Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd? 9 wikkeljurkje Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?
Artikelen, Fashion, Kleding

Mijn “Hotter than my Daughter ” Panter Wikkeljurkje…Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?

Panter/luipaard printjes zijn helemaal hot en ik wilde ook een keertje iets kopen met een kekke animal print erop. Een blouse, t- shirt, een broek, een jasje, sneakers, het maakt niet uit, als het maar zo een printje had. Toen ik bij H&M rondliep zag ik dit jurkje voor maar €14,95 en hup, meegenomen naar de paskamer… Kan ik dit wel dragen als je niet meer de jongste bent? Is het niet te ordinair? Ach, ik vond het jurkje super leuk dus toch gekocht…

Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd? 11 wikkeljurkje Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?

Ik had al bedacht dat ik dit jurkje moest gaan combineren met wat stoerdere items, zoals mijn cowboylaarzen. Ik had nog een heel mooi fluweel-achtig jasje hangen die ik van mijn lieve zus gekregen had en die al jaren alleen maar ruimte in mijn kast innam. Hij zou er ook perfect op staan.

Plak-Panty

Toen wij buiten foto’s gingen maken had ik onder het jurkje een panty aan getrokken. Het was nog behoorlijk fris die dag en mijn witte melkflessen wil ik jullie onthouden, haha. Toen baalde ik enorm dat het kreng steeds omhoog kroop en ik om de haverklap de rok naar beneden moest trekken om te voorkomen dat Tom mij binnenkort zou opgeven voor “Hotter than my Daughter.” In de paskamer had ik het jurkje gepast met blote benen en dan blijft de rok wél op zijn plek, bedacht ik achteraf.  Zeker toen Fleur van FleursBeautyTips dat ook opperde op Instagram. Door die panty kruipt hij omhoog, met blote benen zou ik er geen last van hebben, zei ze. Aaahhhhhh…. Gelukkig! Hij hoeft (nog) niet in de kliko!

Met slippers of flatjes

Binnenkort ga ik mijn benen een kleurtje geven met deze selftanner van Vita Liberata die ik onlangs won (hoera!) en als het heel warm is dan draag ik slippers of flatjes eronder. Ik zal het jurkje waarschijnlijk niet dragen als ik naar de supermarkt ga maar voor een dagje strand is dit jurkje natuurlijk helemaal leuk.

Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd? 21 wikkeljurkje Mijn "Hotter than my Daughter " Panter Wikkeljurkje...Kan je zoiets wel dragen op een zekere leeftijd?

Too hot for 60?

Ach… leeftijd is maar een getal. Soms is het gewoon leuk om uit je comfortzone te gaan. En zolang ik geen netkousen eronder draag, torenhoge pumps met glitters en mijn make-up beschaafd hou is er wat mij betreft geen vuiltje aan de lucht. Althans, deze zomer nog niet.

Het allerliefst zou ik natuurlijk kwalitatieve designerkleding willen dragen, but my wallet “says no”. Zoals mode ontwerpster Sheila de Vries ooit zei: Dames van een bepaalde leeftijd moeten meer stevige stoffen gaan dragen, dat kleed meer af. Maar ach, zo een niemendalletje moet ook kunnen. Gewoon omdat het (nog) kan en het spotgoedkoop is.

 

Wat vinden jullie? Moet je je altijd kleden naar je leeftijd?

Shop hier jouw leuke “Panter” items!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Ik vind persoonlijk dat mensen zich gewoon moeten kleden naar hoe ze zich voelen . Als je iets draagt waarin je je fijn en comfortabel voelt straal je dat ook uit en jij kunt dit jurkje gewoon prima hebben. Met dit soort printjes is het vaak gewoon ‘key’ hoe je ze combineert. Net wat je zegt, zolang je je netkousen thuis laat is er toch geen vuiltje aan de lucht;-)

Mieke Van Liefde
3 jaren geleden

Het valt me aan je vragen op dat je uw figuurtype niet kent. Je lengte maakt van jou geen ‘propje’, wel de verkeerde kledij. Heb je een zandloperfiguur, een peer of een appelvorm? Daar moet je uw kledij op richten, niet op je lengte. Tips om jouw lengte te verlengen is wel alles in eenzelfde kleur te gaan dragen. Onder dit kleedje dus liefst verder gaan in een kleur van rok of kleed die erbij past en de schoenen dan ook in datzelfde kleur, dat verlengt je. Als je bovenstuk wijd is, kies je best een smal onderstuk. Draag je… Lees verder »

Annette
3 jaren geleden

Staat je prima, je kunt het goed hebben. Ik vind qua kleding dat je gewoon moet kijken wat bij je past en waar je je lekker in voelt. Ik houd wel van mode maar weet inmiddels ook wel waar ik bij vandaan moet blijven, haha wat me wel en wat me niet staat.

Mieke Van Liefde
3 jaren geleden

Ik ben personal shopper geweest alsook garderobeplanner.
Ik vind deze print prima staan bij jou. Daar zou ik me geen zorgen over maken.
Ik vind het rokje wel iets te kort voor je, zeker met nude panty’s.
Probeer het eens met een ander kleedje eronder waardoor je een langere zoom krijgt.
En ja, je moet je wel kleden naar je leeftijd, maar jou opgeven voor ‘Hotter than mij daughter’ , zou ik nu ook niet doen.
Geniet van je kleedje. Maak er iets stijlvol van.

Babs
3 jaren geleden

Dank je Rory! Wat een top tip, die kende ik nog niet. Ga ik zeker een keer proberen!

Babs
3 jaren geleden

Fijn om te horen, dan ga ik hem zeker vaker dragen! Je hebt gelijk, en het is ook zo’n heerlijk zacht stofje!

Rory
3 jaren geleden

Staat je hartstikke leuk! Blijven dragen hoor! Ook erg leuk met de laarzen. Mijn tip voor de panty. Haarlak op je benen sprayen voordat je het jurkje aandoet. Werkt bij mij wel. Voelt wel wat raar, maar soit.

Deb
3 jaren geleden

Vind ’em je super staan. Goed dat je ’em gekocht hebt. Het is inderdaad maar net hoe je ’em draagt en zoals jij dat doet vind ik ’em je heel goed staan. Vind dat je gewoon lekker aan moet trekken waar je zin in hebt en je goed bij voelt, ongeacht je leeftijd 😊.

Simone
3 jaren geleden

Ik vind hem je prachtig staan! Het ligt er naar mijn mening vooral ook om hoe je hem combineert en dat heb je helemaal super gedaan. Mooi!!

Carien
Carien
3 jaren geleden

Sheila de Vries heeft gelijk als je wat ouder bent is het verstandiger om wat stevigere stof te dragen want dan verdoezel je de “kuilen en bulten” die haast iedereen krijgt bij het ouder worden wat meer. Ik zou zelf wel gaan voor een panter print maar voor een iets langere versie van de rok. Knieen zijn nooit het mooiste deel van je lijf en zeker niet als je wat ouder bent.