Minerale make-up van Colorescience

Minerale make-up Colorescience Pro

Colorescience

Op de open dag bij deHuidacademie kon je ook opgemaakt worden door Mari van de Ven. Helaas was ik net te laat om hem aan het werk te zien, gelukkig waren er nog genoeg genoeg medewerkers die mij konden adviseren. Eigenlijk draag ik nooit make-up, ook niet als ik boodschappen ga doen of de stad in ga, puur omdat ik dan s ‘avonds mijn gezicht nog beter  moet reinigen.

Snuffelen tussen de minerale make-up!

Snuffelen tussen de minerale make-up!

Wat dus net ietsje langer duurt. En ach, ik heb er geen problemen mee om zonder make-up rond te lopen, hoef ik mij ook geen zorgen te maken of alles nog op zijn plek zit ;)

Maar ik weet als geen ander wat een mooie make-up voor mij kan doen. als het allemaal gelukt is en mijn eyeliner er rete-strak opzit  en mijn foundation er niet maskerachtig, maar fris uitziet, kijk ik helemaal happy naar mijzelf in de spiegel. Dan heb ik toch lekker even een “oempf” gevoel …mmmm, ik zie er nog redelijk kakelvers uit voor mijn leeftijd. ( 54 jaar)

De Huidacademie is de leverancier van Colorescience Pro. Minerale make-up die de huid behoedt voor schadelijke invloeden van buitenaf. Het is een 100% puur mineraal product dat geen synthetische en chemische stoffen bevat.  De huid ademt beter, irriteert niet en de poriën raken niet verstopt. Dekt zonder zwaar aan te voelen.

Ik heb altijd moeite om de perfecte foundation te vinden. De een propt zich in mijn porien, de ander maken mijn sproetjes tot een grauwe, grijze massa.

Het was even zoeken, maar we hadden een mooie combi voor mijn huid gevonden:

Primer: Illuminating serum Bronze Kiss ( geeft de een gezonde, stralende basis; rijk aan peptides, antioxidanten en hyaluronzuur)

Illuminating Serum

Foundation: Not To Deep  (compact) Deze biedt een lichte tot volledige camouflage met een gewichtloos, niet-uitdrogend gevoel op de huid.

Not_Too_Deep_

Blusher: Apple of my Eye ( wat een heerlijke naam!)

Apple_of_my_Eye_4ed053dce1711

Ik heb nogal last van couperose en deze make-up dekt deze heel mooi, zonder dat ik direct het gevoel krijg om het weer eraf te poetsen.. Een egaal huidje!

Jammer genoeg heb ik geen voor en na foto, misschien in de toekomst kan ik ooit nog laten zien :)

Wil je nog alles even nalezen? klik dan even door naar  http://www.dehuidacademie.nl/

Liefs,

Babs

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten