Skin Defence Multi-Protection - The Body Shop... review! 9 body shop Skin Defence Multi-Protection - The Body Shop... review!
Artikelen, Anti- aging, Huidverzorging, Merken, Reviews, The Body Shop, Zonbescherming

Skin Defence Multi-Protection – The Body Shop… review!

City people, bescherm je huid extra goed

 

Zon, luchtvervuiling en nog veel meer factoren maken je huid ouder. en natuurlijk gaat het vanzelf met het verstrijken der jaren. Zucht, I know. En als je in de stad woont moet je zelfs nog meer aandacht besteden aan je huid. Ik hou ervan om mijn huid zo goed als ik kan mooi te houden en als de Body Shop mij daarmee kan helpen, dan zeg ik geen nee.

body shop skin defence

 

Toen ik las wat een kleine krachtpatser de Skin Defence Multi-Protection was, wilde ik die natuurlijk proberen..

 

Over Skin Defence Multi-Protection Essence SPF 50 PA++++

  • UVA-Bescherming anti-vroegtijdige huidveroudering PA++++:    Helpt de huid zich te beschermen tegen korte en lange UVA- lichtstralen. Lange UVA lichtstralen dringen diep door in de huid, wat resulteert in het verlies van collageen en elastine, Dit versnelt het huidverouderingsproces.
  • UVB Bescherming SPF 50:    Helpt de huid zich te beschermen tegen UVB-straling, die roodheid aan het huidoppervlak veroorzaakt.
  • Anti-Agressor:   Helpt de huid zich te beschermen tegen externe factoren zoals milieuvervuiling die het vermogen van de huid om gezond te blijven verzwakken.
  • Stralende huid:    Bevat rode algen extract en vitamine C, die bekend staan om hun verhelderende
    eigenschappen. Helpt om jou een meer heldere, gezonder ogende  teint te geven.

 

Ik heb even opgezocht wat PA++++ betekent:

PA is a protective level of strength to mark the three PA+, PA++ and PA+++ with the more plus symbols the more protection from UVA rays, the rays that may cause long term skin damage and therefore age the skin. Always look for a broad spectrum sunscreen as they will protect you from both UVA and UVB rays.

Ik weet niet of het nu duidelijker is… dus nog meer, meer bescherming…

 

achterkant body shop defence

..

Textuur

Het is een lekkere luchtige crème en je voelt ook dat er een zonnefilter inzit. Een crème met een SPF heeft vaak wel iets ‘korreligs’ in de structuur.

Wat ik heel fijn vind aan deze crème is dat hij op de huid niet vettig aanvoelt en dat heb je veelal wel met zonnebrand producten. Als ik echt in de zon ga zitten merk ik althans bij mijzelf, dat mijn huid plots heel vet wordt. Herkenbaar?

Deze crème vind ik wat luchtiger, dus zeker fijner dan de meeste crèmes met een hoge SPF factor.

 

Niet vergeten dat je om de 2 uur moet smeren, zeker als je naar buiten gaat. Ik heb dat al verteld in mijn artikel over de persworkshop ingrediëntenleer die ik pasgeleden gehad heb,

 

Wist je dat?

Huidveroudering 10% sneller optreedt bij vrouwen die in de stad wonen, vergeleken met vrouwen die op het platteland wonen

Ik kan dat natuurlijk niet op de lange termijn testen, Eerlijk is eerlijk, maar gezien de inci lijst  (rode algen extract, vitamine C en Community Trade Maroela olie). een heel goede keuze als je een goede bescherming zoekt tegen invloeden van buitenaf.   Zeker ook omdat er geen parabenen in zitten en voor degene die geen minerale olie op zijn gezicht wil smeren wordt op zijn wenken bediend!

 

Formule zonder parabenen minerale oliën Prijs: €26  ml

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Ik vind deze foto met de vleugels zo leuk haha, alsof hij een reddende engel is. Mijnverpakking verslaving wordt hier meteen mee aangewakkerd haha. Ik wist ook niet wat p++ was en ik heb het ook al een paar keer gezien op verpakkingen. Goed om te weten dat dit dus nog meer bescherming betekend. Dit lijkt mij ook een fijn product met goede ingrediënten!

YuSt
6 jaren geleden

Mooie review! Wat een geluk dat ik ‘van het land’ ben. En ja ik wist wel dat stadse huidjes door de uitlastgassen en vuiligheidjes sneller zouden verouderen, kijk naar mij, bedoel 48 en ik mag soms nog mijn ID laten zien ?
Serieus,… Interessant artikel wat je weer aan het nadenken zet, ik dan althans.

Hilde
6 jaren geleden

Ik als Body Shop lover heb deze in de winkel wel zien staan, maar nog niet goed bekeken. Ga ik volgende keer zeker doen! Super fijn deze review….

Deb
6 jaren geleden

Ik kende dit product ook nog niet, maar lijkt me zeker het proberen waard.

Jana
6 jaren geleden

Ik wist niet dat dit product bestond, maar ik ben door jouw review alleszins nieuwsgierig geworden. Ik vind het heel belangrijk om mijn gezicht goed te beschermen tegen de zon (en andere vuile stoffen!).

Hennie
6 jaren geleden

DefenCe natuurlijk. (Nog niet helemaal wakker…)

Hennie
6 jaren geleden

Yep, herkenbaar! Als ik langer in de zon zit met spf dan wordt mijn huid ook vettig. Ondanks mijn vochtarme huid.
Skin Defense klinkt redelijk streng en stoer. Gaan we weer onthouden voor als mijn voorraad op is!

chucky1012
6 jaren geleden

Zo een interessant artikel.
Nooit geweten wat PA is.
Goed dat jij het opgezocht had.
Fijn dat men dit niet om het uur hoeft te gebruiken.
Ik denk dat het zuinig is in gebruik.
Hoe hoger de SPF hoe beter.
Ben er nu wel erg benieuwd naar….