Bella Blanca 30ml EDP oscar de la renta
Artikelen, Parfum

Parfum: Oscar de la Renta- Bella Blanca

De nieuwste geur van Oscar de la Renta ‘Bella Blanca‘ is geïnspireerd op de voorliefde van de ontwerper voor bloemen, getuigen stuk voor stuk van ware schoonheid: perfectie tot in het kleinste detail, een visioen van pure gratie als een ode aan de vrouwelijke vorm die zij omlijsten. Bella Blanca is een eerbetoon aan het icoon van de Amerikaanse mode, zijn passie voor tuinen en een knipoog naar de typische bloemmotieven van het huis.

oscar de la renta 10

De inspiratiebron


Ooit geweten dat Oscar de La Renta groene vingers had en dol was op prachtig aangelegde tuinen? Hij reisde samen met zijn vrouw regelmatig heen en weer tussen zijn landgoed in Connecticut en zijn toevluchtsoord aan zee in de Dominicaanse Republiek, het geboorteland van de ontwerper. In de tuinen vond je voornamelijk inheemse plantensoorten die passen bij de verschillende klimaten. De ontwerper deinsde er niet voor terug om zijn tuinierspak aan te trekken en samen met de hoveniers  de tuinen nog mooier te maken dan dat ze al waren.

Bella Blanca is dan ook een eerbetoon aan het icoon van de Amerikaanse mode, zijn passie voor tuinen en een knipoog naar de typische bloemmotieven van het huis.

Een tuin is allicht de zuiverste en meest spirituele vorm van vreugde – je communiceert er met de natuur en de schoonheid in hun eenvoudigste en meest fundamentele vormen.” – Oscar de la Renta

 

DE KIJK VAN DE ONTWERPER

Bella Blanca is de essentie van de Oscar de la Renta-vrouw. De ontwerpen van Oscar de la Renta, steevast geïnspireerd door zijn voorliefde voor bloemen, getuigen stuk voor stuk van ware schoonheid: perfectie tot in het kleinste detail, een visioen van pure gratie als een ode aan de vrouwelijke vorm die zij omlijsten.

EEN NIEUW BEELD

Uit een grote, prachtig geproportioneerde tuin met bedwelmende witte bloemen komt een super elegante vrouw tevoorschijn: dat is het beeld achter de nieuwe geurcreatie van Oscar de la Renta.

Bella Blanca 30ml EDP_preview

DE FLACON

Bella Blanca is aan de buitenkant al net zo sierlijk als de geur die hij bevat: de flacon is beladen met driedimensionale witte bloemen die een gouden plaatje omlijsten waarin de naam van de geur is geëtst. De flacon is verpakt in een met bloemen versierde doos met een brede gouden band – een verwijzing naar de designcodes van de flacon. Ze is vervaardigd met de precisie waar het huis bekend om is en doet denken aan een prachtige, met veel zorg versierde jurk.

DE GEUR

Bella Blanca is geïnspireerd door de natuur, rijkelijk aanwezig in  zijn tuinen waarvan hij zoveel. Bomen, planten en bloemen met  betoverende geuren om met de wereld te delen. De milde zoetheid van peren, nog even bedekt met sprankelende dauwdruppels, wervelt dwars door een heerlijke bloemenbries heen. Subtiele hints van weelderig groene blaadjes van violette en lelietjes-van-dalen ontwaken in het zonlicht en vermengen zich met de tere bloemblaadjes van jasmijn en witte rozen. Op de achtergrond dansen romig sandelhout en ambrox met zijdeachtige muskus, waardoor de geur nog lang en warm blijft nazinderen. Meester- parfumeur Harry Fremont van Firmenich geeft de la Renta’s ongekunstelde liefde voor het leven en de liefde voor de natuur en zijn tuinen perfect weer in deze aanlokkelijke geur.

 

Wist je dat ……………

……..lelietjes-van-dalen ook wel meiklokjes worden genoemd en je zelf ook in je tuin kunt laten groeien? De bloeimaanden zijn april en mei en wanneer je de bloemen afsnijdt en in een vaas zal, zal je huis worden gehuld in een heerlijke frisse geur.

…..sandelhout een heerlijke warme, zoete houtachtige geur heeft en één van de eerste houtsoorten was die in parfums werd gebruikt? De geurende olie kwam al voor in Attars, een speciale manier van het maken van parfum wat 5000 jaar geleden in India en de Arabische wereld werd toegepast.

 

DE  ADVERTENTIECAMPAGNE
De beroemde fotograaf Kristian Schuller, bekend om zijn haarscherpe beelden en oog voor detail, maakte de advertentiefoto’s. Hij werkte samen met Zhanna Brass, een model dat volmaakt gestalte geeft aan de Oscar de la Renta-vrouw. Schuller weet de schoonheid en natuurlijke elegantie van Brass te vatten in zijn foto’s, die de geest van de Bella Blanca-geur uitdragen.

Het assortiment en prijzen:

EDP 30ml 45€
EDP 50ml 65€
EDP 100ml 85€

Verkrijgbaar vanaf 1 maart 2018 bij de zelfstandige parfumerie.

 

 

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Vanessa
3 jaren geleden

Klinkt als een heerlijke geur. Wat een mooi, elegant flesje ook!

Sonja
Sonja
3 jaren geleden

Oh,… ik dacht dat je deze zelf had. Wel een prachtige fles! Elegant zeg!

annette
3 jaren geleden

Prachtige flacon, als ik hem zie ga ik even ruiken want sandelhout vind ik altijd wel lekker.

Jolanda
3 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd naar de geur. De flacon is serieus prachtig!!!

VWillemse
VWillemse
3 jaren geleden

Ik heb hier onlangs een mini flacon van gehad, zo mooi ….
Ik vind de geur echt heerlijk, blijft ook lang hangen en ideaal voor als het straks wat warmer word.
Het begint fris en groen maar word langzaamaan steeds warmer en zachter qua geur.
Heel mooi gegaan.
Wat vind jij ervan?

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Zo een prachtige flacon!
Binnenkort langs de parfumerie winkel m eraan te snuffelen….
Ik hou van bloemige parfums.

Xoxo