Mi Moneda ‘Moi et Toi’ 9 mi moneda Mi Moneda ‘Moi et Toi’
Artikelen, Accessoires, Lifestyle

Mi Moneda ‘Moi et Toi’

Not always eye to eye, but always heart to heart


Op zondag 8 mei zetten we onze moeders in het zonnetje en verrassen en verwennen we haar extra veel om haar te laten voelen hoe bijzonder ze voor ons is. Voor Mi Moneda dé reden om een nieuwe Special te lanceren: de ‘Moi et Toi’ munt, ‘Jij en Ik’ in het Frans. Het perfecte cadeau om je moeder te schenken op deze speciale dag!

Mi-Moneda-Moederdag

De nieuwe bracelet waar je de Moederdag moneda mee kunt dragen heet Primavera, wat lente betekent in het Spaans. De Primavera bracelet is verkrijgbaar in 9 frisse voorjaarskleuren en is gemaakt van zijdezacht satijn.

MOITOI-MAUVE-1000x1000 )

Mijn moeder en ik hebben een bijzondere band en ze betekent heel veel voor me”, aldus Michelle, de oprichtster en tevens designer van Mi Moneda. “Met deze gedachte heb ik de Moi & Toi moneda ontworpen, die prachtig te combineren is met de nieuwe Primavera bracelet. Een armband voor je moeder en één armband om zelf te dragen. Ik zie het als een vriendschapsarmband voor de meest bijzondere vriendin die je je kunt wensen: je moeder.”

Mooi-PR-Moederdag-Sets
Over Mi Moneda
Met meer dan 350.000 mogelijke stijlcombinaties voor je collier, armband, ring en oorbellen en meer dan dan 1800 verkooppunten wereldwijd, is Mi Moneda een groeiend en succesvol merk. Naast de lancering van het nieuwe merk ‘Take What You Need by Mi Moneda’ hebben ze in 2015 ook hun eigen kantoor geopend in de Verenigde Staten.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Iris
6 jaren geleden

Nog een maand om te bedenken wat ik nu weer voor mijn moeder zal kopen, ik vind het altijd erg lastig. Mi moneda heeft sowieso prachtige sieraden, ik heb er een ketting van. Leuk dat ze dit speciaal voor moederdag hebben ontworpen!

Blog & Beauty
6 jaren geleden

Wat een prachtig sieraad. Die zou ik zeker willen dragen. X

Melike
6 jaren geleden

Echt super mooi! Mijn moeder is niet zo van de sierraden dus ik zou hem eerder voor mezelf kopen;)

Annette
6 jaren geleden

Ik houd er van. Heel leuk deze

chucky1012
6 jaren geleden

Prachtig om zoiets moois kado te krijgen 😉

YuStSoMe
6 jaren geleden

Kort en bondig… Juweeltjes!

DisneyChicks.nl
6 jaren geleden

Ah, wat een mooi, bijzonder cadeau om aan moeders te geven! Heel mooi vormgegeven ook en ik ben eerlijk gezegd ok heel nieuwsgierig naar de andere zeven kleuren. 🙂

Jolanda
6 jaren geleden

Wat mooi!! Lijkt me supermooi voor de zomer!