hannah® introduceert drie nieuwe productenPrepare Potion, SebuPure & FiXing Touch 9 hannah hannah® introduceert drie nieuwe productenPrepare Potion, SebuPure & FiXing Touch
Anti- aging, Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken

hannah® introduceert drie nieuwe productenPrepare Potion, SebuPure & FiXing Touch

Van huidprobleem tot doelgerichte oplossing…

Een brede visie op de huid en de gezondheid ervan is onmisbaar als zichtbare én voelbare huidverbetering de doelstelling is. Reeds vier decennia lang werkt hannah® effectief probleemoplossend vanuit deze visie.  Met de introductie van de nieuwe producten Prepare Potion, SebuPure en FiXing Touch komt hannah® opnieuw met drie effectieve oplossingen die zijn ontwikkeld, doelgericht denkend vanuit specifieke huidproblemen.

hannah

Het gebruik van geavanceerde producten die zich specifiek richten op een bepaald huidprobleem is een essentieel onderdeel van het ‘hannah systeem voor huidverbetering’. Als merk werkt hannah altijd vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij duurzame resultaten de doelstelling zijn. De belangrijkste filosofie van hannah® is om alles uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd tijdens de behandelingen. Na het vooraf zorgvuldig meten van de huid kunnen heel gericht de juiste producten worden ingezet. De hannah®-lijn breidt dit voorjaar uit met maar liefst drie nieuwe producten.

NIEUW! hannah® Prepare Potion  

 De nieuwe hannah® Prepare Potion is een milde en effectieve formule die volgt als een extra reinigende stap op de hannah® Cleansing Milk of Cleansing Oil. Deze geavanceerde potion bereidt de huid voor, waardoor deze maximaal kan profiteren van essentiële werkstoffen uit huidverbeterende producten. De voedende producten die volgen na het gebruik van de hannah® Prepare Potion  worden dankzij de formule uitzonderlijk goed opgenomen, waardoor deze nóg intensievere huidverbeterende resultaten zullen genereren.  Prepare Potion is geschikt voor ieder huidtype, afhankelijk van het gebruik. Het is ook perfect inzetbaar voor het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, bij (hyper)pigmentatie, acne, rosacea en voor de behandeling van de droge, gedehydrateerde (eczeem) huid.

hannah PreparePotion

Met milde exfolianten en power-antioxidanten

De samenstelling van hannah® Prepare Potion bevat de natuurlijke exfoliant melkzuur, die de huidstructuur gladder maakt en die de eigenschap heeft om schimmels en gisten (die o.a. rosacea kunnen veroorzaken) te elimineren. Het is ook ideaal om pigmentproblemen aan te pakken vanwege de teintoplichtende werking en heeft een natuurlijk hydraterend effect op de huid. Het toegevoegde Lactobionzuur werkt tevens als een effectieve, milde exfoliant en krachtige antioxidant. Het zorgt voor een goede vochtbalans van de huid. Oleanolzuur is een extract afkomstig van olijfbladeren, dat werkt als een krachtige antioxidant en dat antimicrobiële en anti-inflammatoire eigenschappen heeft. Nordihydroguaiaretic zuur is het zuur afkomstig van de creosootstruik en dit werkt tevens werkt als een heel krachtige antioxidant om vrije radicalen onschadelijk te kunnen maken.

Talgreducerend en intensief herstellend

De formule van hannah® Prepare Potion bevat tevens de werkstof Sebuless™, die wordt verkregen uit het Syringa vulgaris extract, beter bekend als de ‘gewone’ seringenstruik (afkomstig van de ‘olijffamilie’). Het vermindert een overmatige talgproductie, ontstekingen, hyperkeratinisatie en hyperpigmentatie. Het is ook een heel geschikte werkstof om de structuur van de huid te egaliseren, talg te reduceren, (hyper)pigmentatie te verminderen én de vette huid te matteren. Vitamine B8 werd toegevoegd om de huid gezond te houden, doordat deze in water oplosbare vitamine een belangrijke rol speelt bij de groei- en herstelprocessen van de huid.

NIEUW! hannah® SebuPure

De formule van de nieuwe hannah® SebuPure is speciaal ontwikkeld voor de vette huid of de huid met acne. Deze crème heeft als voornaamste doel het reguleren van de talgproductie en het verminderen van roodheid. ​ Acne en een vette huid worden, door de unieke samenstelling van ingrediënten, effectief aangepakt en verminderd, waardoor de huid sneller en beter kan herstellen.

hannah SebuPure

Met vegan Abessijnse olie, één van de best bewaarde huidverbeterende geheimen wereldwijd

De samenstelling van hannah® SebuPure bevat 100% organische, vegan Abessijnse olie. Dit één van de best bewaarde geheimen op het gebied van huidverbetering wereldwijd. Dit bijzondere ingrediënt staat bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, hetgeen met name te danken is aan het van nature bevattende component Erucazuur. Abessijnse olie is bovendien rijk aan omega 3 – en 6 vetzuren en diverse mineralen. Daarnaast is het een effectieve moisturizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat en welke zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid. Het trekt snel in de huid, zodat de poriën niet verstopt raken en is daardoor ideaal voor de onzuivere of vette huid met acneverschijnselen.

Antibacterieel en egaliserend op de huidstructuur

De formule van hannah® SebuPure bevat, naast Melkzuur, Lactobionzuur en de werkstof Sebuless™ (die ook aanwezig zijn in de nieuwe hannah® Prepare Potion), tevens de werkstof Ac.net™. Dit is een combinatie van onder andere oleanolzuur en nordihydroguaiaretic zuur in gelvorm. Het is een geavanceerde werkstof die roodheden in de huid vermindert, bacteriegroei tegengaat en die de talgproductie reguleert. Het heeft tevens een mild keratolitisch effect en verbetert daardoor de huidstructuur. De toevoeging van Squalane helpt de huid om langdurig vocht vast te houden en houdt de huid soepel en zacht. De vitamines B8 en E houden de huid gezond en bevorderen een intensief huidherstel. SebuPure vormt de perfecte synergie met de nieuwe hannah® Prepare Potion voor de acne huid en de vette(re) huidcondities.

NIEUW! hannah® FiXing Touch

De nieuwe hannah® FiXing Touch is een geavanceerd product om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Deze unieke formule zorgt er niet alleen voor dat de huid sneller herstelt, maar geeft daarnaast ook een aangenaam huidgevoel, waardoor een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelt. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd en littekens herstellen beter én mooier. FiXing Touch biedt bescherming aan de huid zonder de poriën af te sluiten, waarbij een goede vochtbalans wordt gecreëerd en langdurig wordt behouden. FiXing Touch is geschikt voor iedere huid die herstel nodig heeft. Van eczeem, (acne)vlekjes tot aan littekens, maar ook bij rosacea, gesloten schaafwonden en iedere huid met een behoefte aan krachtig herstel en bescherming.

hannah

Huidversterkende en beschermende collageenbooster

De samenstelling van hannah FiXing Touch bevat Centella Asiatica dat de beschadigde huid herstelt en dat werkt als superfood en krachtige antioxidant voor de huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, zorgt voor weefselherstel en vermindert littekenvorming. Ook heeft het een krachtige ontstekingsremmende werking en versterkt het de ontstoken, geïrriteerde en/of beschadigde huid. Het extract van blaasjeswingerd heeft een anti-seborroïsche werking, werkt jeukremmend, vermindert schilfering en heeft de eigenschap om een dunne film op de huid te vormen. Het beschermt de huid op deze manier niet alleen tegen schadelijke externe invloeden, maar zorgt er ook voor dat de werkstoffen daar blijven waar ze hun werk dienen te doen. Deze werkstof geeft tevens een zijdezacht en aangenaam glad gevoel aan de huid.

Hoogwaardige mix van siliconenoliën en Provitamine D3

Net als de andere producten uit de hannah® ‘Touch-familie’, bevat de nieuwe FiXing Touch tevens een mix van hoogwaardige siliconenoliën voor een aangenaam poederig huidgevoel en een mooie matte finish. De siliconenoliën bieden de huid bescherming zonder haar af te sluiten, zorgt dat een goede vochtbalans wordt gecreëerd en dat deze langdurig wordt behouden. Siliconenolie wordt veelvuldig ingezet om littekens beter en mooier te laten genezen en is in staat om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en bovendien zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Zowel de acne huid als een droge en jeukende huid heeft vaak een tekort aan vitamine D3. De toegevoegde Pro-vitamine D3 aan de formule van hannah® FiXing Touch wordt door de huid omgezet in vitamine D3. Dit heeft een krachtige antioxidant werking, vermindert ontstekingen en acne en heeft hydraterende eigenschappen.

Krachtig regenererend en huidconditionerend

Het ingrediënt Slangenkruidolie in hannah® FiXing Touch wordt gewonnen uit het zaad van de Echiumplant (Echium plantagineum) door koude persing. Het is rijk aan essentiële vetzuren (met name omega 6), die de beschermende functie van de huid helpen opbouwen. Deze olie werkt infecties tegen en vermindert het afschilferen van onderhuids huidweefsel, waardoor de huidstructuur verbetert. Zonnebloemolie, Squalane en vitamine E zorgen voor het regeneratieproces, de bescherming tegen vochtverlies en de algehele conditionering van de huid.

Duurzame huidverbetering

Duurzame huidverbetering met een brede visie als belangrijkste basis en denkend vanuit specifieke huidproblemen vormde, net als bij alle hannah® producten, de grondslag van deze drie nieuwe producten. Wanneer de huid duurzaam verbeterd dient te worden, zal deze in eerste instantie moeten worden voorbereid om haar überhaupt goed te kúnnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hoog gedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten niet optimaal werken en qua resultaten dus veel te wensen overlaten. Met de nieuwe hannah Prepare Potion, SebuPure en FiXing Touch wordt het meest optimale uit de schoonheid en gezondheid van de huid verkregen, door haar effectief voor te bereiden, doelgericht te behandelen en krachtig te regenereren, conditioneren én beschermen!

Meer informatie:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl.

Verkoopprijzen:

  • hannah® Prepare Potion € 59,00/125 ml.
  • hannah® SebuPure € 69,00/150 ml.
  • hannah® FiXing Touch € 69,00/30 ml.

Verkrijgbaar vanaf 1 juni 2019.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
3 jaren geleden

Mooie producten weer

Robin
3 jaren geleden

Ik heb zelf van Hannah ook al wat geprobeerd en vind het heel erg fijn.
Wel best prijzig maar zeker de moeite waard.
x Robin

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Dit klinkt zo goed…..
Jammer dat het erg prijzig is en er diep voor in de buidel moet tasten..

Xoxo