keek op de week 48 2018
Artikelen, Afvallen/ Dieet, Films en series, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 48- Slimme vrouwen met Codes, Kale Boel en Toulouse

Hallo KeeKers! Hoe was jullie week? Die van mij was vrij rustig behalve in mijn maag. Die hoorde ik af en toe flink knorren. Ik heb een heerlijke serie voor jullie die zich af speelt vlak na de Tweede Wereldoorlog, en een kleine werk-in-de-poort update.

keek op de week 48 2018

Pound cake by hanabiyori/Shutterstock

Weight Watchers

Ik had jullie verteld over mijn Weight Watchers avontuur en dat ik behoorlijk veel trek had de hele dag door. Terwijl ik niet echt heel weinig eet. Wel minder brood en minder tussendoortjes (een handjevol pepernoten en dat soort werk). Af en toe knorde mijn maag best wel. Ik heb een WW taartje gebakken en die was gruwelijk vies. Of mislukt. Met Skyr yoghurt en roomkaas. Geen succes dus. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte in de specials over mijn -10 kg battle!

weight watchers

Werk aan de poort deel… 3?

Zijn we al 3 weken verder? Nog steeds veel herrie, vooral achter bij ons. Maar het vordert gelukkig wel. Wat een verschil met eerst, best een kale boel zo. Maar het donkere steegje is weg en dat is ook wel weer goed. Denk aan inbrekers die daar op hun gemak uit het zicht bezig konden zijn….

The Bletchley Circle

Susan, Milly, Lucy en Jean zijn vier vrouwen die in Londen (1952) moorden proberen op te lossen. Zij hebben tijdens de Tweede Wereldoorlog gewerkt als codebrekers op Bletchley Park en hebben een mathematische manier van denken omdat zij tijdens de oorlog codes van de Duitsers moesten ontcijferen. Zo gaan zij ook te werk als zij een moordenaar zoeken. Er is altijd een constante, iets in het gedrag wat een moordenaar steeds doet.

Dit vond ik een heel leuke serie, ook vanwege het tijdsbeeld. Sterke vrouwen, maar dan een keer niet als politie-agente van beroep, maar gewoon heel slimme vrouwen. Jammer dat er niet meer seizoenen zijn, ik zou ze dan allemaal willen zien!

Toulouse

Zoals beloofd deze week weer foto’s van Toulouse!

Toulouse

Schrik…. 😉

Toulouse

Gaap…

Toulouse

En samen op de bank!

Toulouse en Marie

Fijne zondag! En tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
3 jaren geleden

Oooooh wat goed van de serie. Ik heb het opgeslagen in mijn wishlist. Ik ben normaal gesproken niet zo van de series die zich afspelen in een andere tijd, maar we zijn sinds eergisteren begonnen in een serie die ongelooflijk goed schijnt te zijn: Peaky Blinders en die speelt zich ook in een heel ander tijdperk af.

Deb
3 jaren geleden

Mooie foto’s van Toulouse, maar ook met Marie erbij vind ik heel mooi. Ze zijn lekker fotogeniek! Ik kom erachter dat ik het ook leuk vind om foto’s te maken van ons huisdier, een hamster kan ook heel fotogeniek zijn en ze is oh zo aandoenlijk. Misschien ook maar eens een fotootje van delen in een snapshots overzicht. De serie lijkt me er goed! Wij hebben laatst een Franse serie op Netflix gekeken: La Forêt, echt steengoed en kijken nu naar The Sinner (ook Netflix). Succes met WW. Kan me voorstellen dat je maag flink brult.. is ff wennen allemaal… Lees verder »

Iris
3 jaren geleden

Ah je kat is geweldig! Wat een schatje! Die andere ook trouwens.

Babs
3 jaren geleden

Met de feestdagen eet ik gewoon wat de pot schaft, het fijne is dat je van alle voedingsmiddelen kan zien hoeveel punten ze zijn. Vaak doen wij niks extreems qua eten, wel vaak net wat anders dan wat wij normaal eten. Gaat lukken!

chucky1012
3 jaren geleden

Goed dat jij aan je gewicht gaat werken zodat er voordat jij jarig bent flink wat kilo’s kwijt zal zijn 👌
Je kan het….
Prachtige foto’s van de mooie huisdieren.

Xoxo

Irene
3 jaren geleden

Ahh wat een leuke foto’s van toulouse! Op die laatste foto lijkt hij echt veel groter dan Marie! Arme jij trouwens dat je steeds honger hebt. Hoe ga je dat doen met de feestdagen vraag ik me af?

Annette
3 jaren geleden

Lijkt me inderdaad een toffe serie. Ik ga vandaag een kerstboom zien te scoren maar het is hier wel erg regenachtig bah, maar eerst zo even het huis aan kant brengen.