Artikelen, Food & Drinks, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Parfum, Voor de man

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Hallo KeeKers! Dit is eigenlijk een vervolg op de KeeK op de WeeK 19 want in die week was ook Tom jarig en ik had beloofd nog te laten zien welke cadeaus hij kreeg. Vis uit de vaatwasser? Ja, dat kan! Deze week weer een tip voor een serie op NetFlix en een nieuw soort groente in de moestuin!

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 1 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Jarige Tom

Zoals ik al vertelde was Jeroen jarig op 13 mei en Tom op 16 mei. Niet gevierd met familie vanwege de corona maatregelen, maar je wilt ook niet dat een of andere buurman de politie belt om vervolgens een boete te krijgen… Binnenkort zie ik Jeroen zijn familie toch weer omdat de urn van opa bij het graf van oma wordt bijgezet.

Cadeautjes!

Tom kreeg via Greetz van zijn tante en oom ook een bierpakket en ik ben (stom!) vergeten om foto’s te maken. Het waren 2 flinke flessen bier en dan van die speciaalbieren. Die waren best snel leeg, haha! Ze hebben er samen van genoten.

Tom heeft eigenlijk geen lekkere aftershave of eau de toilette dus gingen Jeroen en ik naar Douglas. Aan zoveel geuren gesnuffeld dat je zowat niet meer wist wat wat was. Maar de verkoopster wist het gelukkig wel. Er was een geur die echt naar leer rook, bijzonder! Maar ik kreeg spontaan last van reisziekte, de geur van dat leer deed mij denken aan een nieuwe auto met leren bekleding. En zo sterk dat ik gewoon een beetje misselijk werd. Te heftig dus.

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 3 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Man in Black van BVLGARI

BVLGARI (hoe spreek je dat uit?) MAN IN BLACK is een sensuele en oriëntaalse Eau de Parfum geïnspireerd door vuur en Romeins metaal. Een kruidig en zeer verleidelijke compositie waarin warme amber en houtachtige tonen samenkomen.

Mannelijk. Sensueel. Charismatisch.

Over de geur:

  • Geurtype: Bloemig, oriëntaals en amberachtig
  • Belangrijkste geurnoten: Amber rum en guaïac hout Bron: Douglas

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 5 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Ik vond hem direct lekker ruiken, een beetje poederig, zwaar en echt een herengeur. Zalig! Ik zou hem zo zelf kunnen dragen, ik ben ook dol op parfums voor mannen.

Perzisch tapijt

Tom had toen hij een peuter was een fascinatie voor Perzische tapijten. Liepen wij bij Ikea dan ging hij altijd zo een tapijtje “knuffelen.”

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 7 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Ik zag bij AlieXpress deze muismat en vond hem wel geinig. Heeft ie nu eindelijk een “Perzisch tapijt” voor een prikkie!

Zalm uit de vaatwasser?

Jeroen maakte wel een heel bijzonder gerecht! Hij had gelezen dat je heel goed zalm kan bereiden in de afwasmachine (bizar toch?) omdat de temperatuur perfect schijnt te zijn. Een manier van slowcooking dus.

Hier kan je zien hoe het precies moet…

Je doet er natuurlijk geen vaatwasmiddel in en een keer vooraf spoelen zonder blokje zorgt ervoor dat het water gewoon water is. Het smaakt prima, goed gegaard en je proeft geen verschil!

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 9 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Serie Netflix Fauda

Fauda is een Israëlische thrillerserie wat zich afspeelt in het Midden-Oosten. Fauda betekent “chaos.”

Oud-geheim agent Doron zit bij de undercoverunit van het Israëlische leger in de Westelijke Jordaanoever. Hij was met “pensioen” en leefde een rustig leventje met zijn vrouw Gali en 2 kinderen op zijn wijngaard. Maar hij moet terug naar het undercoverteam om een terrorist, die een grote aanslag wil plegen, uit te schakelen. Een terrorist waarvan zij dachten dat hij al gedood was. De unit/ undercoverteam staat er om bekend dat zij zich verkleden als bewoners van de Palestijnse steden, en ze spreken foutloos Arabisch.

In het begin zie je dat de camera nogal schokt, dus waarschijnlijk vanuit de schouder gefilmd. Wij waren bang dat dat de hele film zo zou zijn maar gelukkig is het heel af en toe bij de actiescènes.

Een super spannende serie en een kijkje bij de Israëlische en Palestijnse geheime dienst. Zelfmoordterroristen, Hamas en veel “als God het wil” uitspraken. Jullie begrijpen dat de Palestijnen deze serie boycotten en er is nogal wat commotie rondom deze serie, maar wij zijn al bezig met seizoen 3 en het blijft spannend!

Nog wat fotootjes van mijn rakkers mogen natuurlijk niet ontbreken. Niet scherp, maar die pose! Chill! (Heel elegante houding ;))

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 15 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Deze foto is al wat ouder maar ik vind hem zo grappig! Voor degene die hem nog niet op Instagram gezien heeft… Een nieuw soort groente in de moestuin!

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 17 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

En dan lekker kroelen en dutten…

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 19 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 21 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

Het was zaterdagavond toen ik dit artikel afmaakte en ik voel mij plots wat grieperig…Bah, heb ik weer. (Het kan ook komen door die harde wind vandaag). Ik heb wat verhoging en mijn spieren doen pijn. Ik hoop dat ik mij morgen weer beter voel! #stayhealthy !

Dat was het weer voor deze KeeK, tot de volgende week en een fijne zondag!

KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt! 23 bvlgari KeeK op de WeeK 20- Vis uit de Vaatwasser, BVLGARI, FAUDA en & een Perzisch Tapijt!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
2 jaren geleden

Wat was het fijn weer. Wat heeft een leuke cadeau gekregen. Je katten zien der weer geweldig uit.

Rory
2 jaren geleden

Gefeliciteerd met Tom en Jeroen (alsnog. Sorry voor mijn late felicitaties)! Wat een leuke cadeautjes! Die muismat is ook zo leuk! Fauda is goed hè? Onze buurman van de overkant komt uit Israël en we betrappen ons erop dat we aandachtig luisteren naar zijn accent 🙂 Zalm bereiden in de vaatwasser? Brrr. Ik zou het toch niet durven. Het klopt niet op de een of andere manier. Heel gaaf dat jullie het wel hebben geprobeerd / gemaakt.

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Hoop dat je jezelf inmiddels wat beter voelt! In ieder geval wordt het weer steeds beter deze week. Leuke muismat. En wat zijn jullie aardig en vriendelijk geholpen bij Douglas met die geur. Ik had een hele andere ervaring een paar weken geleden toen ik iets voor Ed kocht maar misschien kwam dat omdat ze nog maar net (weer) open waren. Lekker zalm uit de vaatwasser. Volgens mij is een sous vide apparaat wel iets voor jullie?? Hebben ze soms in de aanbieding bij de Lidl en werkt een beetje op dezelfde manier. In restaurants wordt het volgens mij ook… Lees verder »

Annette
2 jaren geleden

Je spreekt dat merk uit als bulkaarie (fonetisch 🙂 haha) die hebben inderdaad lekkere luchtjes, ook voor vrouwen. Ik stuur je nog even een mail want kreeg een code van bookchoise voor gratis maand boeken (8 stuks) maar ik ben al lid van bookchoice dus heb ze al 🙂 kun je nog meer lezen 😉

bychristiana
2 jaren geleden

Haha, ik ben heel erg benieuwd hoe jullie nieuwe groentensoort smaakt! BVLGARI spreek je trouwens uit als Bulghari;-) Hopelijk voel je je gauw wat beter Babs, fijne week voor jullie!

petra
2 jaren geleden

Leuke overzichtje! En wat speciaal van de zalm, had ik nog nooit gehoord 😀

Tessa
2 jaren geleden

Wat bijzonder om vis te bereiden in de vaatwasser! Daar zou ik nooit aan gedacht hebben