KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 9 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt…

Hallo KeeKers! Wij gaan vandaag een enorme sprong vooruit! Hoezo dat dan? Dat ga ik jullie straks vertellen haha. Verder in deze KeeK: vlekken door handgel, 2 keer omelet maar dan anders en mijn hersenbloem heeft een naam gekregen. Veel kijkplezier!

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 11 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Mijn lieve zus wees mij erop dat ik de kluts kwijt was… Ergens ben ik in de KeKen blijven hangen, want wij zitten al in week 25 en niet week 23 als ik door was gegaan met mijn “hikkende” tijdlijn. Ach, dat mag de pret niet drukken, dus hier weer een overzichtje.

“Wilde” handgel…

Bij de drogist stond een grote flacon desinfecterende handgel op de toonbank en toen ik afgerekend had vond ik het wel een slim idee om mijn handen te ontsmetten. Maar… de gel spoot recht vooruit in plaats van in mijn hand! Ik denk dat er een propje opgedroogde handgel in het tuutje zat, met als resultaat dat mijn shirt ook gedesinfecteerd werd…

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 13 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Ik begon keihard te lachen en de verkoopster schrok natuurlijk. “Geen probleem” zei ik, ik woon vlakbij en dan spoel ik hem wel even. Gelukkig bleef er geen vlek achter.

Gewonnen!

Via GezondNU won ik deze prachtige fietstas. Heel blij mee, zoals jullie zien was mijn oude nogal versleten…

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 15 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

En de nieuwe van Looxs

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 17 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Gegeten

Tom had weer zo een lekker gerechtje gemaakt. Ik ben vergeten wat er allemaal in zat maar bovenop zie je een fluffy omelet. Zalig! Tom gaat het nu bijhouden in een schriftje. Hij maakt iedere dag wel wat nieuws en dan weten we hopelijk nog wat er allemaal in zat.

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 19 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

 

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 21 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Zijn gevulde omelet was ook heel smakelijk!

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 23 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Hersen-bloem?

Deze mooie bloem zat ik een boeket wat ik zelf had samengesteld. (Christiana, nog bedankt voor de inspiratie!). Maar geen idee wat voor bloem het was. Ik noemde hem maar “hersenbloem.” Gelukkig wisten 2 mensen het wel op Instagram. Het is een Celosia Cristata (aka hanenkam). Thanks!

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 25 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Bedankt!

Iedereen nog bedankt voor de leuke reacties op mijn nieuwe kapsel! Vooral op Instagram kreeg ik enorm veel leuke reacties!

Het is zomer!

Lieve mensen, het wordt flink warm deze week, de zomer is nu ook officieel aangebroken. Gisteren was ik zo moe en gaar, zou dat komen door de warmte?

Lekker schoon…

Af en toe moeten ze even in bad, nu zijn mijn kwasten van The Body Shop weer lekker schoon. (100% cruelty-free en vegan)

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 27 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Winactie

Reminder: Jullie hebben nog een paar dagen om te te doen met de winactie. Deze lekker verzorgende shower cream van Louis Widmer kan volgende week zomaar van jou zijn!

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 29 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Marie

Marie kruipt overal buiten overal onderdoor…

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 31 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Nomnomnom…

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 33 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Toulouse

Toulouse inspecteert een lege doos…

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 35 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Hmmm… Geen kattenvoer of speeltjes…

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 37 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

Vaderdag

Ik zou het bijna vergeten, het is ook Vaderdag vandaag! Wij doen er niet aan, wie van jullie wel?

Fijne zondag! Stay healthy and stay cool!

KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt... 39 omelet KeeK op de WeeK 25- Omelet, Wilde handgel, Hersenbloem en de WeeK kwijt...

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
1 jaar geleden

Ik ben wel even bij mijn ouders op de koffie gegaan met een klein kadootje maar van mij hoeft het verder ook niet zo (en van mijn ouders eigenlijk ook niet) 🙂

Deb
Deb
1 jaar geleden

Wat fijn zo’n culinaire zoon! Het idee om elke dag een ander landenthema te doen qua eten viel hier trouwens in de smaak😊. Denk dat we dat in de staycation gaan doen. Ik vind je fietstassen prachtig trouwens en ze kwamen ook echt van pas 😂. Het wordt warm deze week, staat je zwembad al klaar?

bychristiana
1 jaar geleden

Ah wat super leuk om te lezen Babs, van de bloemen inspiratie, alsjeblieft;-) Wat leuk dat je een fietstas gewonnen hebt! Ik heb zelf een mandje voorop op de fiets, en dat is zo handig. Ik had graag gewild dat ik Sketch er ook in kan zetten en lekker met haar kan fietsen, maar ik durf het niet aan haha, bang dat ze er uit springt. He, wat bof jij toch met Tom die steeds van die lekkere gerechtjes maakt. Je zou hem eigenlijk een rubriek hier op BeautybyBabs moeten geven met recepten, ik denk dat veel mensen dat heel… Lees verder »

bychristiana
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ja, echt leuk om te lezen als je lezeressen of collega-bloggers inspiratie kunt geven met je blogs, ik word daar echt blij van! Ik zie wel eens van die soort overkappinkjes voor op een fietsmandje van een soort gas, waar ze gewoon door heen kunnen kijken, dat is echt speciaal voor hondjes, ik moet me er nog eens in verdiepen. Ik ga dus direct even kijken naar het linkje van Ilona!

Ilona
Ilona
1 jaar geleden
Reply to  bychristiana

Ik las je comment over fietsen met Sketch en je ziet wel eens van die (rieten) mandjes met een dakje.
https://www.zooplus.nl/shop/honden/benches/hondenfietsmand/358168
Misschien is dat een idee.

bychristiana
1 jaar geleden
Reply to  Ilona

Super lief Ilona, dankjewel, ik ga direct even kijken;-)

Tessa
1 jaar geleden

Leuke fietstassen! Zelf heb ik vandaag ook mijn kwasten schoon gemaakt. Altijd een klusje, maar zo fijn als het gedaan is. Fijne week!

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Heerlijk eten weer! Stom van die gel maar als het flesje verstopt was geeft dat (misschien) maar aan dat er maar weinig mensen er gebruik van maken….Gisteren voor het eerst een terras bezocht maar we schrokken ons een ongeluk van de prijs (Euro 13,00 voor een alcoholvrij wit biertje en een glaas(je) wijn). Prachtige fietstassen. En nee vaderdag doen wij ook niet aan. Volgens mij wordt het deze week tijd voor het zwembad. Fijne week.

Ilona
Ilona
1 jaar geleden
Reply to  BeautyByBabs

Lief van je! Maar ja als je toch niet aan zwemmen toekomt dan heb je er alleen maar onderhoud aan. En een douche om even snel af te koelen is ook net zo prettig. Zag gisteren bij Pets Place toen ik kattenbakvulling kocht een man die 3 jerrycans met natriumchloride kocht toen ik vroeg wat hij daarmee ging doen zei hij dat het voor in het zwembad was….In een openbaar zwembad zit dat natuurlijk ook maar dat realiseer je je niet. Mijn moeder ging voorheen iedere week een uur zwemmen in Amsterdam maar nu het zwembad weer open is mag… Lees verder »

Wendy
Wendy
1 jaar geleden

Mooi weekoverzicht. Grappig hoe jij je kwasten laat drogen.
Jij was e ht toe aan nieuwe fietstassen en dan win je ook nog zo’n mooie. Echt veel plezier ermee.
Zo leuk iedere keer aan het eind van je blog, foto’s van je katten. Leuk om iedere keer weer te zien. 🐈🐱.
Fijne zonnige zondag 🌞🐝🌻, vaderdag 😘

chucky1012
1 jaar geleden

Balen zeg van de vlek op je blouse.
Heerlijke gerechten .
Mooie foto,s.

Geniet van de summer 🌞