collage kittens 1
Artikelen, Huisdieren, Marie en Toulouse, Nieuws, Over mij

Ik word weer moeder! Weten jullie leuke namen? (en win een prijs!)

Haha… de wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar een baby zal het niet worden. 2 Kittens komen 25 juni bij mij wonen. Ik wordt weer een katten moeder! Een wens die in vervulling gaat!

moeder en kittens

Honden en katten, ik vind ze beide even leuk. Alleen een hond moet je uitlaten. Ook als het giet, stormt of ijskoud buiten is. Een roedel honden neem ik zodra ik een vrijstaande villa heb, dan zijn ze allemaal van harte welkom!

In mijn vorige huis had ik 3 katten. die  eigenlijk  zijn “aan komen lopen” van een buurman. Ach, beestenspul is altijd welkom bij mij. Toen wij plots moesten verhuizen, zijn ze gelukkig weer terug gegaan naar hun oude huis verderop in de straat. Het deed mij wel veel verdriet, ook nu ik weet dat ze allemaal overleden zijn.

Ik kijk vaak op een FB groep die ‘koopjeshoek en vriendendienst’ heet (ook voor een wasmachine, nog steeds zoekende) en zag toen een oproep voor kittens. Er waren bizar veel reacties. Het leek alsof half Tiel allemaal nestjes had!

Toen zag ik dat de eigenaresse van “mijn katjes” (Remy, Mattie en Siep) een nestje kittens had, dus direct contact met haar opgenomen.

Ik kon de volgende dag al komen kijken en hier zijn ze!

Ongeveer 1 week oud 🙂

Kijk, mam… wij zijn groter gegroeid!

kitten 3

 

kitten 1

kitten 2

 

poesjes

Lief !!! ♥♥

kittens

Zijn ze lief of zijn ze lief! Ik kan niet wachten om ze in mijn armen te sluiten of dat ik weer gezellig wakker wordt met zo een pluizenballetje naast mij…

Ik heb nog van alles nodig, zoals een lekker mandje, etensbakjes, een speeltoren.

 

Een box om ze in te vervoeren heb ik al. Gewoon van de Action en die gebruik ik ook als kattenbak.  Slim, hé!

katten bak

Nu breek ik mijn hoofd over een leuke naam… 2 namen…

Ik  zoek iets wat lekker bekt…. ik weet niet of het kereltjes of meisjes zijn… Hoe origineler hoe leuker. en hebben jullie nog goede tips qua verzorging, speeltjes of wat dan ook wat een kattenmoeder in spé hoort te weten, let me know! Alle tips zijn welkom!

Nog ongeveer  7 nachtjes slapen en dan komen ze bij ons wonen! Ik ben al flink vooruit aan het bloggen zodat ik alle tijd aan ze kan besteden. Waarschuwing: vooral in de KeeK op de weeks zullen jullie behoorlijk wat kattenupdates zien, hoe kan het ook anders, dat zal jullie niet verbazen…  🙂 🙂

Win!

Mocht er een naam (namen) tussen zitten die ik ook echt ga gebruiken voor deze schatte-pe-tatten, dan win je deze leuke, kattige prijs!

win katten schrift

Dus wees creatief en je zou mij er mee helpen. Ik hoop dat er een leuke combi tussen zit ! 

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

44 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Will
Will
6 jaren geleden

Wat een schatjes die katjes.
Ven harte gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Lol.
Ik zou ze snoetje en snuitje noemen. Kan zowel voor een mannetje als een vrouwtje.
Veel succes !
groetjes Will

Will
Will
6 jaren geleden
Reply to  Will

Jammer ik was te laat !

Linda
6 jaren geleden

Wat een schatjes zijn het. Ik ben echt heel slecht in het verzinnen van namen. Ike as blij dat die van mij een naam had die ik wel leuk vond. Puur toeval 😉 -x-

Julia...
6 jaren geleden

Mijn katten heten Roetje, Sammy, Zany en Essie.
ik gok erop dat dit 2 jongetjes zijn. Als ik op kittens pas voor ‘t asiel geef ik ze ook tijd tijdelijke namen. Misschien kun je daar iets mee. Bram en Bobby. Koen en Sander. Kerel. Roy. Mocht er toch een meisjes bij zitten Juultje, Amy, Zoey of Lotje.

Evelien
6 jaren geleden

Wat superleuk zeg, gefeliciteerd alvast! 😉 Ik vind Lou, Joep, Kwast, Droopy, Luna, Mimi, Marie, Emily leuk!

Astrid
6 jaren geleden

Aaah wat cute!! Smelterdiesmelt! Schatjes hoor. Ik hou van Hollandse namen. Mijn kat heet dan ook Harry 🙂 Ik zou gaan voor Tim en Tom of iets dergelijks hihi.

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Wat een super cuties zijn het zeg! Ik hou echt van katten haha.
Oja tip, wij nemen altijd voer van Zooplus, Link is daar helemaal gek op en het is niet zo enorm duur. Daarnaast spaar je ook punten waarmee je weer korting kunt krijgen.

Namen…phoe moeilijk. Dat laat ik liever aan anderen over haha. Ik ben daar ook zo slecht in altijd.

Ik ben zo benieuwd hoe ze over een week eruit zien. Hou ons op de hoogte he 🙂 !

Liefs!

Fleur
6 jaren geleden

Zo schattig! Onze katten heetten Romeo* en Julia. Voor een collega hadden we ooit Google en Ilse bedacht (toen Ilse ook nog een zoekmachine was).

Anna Gerrie - Beautyonthefarm

Wat leuk!! Ik heb voorheen in een dierenwinkel gewerkt, dus zat tips 🙂 Zou vooral niet voor supermarkt voer gaan, dit is duurder op jaarbasis en hebben ze sneller last van haaruitval, jeuk, stinken ze meer etc.

Hennie
6 jaren geleden

Ach gos, wat een schatjes! Ik smelt bij die kleine bolletjes haar.

Namen? Ehm.

Johnny & June (mijn favo)
Thelma & Louise
Nick & Simon

Of de namen van de katten die wij hadden toen we net samenwoonden: Bert en Ernie.

Alvast heel veel plezier met de twee spring in ‘t veldjes! Knuffelse!

Yvonne
6 jaren geleden

Gefeliciteerd Babs, wat ontzettend schattig!