keek op de week
Artikelen, Events, Keek op de Week, Over mij, Winkelen

KeeK op de week 15- Beautyspot Beurs, Bellabaci en Bijna tegen de vlakte…

Hallo KeKers!

Deze blog is wat later online gekomen dan normaal. De reden? Gisteren ben ik naar Beautyspot Trade beurs in Utrecht geweest. En van zo’n middagje rondlopen heb ik weer een dag nodig om weer bij te komen. Ook kwam ik er nogal high vandaan… Wat was er gebeurd?

 

keek op de week

 

Ik had ongeveer een maand geleden een kaartje gescoord voor deze beurs en afgelopen vrijdag kwam ik er pas achter dat zaterdag de beurs begon. Totaal vergeten!

Maar omdat het lekker weer was ben ik toch gegaan. En ik denk dat door het mooie weer kwam het daar ook best stil was, althans, toen ik er was… Vandaag zal het vast drukker zijn, op de zaterdag gaan natuurlijk veel mensen de stad in.

 

jaarbeurs beautyspot

 

Er waren niet veel bezoekers, alle stands kon ik goed bekijken. Niet zo leuk voor de standhouders, wel leuk voor mij. En ik heb een paar ‘bekenden’ gespot en wat nieuwe dingen ontdekt.

USKIN

De eerste stand was van USKIN. Zij herkenden mij direct. Dat vond ik heel leuk. Ik was een paar keer bij USKIN geweest voor de huidverstrakking/ vetreductie van mijn buik. Mijn buik was na een paar behandelingen weer steviger en platter! De Venus Legacy was daar verantwoordelijk voor. Nog steeds onder de indruk dat dit gewoon werkt. Was een goede ervaring en een aanrader.

 

uskin beurs

 

Smooth & Co

Ik heb regelmatig persberichten geplaatst over Smooth & Co en nu kon ik eindelijk eens ruiken aan die kleurige Lycon waxes! En wat ruiken die lekker, je zou bijna een hap willen nemen. (wat niet verstandig is…) Je hebt o.a. Superberry, White (kokos) en Lavender.

 

 

 

Wenkbrauwen

Op beurzen zie je ook veel wenkbrauw producten. Dat trekt mij altijd. Ditmaal zag ik weer iets nieuws. Althans, voor mij was het nieuw. Een soort brow gel waar vezeltjes in zitten. Zodat wenkbrauwen er weer wat gevulder uitzien. Ja, dat is wel wat voor mij.

 

 

Als ze vragen of ik het wil proberen dan zit ik hop, zo in die stoel. Eens kijken of het mooi staat. De stand van Magic Wenkbrauw (magicwimpers.nl) trok mij wel aan. Het resultaat na het opbrengen? Ik vond het er prima uitzien. Nu weet ik niet hoe dat er bij daglicht uit zal zien en of ik het er ook zo mooi op krijg als de verkoopster bij mij, maar dat ga ik straks proberen. Review volgt!

 

Bellabaci

Weten jullie wat cupping therapie is? Ik wel, ik heb dit een keer laten doen voor mijn rugpijn.

Toen ik deze plastic cupping vormen zag was ik verkocht. Nou ja, eerst ga ik nog een rondje lopen om erover na te denken en dan besluit ik pas of ik het ga aanschaffen. En tegen een beursaanbieding kan ik niet op. Ik ken mijzelf veel te goed, als ik het niet koop dan blijf ik thuis erover denken. Had ik ze toch mee moeten nemen? Zou dit de oplossing zijn tegen rugpijn? Of cellulitis?

 

Deze Bellabaci Body Cups set bestaat uit 2 cups, een harde en een zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding. De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a. pijnlijke en gespannen spieren, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine en bij de bestrijding van cellulite.

Deze cups ga ik ook testen, op mijn rug en op mijn benen. Hoop dat mijn cellulite ook minder wordt. In de zomer word je weer met die bobbelige huid geconfronteerd…grrr..

Je hebt ook kleine cups voor je gezicht. De doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd. Ook interessant natuurlijk!

Wat ook heel leuk is, met eigenaresse Rochelle ga ik een afspraak maken en naar haar salon. Zij geeft ook cursussen.. Daarover horen jullie later meer natuurlijk!

Ik ga het uitgebreid testen en ik kreeg ook een heerlijke cellulite massage lotion mee, die ruikt echt geweldig!

 

High van de Zuurstofbar?

Ik wist dat er een zuurstofbar stond en lang geleden op een andere beurs had ik dat al meegemaakt. Zo lekker was dat! Dus ja, toen ik uit gewandeld was even uitpuffen aan de bar.

 

zuurstofbar beautyspot jaarbeurs

 

Je krijg een soort koptelefoon op je hoofd met een microfoon-achtig gedeelte waar de zuurstof uitkomt. Dus niet zoals bij normale zuurstof apparaten zo een ding in je neus. Je kan kiezen tussen verschillende aroma’s, zoals eucalyptus, oranjebloesem, sinaasappel en lavendel. En je mag ook tijdens de sessie wisselen van geur.

Het is echt heel lekker om een keer te doen, en ik had wat hoofdpijn die daarna ook opklaarde, maar een uurtje later …?

Dizzy

Of mijn bloedsuikerspiegel was te laag, geen idee, ik ga het een keer laten meten, of ik moest hoognodig wat eten want ik werd mij toch een partij duizelig! Slappe knieën. Zwalken als een dronkaard.

Of kwam het door een overdosis zuurstof? Ik heb geen idee, hahaha! Omdat ik toch in Utrecht was nog even langs de Ikea.

 

Gekocht bij Ikea

Ik had nog een queste. Al een tijdje was ik op zoek naar een ladeverdeler die je zelf in elkaar moet knutselen. De goedkoopste versie is dat. Hebbes! Nu eindelijk gevonden!

Deze ladeverdeler ga ik gebruiken om orde te scheppen in de douche. Alle bad producten staat in een plastic groentemandje en alles kiepert steeds om. Nogal chaotisch. Ook mijn make-up la kan ik hopelijk was beter organiseren. Als het lukt wat ik in gedachten heb, dan laat ik dat binnenkort zien.

 

hofta kastverdeler plastic

 

Ik heb nog iets handigs gekocht bij Ikea, maar dat bewaar ik voor de volgende KeeK.

Hoop dat jullie het weer een leuke KeeK vonden. Ik ga natuurlijk alles nog uitgebreid bespreken.

 

Waar zijn jullie benieuwd naar?

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
5 jaren geleden

Leuk Babs, en zo ben je ook weer van veel nieuwigheden op de hoogte.

Annette
5 jaren geleden

Leuk die beurs. wist niet dat die er was anders was ik ook wel even gegaan denk ik. benieuwd naar de cups 🙂

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Fijn dat je naar die beurs geweest was.
Ben zo benieuwd of de cupping therapie goed werkt.

Fijne dag Xoxo

Melike
5 jaren geleden

Die beautybeurs ziet er echt super gaaf uit! Waarom weet ik dit soort dingen nooit haha. Ik zag het al een paar keer voorbij komen op instagram en had er zelf ook wel even heen gewild. Super gaaf dat je daar was. Die cups zien er echt interessant uit. Ik dacht dat het voor heel iets anders was bedoelt;) Wat naar dat je later dizzy werd na de zuurstofbar, hoop dat je je al iets beter voelt!

Jolanda
5 jaren geleden

Wat leuk zeg! De producten die je hebt meegenomen lijken me zeer interessant. En die zuurstofbar, lijkt me wel leuk maar ik heb altijd al een veel te lage bloeddruk dus zou dat zelf niet aandurven.

Hennie - www.tutje.nl
5 jaren geleden

Gelukkig. Toch een keek! Ik raakte al wat gedesillusioneerd op mijn zondag. Haha!

Wat hip, een zuurstof bar. Lijkt me heel grappig om mee te maken! Ben je overigens nu wat minder wiebelig? Ik hoop het.

Benieuwd naar wat je voor meer moois bij de Ikea hebt gescoord!

Liefs Hennie

YuSt
5 jaren geleden

Jaaaaa… Ik had het in mijn hoofd wel goed, maar wist de naam cupping niet meer.
Ik dacht voordat ik een idiote benoeming op je instagram ga kladden, kijk ik toch even hier!
Hihihi…
Ik durf nooit zo’n zuurstof gedoe te doen, bang dat ik ademnood krijg of zo, juist door teveel zuurstof… Goed, ik heb mijn mentale beperking (denk te veel).
Leuke keek deze week!