Artikelen, Winkelen

Badderen met Treacle Moon, Farah neemt een duik!

Those lemonade days

‘That warm sunny feeling
… you know the one…
when for no proper
reason your tummy just
goes all weird and you
grin like a silly hen.’

– Treacle moon

Naast verzorgde nagelriemen en mooie gelnagels, moet natuurlijk ook het lichaam een extraatje krijgen! Dit doe ik door jullie mee te nemen naar mijn badkamer. De plek waar je elke ochtend en avond staat en de kamer die je gebruikt om snel even onder de douche te springen of lekker wilt blijven bubbelen in je bad. Dat laatste heb ik gedaan!

Treacle Moon

In deze koude dagen is het altijd fijn om je te waden in veel warmte. Je lichaam vraagt om meer warmte en het antwoord dat jij hem geeft is een warm bad.

Voor je je de kraan open zet heb je natuurlijk al je lievelings bad product gepakt, maar waarom altijd hetzelfde?

Laat je verassen en neem deze keer een heel ander badproduct. Ik nam voor mijn bad de ‘Those Lemonade Days’ bad- en douchegel van Treacle Moon, want een product hoort natuurlijk  getest  getest te worden!

Farah Treacle Moon

Those lemonade days is een lekkere limoengeurig badproduct.

Stiekem moet ik zelf ook toegeven dat ik erg houd van dit soort citrus geuren. Ze werken zo verkwikkend op de dagen die vermoeiend waren of wanneer je nog helemaal slaperig de douche in stapt en met een wakker(der) gevoel eruit wilt stappen.

Ja, producten die citrus geuren bevatten zijn toch wel naast vanille mijn lievelingsgeuren. Ik had om die reden al voor ik hem ging gebruiken een positief gevoel bij deze bad- en douchegel.

 

Zoals je kan zien heeft het product een gele kleur en de substantie is erg dun, dus voor mijn bad heb ik extra veel product erin gegooid om de hele badkamer lekker te doen laten ruiken. Zonde? Nee hoor! Dit product bevat 500ml! Hier kan je natuurlijk veel bad sessies houden heel vaak de douche in springen, wat jij het fijnste in gebruik vind.

Farah Treacle Moon

 

De geur van de bad –en douchegel is super lekker! Zoals ik al zei, ik hou van producten die citrus geuren bevatten, maar iedere geur is toch weer anders. Dit een zo’n typische scherpe, maar niet al te overheersende limoen geur. De geur is erg aanwezig op een fijne manier en dat is juist de bedoeling van een goed bad –en douche product. Ik ben fan!

Naast de geur is het natuurlijk ook belangrijk – vooral wanneer je het bad gebruikt! – dat er veel bubbels aanwezig zijn. Een bad zonder bubbels? Kan dat wel? Nee, natuurlijk niet! Het bad is vooral leuk door de vele bubbels, dus ik ga natuurlijk de bubbeltest uitvoeren bij dit product.

Zoals je op de foto’s kunt zien, ontstaan er heel veel bubbels! Nog even de kraan laten lopen en ik spring (niet letterlijk natuurlijk, haha) het bad in!

Farah Treacle Moon

Veel bubbels, een lekkere geur en mijn lichaam is weer blij! Ik wens jullie veel bad en/of douche plezier, want voor €4,95 is 500ml those lemonade days het helemaal waard!

Zie ook mijn artikel over alle varianten van Treacle Moon!

Liefs, Farah

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments