keek op de week 36
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 36- Jalapeno bij AH, fruitmozaïeken, schorpioenen en salamanders

Hi lieve KeeKers! Chocolade met Jalapeno? Lekker! Enge kruiperige types zien? En fruit wat je niet mag eten? Het staat allemaal in deze KeeK, veel leesplezier!

keek op de week 36 2017

Foto: Shutterstock

Wat een regenbuien deze week. Ik loop soms met dubbele sokken door het huis plus vest of badjas. Ik vind het maar koud. Terwijl het buiten warmer is dan binnen notabene. Een korte KeeK met, pas op, wat griezelige foto’s….

 

Help een eng beest!

Ik schrok mij deze week een hoedje (gil!), kroop er een griezel door het huis! Hij lijkt een beetje op een schorpioen. Heel “moedig” heb ik hem onder een glas gevangen en toen was het wachten tot Jeroen thuis kwam. Hij heeft hem weer buiten gezet… Ik hoop serieus dat ie niet terug komt!

griezel

Schorpioenig type…

eng insect

 

En nog een, maar niet eng gelukkig…

salamander

Ook deze rare fluiter kwam op visite, een salamander? Niet eng maar ik was bang dat de katten hem als speeltje zouden zien dus snel naar buiten gebracht.

De laatste tijd komen er ook nog eens buurkatten buurten bij ons. Laatst zat er eentje boven. Daar kon ik geen foto van nemen, die zijn altijd snel weer weg als ze mij horen.

 

Speciale chocolade

Bij de AH (lang geleden dat wij daar geweest zijn) heb ik deze reep gekocht en geloof mij, hij is heel lekker! Zoet, knapperig met een pittige bite!

delicata AH

Zij hebben nog meer spannende smaken!

  • Yuzu zeewier
  • Gember limoen
  • Aardbei balsamico
  • Puur bosbes viooltjes
  • Puur szechuan peper rijstcrisps

Nog een keer naar AH dus!

 

Fruitcorso

De fruit mozaïeken zijn weer gelegd. Ik heb ze nog niet goed bekeken, maar wij reden er langs dus even snel deze foto geschoten.

fruitcorso

Het fruit wat er ligt is niet eetbaar, het is waarschijnlijk ingespoten met een of ander goedje waardoor het ongeveer een week ofzo mooi blijft liggen.

Volgende week is het fruitcorso, dit weekend was Appelpop. De line up vond ik dit keer niet echt interessant, alleen Triggerfinger vind ik leuk. Ik ben niet geweest dit jaar, mijn nichtje en neefje vierden hun verjaardag.

Kippig

Voortaan toch mijn bril opzetten als ik iets meeneem naar de douche. Ik ben wat producten van Vichy aan het testen, waaronder een cleansing gel. Sta ik onder de douche het op mijn gezicht te wrijven, voelt het wel heel raar aan! Dit wordt niet mijn favoriet, dacht ik nog…. Bleek dat ik de après- soleil mee had genomen. Kippig mens dat ik ben 😉

Vichy

 

Update: Gisteren schijnt er weer een mega-spin in huis te hebben gezeten. Jakkes! Hebben jullie ook zoveel last van kruiperige beestjes in huis?

Tot de volgende KeeK!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
4 jaren geleden

Getverderrie. Gelukkig hier geen beestjes in huis. Op vakantie in Hongarije wel. Daar hadden we zelfs een teek op bezoek die het op mij gemunt had. Hij liet zich namelijk vallen recht op mij af.. br… bijzonder zo’n fruitcorso.

Sylvia
4 jaren geleden

Wat mooie die fruitcorso! Iehh wat een enge beestjes. Hier alleen salamanders en soms miertjes en vieze kakkerlakken. Hmm die chocolade lijkt mij ook wel wat!

Jane Schalk
Jane Schalk
4 jaren geleden

Super leuk die mozaieken we zijn er gisteren ook geweest nadat ik het op je blog zag
Het was best mooi weer in de middag dus genieten 😉

Jolanda
4 jaren geleden

Iewww beestjes in huis…ik vind ze vreselijk!

Natascha
4 jaren geleden

hahaha ik moest wel lachen hoor om je douche verhaal. Zoiets is mij ook al een keer overkomen, en maar klagen dat die nieuwe producten écht niet fijn zijn haha. Je hebt trouwens wel behoorlijk wat enge huisdiertjes hoor. Brrrrrr! Woon je soms buitenaf?

Ivon
4 jaren geleden

Gelukkig bijna geen insecten in huis hier ! Al zijn we dit weekend begonnen met de keuken verbouwen kruipen er wel wat vieze beestjes uit de grond, ieuwh!!
Gelukkig zijn onze hond en katten er als de kippen bij om ze te vangen hihi..

Annette
4 jaren geleden

Net even de deur nog open gezet omdat het zonnetje zo lekker scheen, gelijk vliegen naar binnen grrrr.Ik houd ook niet van beestjes.

chucky1012
chucky1012
4 jaren geleden

Iew……
Zeker enge en griezelige beesten….. 🙁
Ik krijg ineens trek in de chocolade.

Xoxo

Sonja
4 jaren geleden

Ik had zo’n insect ook nog nooit gezien! Ik weet nu dat het de stinkende kortschild is.
Hier zitten ook regelmatig salamanders. Ik heb een vijver.
Ik zag die chocolade ook. Maar ik nam het niet mee, was aan het twijfelen en nam een reep Côte Dor mee!

Nancy Baten
4 jaren geleden

Oeh gatsie! Ik ben eigenlijk alleen bang voor die hel dikke grote spinnen!