Amanda Bell voor Pixi Babassu Amsterdam u
Artikelen, Events, Huidverzorging, Make-up, Merken, Pixi

Event Pixi bij Babassu Amsterdam – A Touch of Summer

Het merk Pixi kende ik al van de heerlijke Glow Tonic en toen ik uitgenodigd werd bij Babassu Amsterdam om daar MUA Amanda Bell aan het werk te zien met de producten van Pixi hoefde ik niet lang na te denken. Ja natuurlijk ga ik daar naar toe!

Pixi

Over Pixi & Petra Strand

Na meer dan twintig jaar als visagiste te hebben gewerkt besloot de Zweedse Petra Strand in 1999 om zelf een cosmeticalijn te beginnen en een flagship boutique in het Londense Soho te openen. Inmiddels heeft Pixi een wereldwijde klantenkring voor haar pure, huidvriendelijke verzorgings- en make-upproducten in zachtgroene verpakkingen die voor een natuurlijke frisse glans zorgen. Petra’s passie voor huidverzorging uit zich in innovatieve nieuwe producten met zuiver botanische ingrediënten. Daarnaast laat ze zich inspireren door haar ervaring als moeder van vier.

Pixi is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ’s ochtends niet veel tijd hebben, maar wel met een flawless en fris gezicht de deur uit willen. De missie van Pixi is door de jaren hetzelfde gebleven: de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar boven brengen.

Amanda Bell-Global Director of Brand Education and Artistry

Amanda Bell is al 15 jaar de rechterhand van Petra Strand en is nauw betrokken bij de (nieuwe) collecties. Als MUA werkte zij voor bekende reclamecampagnes, films, fashion, shows, music video’s en reportages van o.a Grazia, Glamour, Vogue, Marie Claire & Elle. Haar werk kenmerkt zich door een lichte “flawless”- stijl, die de jaren letterlijk laat vervagen.

Amanda Bell voor Pixi Babassu Amsterdam (17)

Ik kan altijd gefascineerd kijken naar make-up filmpjes of hoe MUA’s een model opmaken. Dat gaat altijd met zo een speels gemak en zo relaxed. Ik had af en toe even het idee dat al die laagjes het model niet mooier zouden maken maar het tegendeel was waar.(al die laagjes is natuurlijk niet nodig, maar voor de demonstratie gebruikte zij natuurlijk meer producten). Het resultaat was echt prachtig. Flawless en heel naturel. En Amanda gebruikte veel glansjes en shimmers, en toch zag het er niet over de top maar heel sprankelend uit.

Amanda zei het al: “Ik love glosses and shimmers” en of je nu oud bent of jong, lekker doen wat je leuk vindt! Ik was het natuurlijk helemaal met haar eens!

Amanda Bell voor Pixi Babassu Amsterdam

De verpakkingen vind ik al prachtig, de mooie zachte kleurtjes geven direct een frisse look. En een zomers gevoel.

Tijdens de demonstratie liet zij de producten die zij gebruikte rondgaan en ik heb zoveel mogelijk foto’s gemaakt. Ik was onder de indruk van de pigmentatie en de glow. Zo mooi! Kijk maar mee!

Amanda Bell voor Pixi Babassu Amsterdam (17)

Die Rose Tonic ruikt heerlijk!

Amanda Bell voor Pixi Babassu Amsterdam (8)

En natuurlijk waren er ook goodiebags!

Pixi

Welke beauty producten daarin zaten vertel ik jullie nog natuurlijk!

Tip!

Het was super leuk om Amanda Bell in actie te zien. Ik heb nog even in mijn beste steenkolen Engels wat tips gevraagd en zoals ik al eerder een keer vertelde: Ben je bang dat een under eye concealer in de lijntjes onder je oog kruipt, dep dan eerst wat oil of moisturizer onder je oog en breng daarna de concealer aan. Werkt goed!

Ik ben inmiddels al wat producten aan het testen en later meer daarover. Hartstikke fijn dat Babassu nu ook Pixi verkoopt. Ik heb ook mijn oog laten vallen op de Eye Bright Liner en de Eye Define Waterline, de Tightline Black!

Amanda Bell voor Pixi Babassu Amsterdam

En toen ik richting uitgang liep spotte ik een schaal met zoete hapjes. Wat ik daar van gepakt had was echt goddelijk lekker! Geen idee wat het was, iets met amandel en kaneel? Mooie reden om nog een keer naar Babassu Amsterdam te gaan, voor Pixi natuurlijk en om te vragen waar ze die heerlijke zoete lekkernij gekocht hadden!

Event Pixi bij Babassu Amsterdam - A Touch of Summer 25 pixi Event Pixi bij Babassu Amsterdam - A Touch of Summer

Het was een mooie dag!

Bedankt Pixi en Babassu!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Wat leuk dat je daar bij mocht zijn Babs! En wat een heerlijke producten, daar word ik wel enthousiast van!

Vanessa
4 jaren geleden

Wat een leuk verslag met mooie foto’s weer! Ik ben benieuwd naar de inhoud van de goodiebag.

Iris
4 jaren geleden

Ziet er leuk uit! Ik ken het merk wel van andere bloggers en influencers maar heb het zelf nog nooit geprobeerd. Ben heel benieuwd naar de Glow Tonic, schijnt toch wel een bijzonder product te zijn!

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wauw wat een mooi evenement. Wat luxe dat je uitgenodigd was. Lijkt me super leuk om van dichtbij alles te zien. Ben heel benueuwd naar de producten die je aan het testen bent.

Deb
4 jaren geleden

Ziet eruit als een te gek event! Kwam je vast helemaal geinspireerd van terug. Ik ben heel benieuwd met wat voor moois je thuiskwam. Ik heb zelf nog geen ervaring met Pixi dus ben benieuwd… ook naar de ingrediënten die vermeldt Babassu er helaas niet bij (net even gecheckt in de webshop).

Annette
4 jaren geleden

Heel leuk, geniet lekker van je goodies

Jolanda
4 jaren geleden

Ben heel benieuwd naar Pixi, ken het zelf namelijk nog helemaal niet. Leuk dat je bij het event mocht zijn, ziet er heel gezellig uit

bychristiana
4 jaren geleden

Ah wat een leuk event en super tof dat je er bij kon zijn. Ik ben razend benieuwd naar dit merk! Ik hoor er zoveel lovende verhalen over en ik vind het er heel erg mooi uitzien. Ik kijk uit naar je review;-)

chucky1012
4 jaren geleden

Wauw….
Leuk en heel goed verzorgd event!
De nieuwsbrieven van dit merk ontvasng ik al jarenlang.
Hoop dat het prachtige make-up merk veel meer in ons land verkocht zal gaan worden….