Aloe Vera van Oud naar nieuw u
Anti- aging, Artikelen, Holland & Barrett, Huidverzorging, Merken

De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’

De winnaars van de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar Nederland 2015-2016’ zijn gisteren, woensdag 16 december, bekend gemaakt. De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème is de grote winnaar in de categorie Gezichtsverzorging.

Aloe Vera van Oud naar nieuw (2)

30.000 Nederlanders hebben gestemd op het verzorgingsproduct van De Tuinen, die het opnam tegen L’Oréal en Garnier.

“Wij zijn bijzonder blij met deze prijs.” Aldus een trotse Algemeen Directeur Colinda Hoegee. “Dit product is al meer dan 35 jaar dé favoriet van onze klanten. Door de jaren heen is het drie keer van uiterlijk veranderd, maar de inhoud is precies hetzelfde gebleven. Op jaarbasis maken wij meer dan 100.000 klanten blij met dit product. Met het winnen van deze prijs hebben we een nog steviger fundament om de verzorgingslijn van de ‘De Tuinen’ te blijven ontwikkelen en uit te breiden.”

Colinda Nienke

ALOË VERA dag- & nachtcrème

 

Het sap van de Aloë Vera plant is rijk aan vitaminen en werkt verzachtend, vochtregulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De Tuinen Aloë Vera Dag- en Nachtcrème bevat 70% Aloë Vera concentraat. De antioxidanten uit Groene Thee beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Alle verzorgingsproducten van De Tuinen zijn vrij van parabenen, Sodium Lauryl Sulphate en microplastics.

De Tuinen Aloe Vera Dag- & Nachtcrème (1)

Over Beste Product van het Jaar

Beste Product van het Jaar is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang Beste Product van het Jaar Nederland noemen. De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland werd dit jaar voor een tweede keer georganiseerd.

 

Van Harte Gefeliciteerd met deze prijs! 

 

Holland & Barrett Nederland (voorheen De Tuinen B.V.) is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt. Het te verkrijgen assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, supervoeding, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relax producten. De naam De Tuinen B.V. is sinds 1 mei 2015 veranderd in Holland & Barrett B.V.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
jeapiebel
6 jaren geleden

Wat is dat fijn. Ik heb ze ook in mijn bezit met de groene verpakking, maar moet het nog open maken. Ik vind Aloë Vera echt een fijn ingrediënt. Ik gebruikte het altijd in Thailand, hier ook. In mijn badkamer staan een heleboel Aloë Vera planten klaar voor gebruik. P.S. gisteren had ik het over jouw artikel op mijn blogpost.

chucky1012
6 jaren geleden

Dit klinkt goed vooral nu de winter aanbreekt en mijn huid zeer droog is.
Zou het perfect zijn om zo een goede créme op het gezicht te smeren voor een goed gehydrateerde huid.

Annette
6 jaren geleden

Leuk dat deze heeft geworden lekker no-nonsense product die gewoon goed verzorgt.