Even een weekje pauze... 9 pauze werk Even een weekje pauze...
Artikelen, Huisdieren

Even een weekje pauze…

Deze week bij beautybybabs verder alleen wat persberichten voor jullie… Ik had ze al gemaakt en ingepland en wilde nog wat reviews schrijven. Wie mij volgt merkt vast allang dat ik om-en-om vaak reviews en persberichten plaats. Maar door de ziekte van Marie kan ik mij er even niet toe zetten om uitgebreide reviews te schrijven. Mijn hoofd staat er gewoon even niet naar. Althans, deze week in ieder geval niet.

Even een weekje pauze... 11 pauze werk Even een weekje pauze...

Daarbij komt dat ik de laatste tijd en zeker nog meer pijn in mijn rug, nek en hoofdpijn heb. En ik slik al een tijdje die pijnstillers die nu in het nieuws zijn, die zijn best pittig en het klopt wel, je raakt er aan gewend waardoor ze niet zo goed meer werken… Maar het idee alleen al dat ik niks zou hebben om de pijn te dempen, ik moet er niet aan denken hoe dat dan aanvoelt.

Binnenkort ga ik een ander traject volgen voor mijn gezondheid en hopelijk helpt dat dan ook bij mijn pijnklachten. Want fysiek konden ze maar niks vinden, en het moet toch ergens vandaan komen lijkt mij. We gaan het meemaken.

Hoe is het nu met Marie?

Deze foto’s heb ik gisteren van Marie gemaakt.  Ik heb de poort afgesloten dus kan/gaat ze af en toe de tuin in. Ze kan haar tongetje niet in haar mond houden en knarst als ze eet. Morgen belt Jeroen de dierenarts.

Dus eerst Marie er weer weer bovenop helpen, als het met haar ook weer beter gaat zal het “stressniveau” hopelijk bij mij wat dalen. (lees: spierspanning). Het kan zijn dat ik er volgende week er weer als vanouds ben en anders dan maar even niet.

Liefs, Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Babs
2 jaren geleden

Dank je! Het gaat weer helemaal goed met Marie, zo blij!

Rory
2 jaren geleden

Ach jeetje Babs, wat ontzettend naar voor Marie (en voor jullie). Ik kan het mij zó goed voorstellen. Dit is veel belangrijker. Ik denk zeker dat je eigen klachten (wat je zegt over spierspanning) ook te maken hebben met de grote spanning over de gezondheid van lieve Marie. Ik hoop oprecht dat het helemaal goed komt en wens jullie veel sterkte. Want dit gaat je niet in de koude kleren zitten. En voor jou ook veel beterschap Babs. Pijn is heel naar. Kus!

Petra
2 jaren geleden

Gelijk heb je! Neem je tijd en wij komen hier wel lezen als er iets nieuws staat! xx

Irene
2 jaren geleden

Neem je tijd Babs. Je blog komt wel.Ik hoop dat jullie er snel weer bovenop komen. En als je een behoefte hebt aan een babbel of een virtuele knuffel, dan weet je me te vinden/

Natasja
2 jaren geleden

Ach jeetje toch, arme Marie en arme jij! Heel veel sterkte en beterschap, hopelijk gaat het snel beter! En tot die tijd gewoon lekker rustig aan doen, er zijn nu belangrijker dingen!

Tessa
2 jaren geleden

heeeeeel veel sterkte!!!!

Jouvence.nl
Jouvence.nl
2 jaren geleden

Hartstikke begrijpelijk! Hopelijk komt alles goed met Marie, dan gaat het met jou automatisch ook al wat beter. Beterschap & sterkte!

Deb
2 jaren geleden

Heel veel sterkte lieve Babs, gezondheid van jou en Marie op nummer 1! Hopelijk gaan jullie je snel beter voelen. Voor jullie allebei een dikke knuffel!

bychristiana
2 jaren geleden

Neem alle tijd die je nodig hebt, je gezondheid is al-tijd het allerbelangrijkst! Dikke knuffel!

Mariska
2 jaren geleden

Privé is altijd belangrijker dan online denk ik en dit heeft gewoon jouw aandacht nodig. Hopelijk gaat alles snel weer goed! x