Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!) 9 cien Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)
Artikelen

Hiep, Hiep , Hoera… Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)

Hieperdepiep, iets met een kop en een kat en zijn poten vieren feest… Hoe ging dat gekke liedje ook alweer? Of 2 violen en een trommel en een fluit en Babs die is jarig en de… Ik moet plots denken aan mijn kindertijd, hoe spannend die dag was. Dan mocht je voor de klas staan en snoep uitdelen, want toen ging ik met een trommel vol met snoep (drop, spekkies, lollies, zwart-wit e.d) naar school en niemand maakte daar bezwaar tegen. Hoe oud of hoe jong ik ben geworden?

Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!) 11 cien Hiep, Hiep , Hoera... Ik ben jarig! (plus de uitslag van de Cien Winactie!)

Roze en gouden ballonnen door Door Berezovska Anastasia/ Shutterstock

Ik ben 60 jaar geworden (OMG!) en ik moet er enorm aan wennen. Toen ik 30 of 40 werd vond ik dat prima, no problem. 50 Jaar vond ik wel tof want dat was wel een reden voor een feestje. Maar 60… Fysiek ben ik geen jonge hond meer maar ik voel mij nog steeds 30. Of 40…Maar geen 60.

Gisteren een huis vol visite gehad en het was reuze gezellig. In de volgende KeeK laat ik zien wat wij gesnoept hebben en de cadeautjes die ik gekregen heb.

Vandaag zal een gewone dag zijn, kan ik de hele dag eraan wennen. (Of niet)

Winnaar!

De winnaar van de waanzinnig goede crémes van LIDL, ik ben absoluut fan! Mijn eigen potten zijn zo goed als leeg en als ze weer te koop zijn ben ik er als de kippen bij, want ze zijn echt heel goed!

Tromgeroffellllll…

Van harte gefeliciteerd met je prijs Sophie!

Neem jij contact met mij op dan stuur ik het pakket z.s.m naar je op!

De winnares van het Mehron palette heeft nog niet gereageerd… Ik wacht het nog even af anders kies ik een andere winnaar. (Het kan natuurlijk zo zijn dat zij geveld is door de griep dus ik wacht nog even af)

Fijne week allemaal!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Hopelijk heb je een mooie dag gehad lieverd! Wat betreft de leeftijd.. het is maar een nummer zeggen ze. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er elk jaar meer moeite mee krijg hihi 😊. Maar 60, ik zou het je echt en oprecht niet geven.. wat voor creme gebruik je? Die wil ik ook 😘!

Bianca
3 jaren geleden

Lieve Babs, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! x

Bodil
Bodil
3 jaren geleden

Gefeliciteerd!!!

Annette
3 jaren geleden

Je ziet er lang niet uit als 60 hoor 😉 geniet lekker nog even na van je feestje van gisteren en ik hoop je dit jaar wel weer een keer tegen het lijf te lopen op een event, toch?! Is alweer zo lang geleden.

Rory
3 jaren geleden

De kop van de kat is jarig en zijn pootjes vieren feest, lalalalala. Zoiets, toch? Mijn meisje is ook binnenkort jarig. En natuurlijk super gefeliciteerd Babs. Wat een mooie leeftijd!

anita kempenaers
anita kempenaers
3 jaren geleden

van harte gefeliciteerd en maak er een mooi dag van

Tessa
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Heb je een leuke dag gehad gisteren?

Brenda
Brenda
3 jaren geleden

Van harte gefeliciteerd, maak er een mooie dag van. Zestig, een mooie leeftijd en… it is just a number😉
Hoop dat je lekker verwend bent gisteren en dat je vandaag nog extra verwend wordt.
Dat er nog vele mooie, gezonde en gelukkige jaren voor jou mogen volgen.

Sherry
3 jaren geleden

Van harte!! 60 is een mooie leeftijd. Ik moet nog wennen dat is recentelijk 30 ben geworden.

Irene
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Fijn dat je een huis vol visite had! Ennnu je ziet er niet uit als 60 hoor 😉