍❤️❤️🙏 kusjes Eva

monique vink
monique vink
3 jaren geleden

wow wat een super gaaf pakket is dit zeg, wat moet dat een feest zijn om uit te pakken zeg!

Corinne
3 jaren geleden

Ik doe graag mee

Jolijn
Jolijn
3 jaren geleden

Wat gaaf! Ik maak graag kans (:

Lilly-Kim
Lilly-Kim
3 jaren geleden

Wauw wat een grote pakketten en dan ook nog 2x! Wat ontzettend lief en leuk dat je dit doet!
Ik heb je website via een vriendin gekregen en ben nog een hoop vol enthousiasme aan het lezen en dan kom ik ook nog deze winactie tegen. Wauw!
Je hebt er weer een fan bij.

Liefs,
Lilly-Kim

Elise Rutten
Elise Rutten
3 jaren geleden

Wauw wat een gaaf pakket. Ik doe graag mee

Edith Koolen
3 jaren geleden

Wat leuk zeg dat jij deze producten niet gewoon weggooit maar een tweede kans geeft. I like the way you think. Dit is om zo veel redenen erg sympathiek. Ik kwam toevallig hier terecht omdat ik op zoek ben naar make up voor mijn dochters dus ik doe maar gelijk mee.

j.leye
j.leye
3 jaren geleden

Dit is nu net wat ik (wij) nodig heb(ben). Mijn dochter van 21 vindt mijn spaarzame doosjes make up echt helemaal te gek, vaak grijp ik zelf dus mis. Wat een luxe, wat een geweldig idee om dit te doen. Ik zal alles op onze beauty tafel uitstallen (oke beloofd ik zal een foto sturen), Nooit meer ruzie of gekibbel s morgens vroeg want er ligt nu genoeg. Duimennnnnn

Saskia
Saskia
3 jaren geleden
Reply to  j.leye

Leuk idee om spullen die je niet gebruikt aan een ander kado te doen.
Het zou toch leuk zijn om te winnen 🤗

sonneke van den beemd vondenhoff
sonneke van den beemd vondenhoff
3 jaren geleden

Ik doe heel graag mee.
Om samen te delen met mijn dochter.
Wat een geweldige aktie