dr organic vitamine e lijn 1
Artikelen, Huidverzorging, Merken, Reviews

Dr. Organic Vitamine E Body Butter, Scar & Stretchmark Serum and Super Hydrating Cream

Deze fijne lijn met vitamine E van Dr. Organic, kennen jullie die al? Een body butter, de scar & stretch mark serum en de super hydrating cream! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

dr organic vitamine e

Ik hou van de producten van Dr. Organic, en als ik bij Holland& Barret ben kijk ik altijd even naar het schap waar alles van de Dr. staat. Zij hebben tegenwoordig zoveel mooie productlijnen. Mijn favorieten zijn de Moroccan Glow collectie en de Virgin Coconut oil lijn. Deze vitamine E toppertjes had ik op een event meegekregen en het was er gewoon niet van gekomen om deze te reviewen. Maar bij deze dus! 

 

Dr. Organic Vitamine E super hydrating crème

De Dr. Organic Vitamine E crème is een crème is gebaseerd op vitamine E. Deze crème werkt vochtregulerend en herstellend en zou een goede crème zijn voor striae, littekens en een zeer droge of rijpere huid. Dit product is veganistisch.

dr organic vitamine e doos

Ingrediënten

Aloe barbadensis leaf extract, Aqua (water), Coco-caprylate, Dicaprylyl ether, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Cetyl ricinoleate, Glycerin, Cetearyl glucoside, Oryza sativa (rice) bran oil, Parfum, Sodium stearoyl glutamate, Chondrus crispus (carrageenan) extract, Xanthan gum, Tocopheryl acetate, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Cymbopogon citratus (lemongrass) oil, Canarium luzonicum, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl benzoate, Limonene, Benzyl salicylate, Amyl cinnamal, Citral, Eugenol, Hydroxycitronellal, Linalool.

 

Wat vind ik ervan?

Deze crème mag zeker het stempel “hydrating” voeren want zo voelt deze ook aan. Deze  crème is  heerlijk voor de zomermaanden omdat hij niet te vol of rijk is, meer dun en ietwat waterig. Daardoor voelt deze hydrating cream heel lichtgewicht aan op je huid en geeft een frisse, luchtige sensatie. Fijne crème!

vit e cream op vinger

50ml/€10,99

 

Dr. Organic vitamine E Body Butter

De basis van deze body butter is organische Vitamine E.  Andere belangrijke ingrediënten zijn Aloë Vera, Shea Butter, Jojoba Olie en Zonnebloemolie. Deze crème heeft de een verzachtende en verzorgende werking en ook geeft een zijdezacht gevoel op de huid. Dit product is vegan.

dr organic vitamine e body butter

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate Cetyl Ricinoleate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma, Sodium Phytate, Citric Acid, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool.

 

Wat vind ik ervan?

Zoals je hierboven leest zit deze crème bomvol verzorgende ingrediënten. Als je de pot opent zit daaronder nog een afsluitbare plastic deksel. De crème ziet er ook luchtig en lekker fluffy uit. Hij ruikt aangenaam en trekt goed in de huid. Er zit geen specifieke (bloemen) geur aan, maar als je ooit een Vitamine E olie of iets dergelijks hebt gebruikt dan weet je wat ik bedoel. Een olie-achtig geurtje. Prima verzorgende body butter!

dr organic vitamine e body butter 1

 200ml/€11,99

 

Dr. Organic Vitamine E Scar & Stretch mark serum

Deze litteken/striae crème bevat sterke hydraterende en beschermende anti-oxidante eigenschappen. Een belangrijk ingrediënt in dit serum is Dermochlorella DP® (getest voor gebruik bij littekens en striae). Daardoor belooft dit serum herstellend en hydraterend te zijn. Het wordt goed opgenomen door de beschadigde onderhuidse cellen zodat deze direct worden gevoed, gehydrateerd en hersteld. Dit product is vegetarisch.

dr organic scar and stretchmark serum

Ingrediënten

Aloe barbadensis leaf extract, Aqua (water), Glycerin, Coco-glycerides, Isopropyl palmitate, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Butrospermum parkii (Shea butter), Theobroma cacao (cocoa butter), Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Cetearyl glucoside, Lotus maritimus leaf/flower extract, Chlorella vulgaris extract, Cera alba (beeswax), Sodium PCA, Sodium lactate, Arginine, Aspartic acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Tocopheryl acetate, Parfum, Citrus medica limonum (lemon) peel oil, Cympogon citratus (lemongrass) oil, Canarium luzonicum, Panthenol, Dipotassium glycyrrhizinate, Camellia sinensis (Green tea) extract, Centella asiatica extract (and) maltodextrin (and) silica, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Limonene, Citral, Amyl cinnamal, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal.

 

Wat vind ik ervan?

Mijn favoriet van de drie! De crème, ik vind het meer een crème dan een serum, ligt tegenwoordig naast mijn bed. Ik smeer mijn oogleden voordat ik ga slapen ermee in (littekens ooglidcorrectie) en wat onder mijn kin. Daar heb ik wat stretchmarks en ik denk dat dat komt omdat mijn gezicht helemaal opgeblazen en uitgerekt was in het ziekenhuis omdat ik heel veel vocht vasthield.

 

Ik kan niet zeggen of het het herstel bespoedigd (dat is sowieso lastig te testen omdat je niet weet hoe het vordert als je geen product gebruikt), maar aangenaam is dit serum wel. De geur is lekker en ik heb geen last van een prikkend gevoel bij mijn ogen. Mijn huid voelt ook direct rustig en meer ontspannen aan. Aanrader!

Dr. Organic Vitamine E Body Butter, Scar & Stretchmark Serum and Super Hydrating Cream 12 vitamine e Dr. Organic Vitamine E Body Butter, Scar & Stretchmark Serum and Super Hydrating Cream

 

50ml/€11,99

 

Deze fijne lijn is te koop bij Holland & Barret

Kennen jullie deze lijn al?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
5 jaren geleden

Vooral de body butter klinkt heerlijk! X

Natascha
5 jaren geleden

Ik kende deze lijn nog niet maar Vitamine E vind ik wel geweldig. Ik smeerde in mijn zwangerschap veel pure vitamine E olie op mijn huid.

Lonneke
5 jaren geleden

Ik heb weleens wat over dit merk gehoord. De butter lijkt me heerlijk!

Annette
5 jaren geleden

Klinkt goed allemaal

Joyce
5 jaren geleden

Nee ik ken het niet, maar zeker het stretch mark serum ga ik uitproberen. Misschien helpt het mijn buik en benen er iets minder lelijk uit te laten zien als ik over een paar maanden een maagverkleining heb gehad 🙂

YuStSoMe
5 jaren geleden

Ik kijk elke keer jaloers naar je producten die je reviewt! Zoals deze… wauw!
De gewone crème lijkt mij fijn. Ik heb zelf geen grote littekens en ik verwacht ook niet dat deze na jaren nog verdwijnen door een crème/serum. Ik denk dat wel bij verse littekens. Die huid is nog soepel te krijgen.

Jolanda
5 jaren geleden

Oeh dat stretchmark serum is wel wat voor mij!!

Hennie
5 jaren geleden

Ik heb dit merk nog niet geprobeerd maar word wel blij van de basic en eerlijke uitstraling. Het stretchmark serum lijkt mij wel iets voor mijn litteken op mijn buik. Of hele lijf, eerlijk is eerlijk. 🙂

Kreanimo
5 jaren geleden

Ik ken Dokter Organic helemaal niet, maar het lijkt wel iets te zijn dat ik zou gebruiken!

chucky1012
5 jaren geleden

Nee dit ken ik niet maar het ziet er telkens weer zo verrassend uit!
Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt.