therme shower1
Artikelen, Bad & Douche, Reviews, Winkelen

Review: Therme Zenn White Lotus en Finn Sauna Shower gel

Niets fijner dan douchen met een prettige geurende douchegel. Ik begin de dag met een douche-splish-splash sessie en dan ben ik pas echt wakker. Ik zag dat de douchegels van Therme in de aanbieding waren (1+1 gratis) dus mooi meegenomen. Therme is wat duurder, maar dan vind ik dat ik het mij wel kan veroorloven. (goed, hè, zo heb je altijd wel een perfect excuus… was in de aanbieding hoor… ;))

therme shower

Ik wist al direct welke ik sowieso lekker zou vinden. Therme Finn sauna. Een frisse sauna geur waar je weer lucht van krijgt. Vroeger ging ik regelmatig met een vriend naar de sauna en voelde mij daarna zo verkwikt en sliep die nacht ook als een roosje. Best jammer dat ik dit niet meer doe. (naar de sauna en slapen als een roosje…;))

Ik had een tijd geleden ook een heuse sauna in huis, ja, echt! Ik zat er best regelmatig in, soms ook even voor de infrarood lampen voor mijn rugpijn. Het was wel een bakbeest, hij nam de halve kamer in beslag… En dan heb je geld nodig, dus verkopen maar weer. Jezelf wijsmakend dat je er toch te weinig in zit.

We hadden het over douchen , ik dwaal weer dromerig af naar vroegere = betere tijden…

Therme Finn Sauna Shower Gel

therme finn sauna showergel 1

 

 

Therme Finn Sauna Douchegel met de combinatie van etherische eucalyptus-, menthol en rozemarijnolie verfrist, verkwikt en geeft verlichting bij verkoudheid. Deze Finn Sauna douchegel ontspant na lichamelijke en geestelijke inspanning en helpt bij stijve spieren en gewrichten.

Door de etherische eucalyptus olie is deze douchegel minder geschikt voor de zeer gevoelige huid(delen). Heerlijk fris na het sporten, sauna of stoombad.

Ingrediënten:

aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, eucalyptus globulus oil, polysorbate-20, acrylates copolymer, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, glyceryl oleate, disodium cocoamphodiacetate, menthol, peg-7 glyceryl cocoate, rosmarinus officinalis oil, polyquaternium-7, sodium hydroxide, limonene, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, ci 16035, ci 19140, ci 42051.

De Finn Sauna douchegel is pH-huidneutraal.

 

Prijs €4,65

therme finn sauna showergel op hand

 

Sauna , niet meer…sporten (het huishouden?) Stijve spieren, yep. Maar bovenal vind ik de geur zo lekker, of het mijn spieren ontspant, daar heb ik iets meer power voor nodig.

Als je van eucalyptus en menthol houdt is dit een aanrader! En zoals ik al verwachtte, groen van kleur. 🙂

Zen White Lotus Douchecrème

therme zenn white lotus op hand

Therme Zen White Lotus douchecrème met de subtiele verfijnde witte lotus geur, zijde en macadamia-olie geeft je huid een zijdezacht gevoel. Ervaar de pure silk sensation van deze douchecrème.

Ideaal in combinatie met Zen White Lotus Body serum.

De Therme Zen White Lotus douchecrème is pH-huidneutraal.

Prijs €4,65

Ingrediënten: 

aqua, sodium laureth sulfate, peg-4 rapeseedamide, acrylates copolymer, cocamidopropyl betaine, parfum, glycerin, betaine, linoleamidopropyl pg-dimonium chloride phosphate dimethicone, sodium stryrene / acrylates copolymer, peg-200 hydrogenated glyceryl palmitate, peg-7 glyceryl cocoate, macadamia ternifolia seed oil, hydrolyzed silk, alpha-isomethyl ionone, benzyl benzoate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, sodium hydroxide.

 

De substantie is heel dun, dus snel insmeren is een aanrader.

Oké… nu heb ik er nog een plezante verslaving bij. Die geur is zo lekker, zo lieflijk. Brengt rust in mijn hoofd. Zen it is! Ik wil nog meer producten uit deze geurlijn, zoals de massage olie (iemand die mij wil masseren, hahaha) de deodorant (hoop niet dat teveel Zen uitstraal daar)… ach, eigenlijk wel alles.

Conclusie:

Zuinig aan doen? Moeilijk. De beide douchegels heb ik een paar keer tijdens 1 douchesessie gebruikt. Eerst de Finn sauna (wake-up!) en dan de zalig-zachte-poederige Zen White Lotus om de dag door te komen.

Hier lust ik wel pap van. De Finn sauna shower gel is echt een gel, de White lotus is meer een crème. Maar beide heerlijk!

Meer producten vind je op Therme.nl

Weet iemand toevallig welke Rituals geur het best overeenkomt met white lotus? Dan ga ik ze beide testen!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Ik vind Therme ook altijd heerlijk! Wel wat prijziger inderdaad, daarom neem ik ze niet zo snel mee. Maar ik ben wel erg benieuwd naar de Finn Sauna, die lijkt me heerlijk 🙂 !

Liefs!

YuStSoMe
6 jaren geleden

Ooooh ik moet nog zoveel eerst opmaken, het liefst stormde ik naar de winkel.

Melike
6 jaren geleden

Oh fijne producten! Ik kan er ook altijd zo van genieten van lekkere geuren in de douche. Dit maakt mijn dag gelijk goed.

Annette
6 jaren geleden

Ik zou ook nog wel een sauna in huis willen. Als ik OOIT de staatsloterij mocht winnen 🙂 dan weet ik het wel. Klinkt als fijne producten. Ik ga ze eens ruiken dus ik kan je niet vertellen of er een rituals geur is die er op lijkt.

jeapiebel
6 jaren geleden

Fijn een review. Ik heb nog nooit deze twee producten geprobeerd, wel hou ik van een frisse lucht gevoel waar je alles weer open gaat. Ze zijn best vaak in de aanbieding dat is zeker.

Yvonne
6 jaren geleden

Ik probeer ook vaak producten uit als ze in de aanbieding zijn, dat koop makkelijk he 🙂 Lotus vind ik altijd heerlijk.

Natascha
6 jaren geleden

Ik vind beide geuren ook heerlijk! Er staat altijd wel een Therme product in mijn douche hihi. Nu heb ik ook de White Lotus doucheschuim staan. Ik zou eigenlijk niet weten hoe ik hem moet vergelijken met Rituals, qua geur dan. Misschien de witte lijn?

Jolanda
6 jaren geleden

Lijken me heerlijke producten. Vooral die pure Silk spreekt me aan!

chucky1012
6 jaren geleden

Hier ben ik nu zo benieuwd naar nu ik je review gelezen heb!
Want ik ken dit alles niet.
Het gaat wel op mijn wishlist……