keek op de week
Artikelen, Keek op de Week, Merken, Oriflame, Parfum

Keek op de week 6- Ooglidcorrectie, Oriflame en overige verrassingen!

Een nieuwe keek op de week…

Zoals nu jullie wel gewend zijn iedere week even een terugblik. Alweer de zesde week. Wat heb ik gezien, gedaan, meegemaakt? Keken jullie weer mee? Gezellig!

 

keek op de week

Beauty…!

Ik loop al zeker 10 jaar al te hikken tegen iets wat ik héél graag wil. Om 2 redenen. Hoofdpijn en ijdelheid. Niet omdat mensen vinden dat ik er moe uitzie of iets dergelijks. Ik vind zelf dat ik er de laatste tijd belabberd uit zie. Qua ogen en wallen dan.

De eerste stap heb ik gezet. Een informatief gesprek. Het is nu (nog) redelijk betaalbaar, straks wellicht niet.

De arts vertelde mij dat mijn wenkbrauwen, net als mijn ogen niet symmetrisch zijn. Ik ben mij daar heel bewust van, en ik was blij dat ze het opmerkte. Niemand is perfect symmetrisch ‘uitgelijnd’, maar ik zie dat mijn ene ooglid steeds meer gaat hangen. Schever dan scheef dus.

Wat is nu het geval?

Het is niet zozeer het ooglid zelf, dus een plaatselijk verslapte huid. Mijn wenkbrauw zit daar ook lager. Ik span mijn voorhoofdsspier constant aan (en dan scheef) om goed uit mijn ogen te kunnen kijken. Alleen span ik waarschijnlijk mijn voorhoofd rechts meer aan dan links, waardoor het verschil ontstaat.

Als de correctie is uitgevoerd, dan zal mijn ene wenkbrauw nog steeds lager zitten , dus het blijft qua symmetrie ‘tobben’, zeg maar.

Maar ze vertelde dat mijn voorhoofd dan wel een stuk meer ontspannen zal zijn, omdat ik dan simpelweg beter uit mijn ogen kan kijken. Op zich logisch en een goed vooruitzicht. Zij haalt liever te weinig weg dan te veel. Ja, helemaal goed… ik wil niet plots een ander Babs worden die met een constante verbaasde blik de wereld in kijkt…

Geld bij elkaar schrapen…

Ik heb een kast verkocht, een mooie design kast die wij hadden staan en nu ben ik nog meer aan het verkopen om geld bij elkaar te sprokkelen.

Mocht het doorgaan vertel ik jullie alles erover. Ik heb de eerste stap gezet en nu moet ik gaan kijken of ik het financieel rond kan breien.

Perspakketten

Deze week kwamen er 3 pakketten door de schoorsteen… brievenbus bedoel ik.

1-Giordani Gold van Oriflame, het eerste en tot nu toe enige parfum binnen Oriflame’s geurportfolio. Plus een prachtige sjaal en body cream!

 

oriflame_giordani_gold

 

2-Van XMinerals  de Night Cream & Mask : een rijke nachtcrème die tevens als gezichtsmasker kan worden gebruikt. Deze heeft intensief voedende en verzachtende eigenschappen dankzij sheabutter, squalaan, teunisbloemolie, Dode Zeezout en algen.

 

xminerals

 

3- En nog een perspakket waar ik nog heel veel uurtjes plezier aan zal hebben. Met een prachtige vintage vormgegeven pot crème. Deze is zo mooi, die ga ik hergebruiken als deze leeg is en krijgt een vaste plek  op mijn toilettafel. Wat een pareltje!

Jullie gaan hem binnenkort zien, ik weet zeker dat jullie hem ook heel bijzonder vinden. 🙂 Reviews volgen nog natuurlijk!

 

Nog meer beauty!

Ja, bij een keek op de week hoort mijn beauty van een Vriendje. Wat heeft ie nu weer uitgespookt?

Hij verlies enorm veel veren… in de rui?

veer vriendje

 

Ik heb het trapje aan de spiegel opgehangen… dan kan ie makkelijker alle tape van de spiegel slopen en naar zichzelf kijken… de ijdeltuit 🙂

vriendje spiegel

 

Zo, dat was het dan van deze week.

Hoe was jullie week?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
6 jaren geleden

Leuk zijn die Keek op de Week’s 🙂
Ik hoop dat je het geld bij elkaar krijgt voor die ingreep. Raar toch dat het zo moeilijk moet zijn om de oorzaak van je klachten op te lossen.

Marianne
Marianne
6 jaren geleden

Goed dat je de eerste stap hebt gezet en ik hoop dat het niet al te lang duurt voor je het echt kunt laten doen,
Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Jeapiebel
6 jaren geleden

Ooglidcorrectie ben ik bang dat ik dat op een bepaalde leeftijd ook moet ondergaan. Ik merk het nu al een beetje. Ik ben benieuwd naar je perspakket review.

Annelou
6 jaren geleden

…tering ooit, al is het alweer behoorlijk gaan hangen.

Annelou
6 jaren geleden

Heb het een jaar of 8 geleden laten doen. Beste inves

Annette
6 jaren geleden

Ik hoop dat het je lukt om de correctie te laten doen. Hoop dat je je dan ook beter zult voelen en naar de interessante artikelen die je dan ook vast gaat schrijven? 🙂 Fijne zondag!

Shopverslaafd
Shopverslaafd
6 jaren geleden

Lastig die hangende oogleden
Ik ga er ooit last van krijgen helaas
Nadeel is dat je iedere 8 jaar weer opnieuw moet, hier om mij heen sommige alweer na 5 jaar
Succes met sparen

Petra
6 jaren geleden

wat knap dat je de eerste stap hebt gezet en een informatief gesprek bent aangegaan…tenslotte is het altijd fijn om van te voren goed te weten waar je aan wilt beginnen en wat de kosten ervan zijn…nu maar hopen dat je de financieele middelen bij elkaar kunt sprokkelen…en je vriendje, ja dat zou best wel eens kunnen dat hij in de rui is…Is dat niet aan een tijd van het jaar gebonden? ( geen idee, eigenlijk of dat er iets mee te maken heeft…ik heb niet zo veel verstand van vogeltjes)

Petra
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Inderdaad, ook onze poezels zijn constant aan het verharen ..maar hoe dat bij vogeltjes zit? Ik heb echt ook geen idee,,.

chucky1012
6 jaren geleden

Goh fijn als je zo een correctie kan laten doen!
Mooie beautyproducten.

Xoxo