mango en muffin
Artikelen, Over mij

My week in pictures

My week in Pictures

Zondag, vroeger een echte ‘rustdag’ (bijkomen van een kater). Tegenwoordig zijn veel winkels open. En meestal buffelen we gewoon door. Je bent er in de loop der tijd gewend aan geraakt dat je tot ‘s avonds en in het weekend nog kon shoppen… hoe zou het zijn als alles echt gesloten zou zijn, bedenk ik mij soms. Maar dan kan je ook nog altijd online shoppen. Een 24-uurs economie.

Afijn, wat heb deze week allemaal uitgespookt?

Debbie en Babs
Die dag weer ontzettend veel gelachen, soms behoorlijk prettig gestoord…

Samen met mijn vriendin Debbie naar de Vondelkerk in Amsterdam geweest. Het was één grote geurige bloemenzee; bloemen om te eten, bloemen als decoratie, bloemen in je haar, geweldig! Een verslag van dit kleurrijke avontuur volgt nog! Cheers, Patsy! (mijn bijnaam voor Debbie)  

Een Selfie gemaakt met een rare vlek op mijn wang/lens..?… (kiekeboe!)

Babs  Gekocht:

Volgens de huisarts was mijn mijn B12 gehalte in mijn bloed prima, totdat ik hoorde dat ze het anders (horen te) meten… laten we zeggen, het onderzoek is te basic. Om toch een tekort voor te zijn heb ik het besteld. (dan hoor ik dat deze pillen slecht opgenomen worden, injecties zijn effectiever).. Maar ach, we proberen toch steeds iets nieuws tegen die irritante kwaaltjes en vermoeidheid. (ook als ik vroeg naar bed ga)

Direct ook maar weer probiotica in mijn digitale winkelwagentje gemikt, dat slikte ik vroeger regelmatig. Lief voor mijn darmen, en ik las laatst dat in Yakult veel suiker zit, dus gaan we weer even op de ‘Orthomoleculaire tour’.

Ik heb ze gewoon via mijn eigen site besteld, zie rechts de BOL.COM zoekfunctie.
Zo simpel kan het soms zijn.

Eten:

Bij Vrouwonline.nl stond een leuk artikel:

Wie gezondere keuzes wilt maken in zijn voeding, heeft er baat bij om eerst zijn voedsel te ruiken voor het eten. Dat blijkt uit recent onderzoek. Stel, er liggen een brownie en een schaaltje fruit voor je. Veel mensen zouden geneigd zijn om op basis van uiterlijk voor de brownie te gaan. Als je je neus voor je laat kiezen, ga je echter voor het fruit.

Ik las het en tweette direct dat ik dat wel eens wilde testen. Ik had toevallig een Brownie en een Mango in huis. De Brownie rook best lekker naar chocolade, maar de mango prikkelde mij veel meer, dus koos ik voor de mango! Mission Accomplished. Het werkt, dus voortaan eerst snuffelen 😉 mango en muffinik heb nog véél meer leuke dingen, maar die bewaar ik voor mijn volgende blogpost! En het is inmiddels 3.30 uur in de nacht..

Liefs, Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marjolein
7 jaren geleden

Hoe smaakten de bloemen? 🙂 En bij mij wint mango het van alles en iedereen. Heerlijk!

Ceetje
7 jaren geleden

Dat merk vitamines heb ik ook wel eens gehad, Beetje duur, maar wel goed. Jullie lijken wel een beetje op Patsy en Eddy 🙂 Moest laatst heel hard lachen om je Patsy St Patrick’s Day plaatje op Facebook 🙂